Online en bij andere doe-het-zelf-stations kun je goedkoop spullen kopen. Maar als je een specifieke vraag hebt, halen ze hun schouders op. Bij Bouwmaat (XL Haarlem) gaan de medewerkers en vestigings... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De winkel heeft een zeer groot assortiment; alles staat op zijn plaats, ongeacht de locatie van de winkel. Alles is gemakkelijk te vinden, zelfs voor een beginner die niet zo bekend is met materialen.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
A. Hofmanweg 3 A, 2031 BH, Haarlem, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ik was enkele weken geleden ook in Haarlem geweest voor vloertegels, het was voor mij nieuw en even vreemd. Maar ik ben heet netjes en correct geholpen door Mevr: Paola een topper voor het bedrijf. Met vriendelijke groet, Leen van Oort IJmuiden

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Haarlem XL
Zeer snel en alles stond klaar voor mijn afhalen 👍

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Haarlem XL
Goede communicatie en artikelen snel op kunnen halen.

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Haarlem XL
Online bestellingen worden snel klaar gemaakt en telefonisch teruggekoppeld.

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Haarlem XL
De website is goed, overzichtelijk en duidelijk. Bestelling gedaan op de site met afhalen als optie. Direct een duidelijke melding dat ik iver twee uur al kan afhalen. Daarna wordt het lastig. In de shop dien je eerst naar de servicebalie te gaan. Mensen voor mij en veel baliemedewerkers aan de telefoon. Bij het helpen weten E niet waar de bestelling ligt. Medewerker gaat zoeken. Ligt achter. Dan wordt bon geprint. Die weer meenemen naar achterzijde pand ( met auto) daar wordt bestelling keurig afgegeven.
Wat een verschrikkelijke langdurige procedure. Kan veel beter en sneller voor zowel klant als Bouwmaat. Nu ergernis door deze langdurige procedure. Kijk eens hoe bijv Hornbach dit doet.

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Haarlem XL
Prima winkel, je wordt goed geholpen met advies en bestellingen om af te hallen staan snel klaar in het magazijn. Je wordt gebeld als et klaar staat.

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Haarlem XL
Klantvriendelijk, snellere levering dan vooraf via de website aangegeven. Goede adviezen.

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Haarlem XL
Mijn online bestelling lag binnen 10 minuten klaar en ik werd gebeld om dat te melden. Super service

Eenzijdige wijziging
Ik heb expliciet een bepaalde ophaaldatum vermeld. Na afronding van de aankoop blijkt die datum ineens eenzijdig te zijn gewijzigd.

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Haarlem XL
Heeft mij geholpen als particulier om te bestellen