Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Lodewijkstraat 1C, 5652 AC Eindhoven, NL

Saanut 3/5 tähteä

Een beetje onduidelijk vanaf hoe laat ik na internet bestelling op mocht halen op een mail geen antwoord. Ik had alles betaaks en de bestellings scan code maar moet eerst langs de info bali kreeg ik... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gipsplaten en raggel hout besteld bij vestiging de hurk in Eindhoven. Kon meteen volgende dag worden geleverd, tegen een zeer redelijke prijs. Kwam op een pallet van 360x120 met een grote heftruk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke personen op de afd. klantenservice. Goede website met veel keuze. Eenvoudig om de bestelling te maken. Klein minpuntje was dat de bestelling nog niet gereed stond voor ophalen, maar dat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Als particulier producten besteld via de webshop. Bestelling werd klaar gemaakt en klaar gezet en kon dezelfde dag opgehaald worden. Bij het ophalen erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.... Näytä lisää

1. Rakennustarvikkeiden tukkumyynti
  2. Rakennustarvikeliike
  3. Rakennustarvikkeet
  4. Rakennuslaitteiden toimittaja
  5. Rautakauppa
  6. Työkalukauppa

Yrityksen kirjoittama

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

766 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goed en vriendelijk.

Klein minpuntje was dat de bestelling nog niet gereed stond voor ophalen, maar dat werd snel en adequaat opgelost.

2. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL

Goed om te horen dat onze werkwijze je bevalt! Graag tot ziens 😄

Een roos voor Roos!

Hebben (bijna) alles wat ik nodig heb en als ik iets te veel bestel, geen probleem, breng het gewoon terug. Vriendelijk personeel, behulpzaam en vakkundig. Wat wil je nog meer? Niets toch!

8. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service! We zullen de complimenten doorgeven!😃

Saanut 3/5 tähteä

Ik zou zelfstandig scherpere prijzen…

Ik zou zelfstandig scherpere prijzen aan bieden.
Ik kom niet veel bij jullie om dat het elders vaak goedkoper is

3. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL

Bedankt voor je feedback! Wij nemen je bericht mee in de evaluaties. Als je nog specifieke voorbeelden hebt hoor ik ze graag.

Saanut 4/5 tähteä

Het zoeken op de site zou gemakkelijker…

Het zoeken op de site zou gemakkelijker worden als ook de zoek creteria deels overeen komen met wat je hebt ingegeven in de zoekbalk. Of dit aan mij ligt of dat het aan de zoekmachine van de bouwmaat ligt, daar kan ik geen zinig antwoord op geven

23. tammikuuta 2025

Bedankt voor je feedback 👍

Zeer goed geholpen

Goede producten, snel geleverd en top service

29. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL

Fijn dat het goed is gekomen met de bestelling! Graag tot de volgende keer! 🖐

Saanut 2/5 tähteä

Ik heb besteld MP75 diamant

Ik heb besteld MP75 diamant, en ontvangt MP75 machine.

9. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL

Goedemiddag! Ik kwam helaas geen order tegen onder je gegevens. Kan je contact opnemen met je lokale Bouwmaatvestiging, zij ruilen dit met plezier voor je om.

Gewoon top geregeld

Gewoon top geregeld. Jammer dat de magazijnmedewerker niet kon helpen laden.

28. elokuuta 2024

Bedankt voor je feedback 👍

Dure pallet

Deuren besteld en keurig geleverd gekregen op een pallet van zo'n 2,4 meter. Voor de borg van de pallet moet je 25 euro betalen. Vervolgens wil ik hem 2 weken later op laten halen, dus gebeld met de klantenservice. Zij verbonden mij door met de vestiging die het transport moest regelen. Na 3 keer te zijn doorverbonden een onvriendelijke medewerker aan de telefoon gekregen die mij vertelde dat het ophalen van de pallet voor 40 euro kon worden opgehaald bij een nieuwe bestelling. Als we niets zouden bestellen maar wel de pallet opgehaald wilde hebben zou het 140 euro kosten. Dat is bijna 6 keer zoveel als de borg voor het ding. Je mag hem wel gratis terugbrengen, maar zo groot is onze personenauto niet. We gaan hem in stukken zagen en in de vuurkorf gooien. Duur brandhout 🫤

8. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL

Wat jammer om te horen dat het zo is gegaan, dit is niet wenselijk. Neem gerust contact op met ons (klantenservice) om de klacht nader te bespreken!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin