Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Boterdiep 28 -32, 3077 AW Rotterdam, NL

Saanut 5/5 tähteä

Alles netjes volgens afspraak geleverd. Snelle levertijden en de chauffeur dacht met ons mee om de materialen zo dicht mogelijk bij de deur te krijgen. Top bezorgservice voor een klein prijsje!

Saanut 5/5 tähteä

Super goed geholpen door de medewerkers van bouwmaat. Had voor een klus spullen snel nodig, via een belletje super geholpen en na 2 uurtjes stond alles klaar voor ophalen, heel fijn.

Saanut 5/5 tähteä

Eerste keer. Account aangemaakt. Bestelling ok af kunnen halen. Vriendelijk behandeld. Ben particulier, maar bouwmaat nodigt meer uit dan bouwmarkten.

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke website. Alles wat ik nodig had en zeer vriendelijk behulpzaam personeel toen ik mijn bestelling kwam ophalen dinsdag 3 maart 2026 na de bestelling zondag 1 maart te hebben geplaatst.

1. Rakennustarvikkeiden tukkumyynti
  2. Rakennustarvikeliike
  3. Rakennustarvikkeet
  4. Rakennuslaitteiden toimittaja
  5. Rautakauppa
  6. Työkalukauppa

Yrityksen kirjoittama

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Top service!

16. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Helemaal top! 😃 Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer! 👷‍♂️

super

super locatie altijd goed geholpen

22. toukokuuta 2024

Top! Wij zien je graag terug bij Bouwmaat 👩‍🔧

Top Bouwmaat

De werknemers hebben een geweldige houding ten opzichte van hun klanten. De stroming was naar mij toe.

9. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

👍 Top te horen, dank je wel!

Geleverd als besteld

Geleverd als besteld, alleen iets vroeger dan voorzegd waardoor ik nog niet thuis was, anders vijf sterren.

2. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Bedankt! Graag tot de volgende keer. Hopelijk zijn we dan precies op tijd :)

Ed Vd b

Ik ben goed geholpen en goede informatie
Gekregen wat ik zocht
Prima toppie

26. maaliskuuta 2024

👍👍

Beschadiging bij aflevering

Online 6 'Knauf Roodband Hechtpleister 25 kg' besteld, helaas bij aflevering waren er 2 zakken beschadigd en open gegaan. Telefonisch contact opgenomen met Bouwmaat en kon direct 2 nieuwe zakken ophalen in Rotterdam. Bedankt voor het snelle handelen en de top service!

14. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Wat fijn dit te horen, dank je wel 👋

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen, erg snelle service en vriendelijk personeel!

30. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Dat is mooi om te horen. Graag tot ziens!

Saanut 5/5 tähteä

Zelf verkeerde product gepakt en bij…

Zelf verkeerde product gepakt en bij afrekenen niet goed opgelet,ze hebben het met heel veel service opgelost zeer vriendelijk personeel bedankt

10. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Dat klinkt inderdaad prettig, tot een volgende keer! 🔨

Netjes verpakt

Netjes verpakt, op tijd geleverd, alles volgens afspraak en tijd.

10. tammikuuta 2024

Goed om te horen 😄👩‍🔧

Top service

Simpele bestelprocedure, goede service bij het afhaalpunt

17. joulukuuta 2023

Goed om te horen! 😄

Correcte levering

Correcte levering, op afgesproken tijd en op geschikte plaats

7. marraskuuta 2023

Veel plezier met de bestelling! Graag tot volgende keer 🤩

Saanut 3/5 tähteä

Hoe kan ik met mijn eigen zo grote…

Hoe kan ik met mijn eigen zo grote pallet terug brengen!!!!

16. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Hi! De pallets zijn inderdaad een nadeel van onze bezorgpropositie voor grootgoed bestellingen. Je kan overwegen om de pallet op te slaan tot een volgende order. Als je dan contact opneemt alvorens je bestelling te plaatsen kan de oude pallet kosteloos meegenomen worden bij het bezorgen van je nieuwe order.

Saanut 4/5 tähteä

Leuke en vlotte bediening aan de balie

Leuke en vlotte bediening aan de balie.
Minpunt:
Eén van de medewerkers had mij toegezegd terug te bellen, nadat ik wat over de telefoon gevraagd had. Dat heeft hij nagelaten.

27. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Dank, we doen altijd onze best het zo goed mogelijk te doen. We hopen je snel weer te mogen helpen. 🔧

Behulpzaam personeel

Vriendelijk geholpen en de spullen werden netjes klaargezet.

17. syyskuuta 2023

Leuk om te horen! Graag tot de volgende keer! 😄

Helder bestelproces

Helder bestelproces, levering netjes op tijd en spullen prima in orde

4. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Super! 👩‍🔧 Wij zien je graag terug!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin