Mooi assortiment kookspullen, duidelijk in de communicatie. Mooie set Forged messen en een De meyere pan aangeschaft. Messen zijn helemaal top, superscherp en liggen fijn in de hand. Pan nog niet gep... Näytä lisää
Goede service. I.v.m. afwezigheid ten tijde van levering telefonisch contact gezocht. Bestelling ‘on hold ‘ gezet en exact volgens afspraak geleverd. Tevens de topkwaliteit van producten.
Erg teleurgesteld met de levering van een verjaardagscadeau. Bestelling 26 maart, verjaardag 7 april, levering 16 april. Meerdere malen contact gehad en ook geen eenzijdig antwoord over de levering ku... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Met een korreltje zout en het mes tussen de tanden brengen we koken, bakken en braden aan de man.
Zuidvliet, 3141 AL, Maassluis, Hollanti
- 085 773 9932
- klantenservice@braadbaas.nl
- braadbaas.nl
On vastannut 77 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Mooi assortiment kookspullen
Mooi assortiment kookspullen, duidelijk in de communicatie.
Mooie set Forged messen en een De meyere pan aangeschaft. Messen zijn helemaal top, superscherp en liggen fijn in de hand. Pan nog niet geprobeerd maar de Resto3 zal het prima doen.
Lange levertijden
Erg teleurgesteld met de levering van een verjaardagscadeau. Bestelling 26 maart, verjaardag 7 april, levering 16 april. Meerdere malen contact gehad en ook geen eenzijdig antwoord over de levering kunnen krijgen…..
Prima webshop met goede producten.
Mooie producten, goede communicatie.
Een product was wat later. Werd netjes gecommuniceerd wat vertrouwen gaf.
Heel tevreden!
Mooie duidelijke website
Mooie duidelijke website, zo besteld en spoedig ontvangen.
Goed bedrijf
Een heel mooi product gekocht en volgens afspraak geleverd.
Helemaal blij mee
Snelle levering en goed gereedschap…
Snelle levering en goed gereedschap voor in de keuken
Goed en eerlijk bedrijf
Pakket zou later bezorgd worden dan gepland. Dit is netjes via de mail gecommuniceerd.
Het gaf persoonlijk gevoel
Helemaal top
Helemaal top! Van bestellen tot levering. En het leuke is dat ik na levering ontdekte dat de winkel een “dorp” verderop is gevestigd. Nooit geweten. Ga binnenkort maar eens gauw snuffelen daar.
Snel en goed
Goede ervaring
Goede ervaring, snelle service, vriendelijke mensen en blij met de ontvangen producten. Een hick up in de bestelling werd snel en professioneel opgelost.
Goeie service en snelle levering
Goeie service en snelle levering
Ik ben echt super super tevreden met de…
Ik ben echt super super tevreden met de service van braadbaas. Ik kreeg mijn product met een deukje en na even appen kreeg ik een nieuwe opgestuurd echt super bedankt Ik raad jullie zeker aan bij anderen
Geweldige pan, perfecte levering
Goede prijs, snel geleverd en prima verpakt. Ook nog eens een geweldige pan.
Goede communicatie en top producten
Ik werd, ongevraagd, op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, omdat deze vertraging zou hebben. Daarbij had ik de keuze om de producten die wel beschikbaar waren wel al eerder te laten bezorgen. Bij de bestelling zat voldoende informatie en tips. Communicatie top en bestelde producten ook!
Top!
Snel verzonden en snelle levering, prima spullen. Betrouwbaar. Aanrader!
De is snel geleverd en voldoet tot nu…
De is snel geleverd en voldoet tot nu toe aan de verwachtingen.
Superfijne koekenpannen
Superfijne koekenpannen. Weinig boter/olie nodig en bakt niet aan.
Echt duidelijk betere kwaliteit dan de pannen van de bekendere merken waar ik hiervoor mee bakte. Pannen liggen ook goed in de hand, lekker stevig.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.