Vooraf werd ik door een vriendelijke mevrouw gebeld dat het bestelde product gereed stond. Mijn vrouw, die het product afhaalde, werd netjes geholpen met inladen.
Yritys on vastannut
Wij werden gelijk goed geholpen, vriendelijk personeel met goed advies met wat we nodig hadden. Goede service
Yritys on vastannut
Snelle behulpzame mensen bij Bouwmaat Diemen. Altijd vriendelijk en een lekker bakje koffie. Assortiment prima op orde. Ook bestellen via de site gaat snel en loopt lekker.
Yritys on vastannut
Bestelling was blijven liggen (aflevertijd niet gehaald), Kan gebeuren. Maar uitstekend voortvarend hersteld en alsnog snel de platen hout gezaagd en de andere spullen erbij. Dank!
Yritys on vastannut
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Stammerdijk 7A, 1112 AA, Diemen, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Diemen
16 jaar klant bij bouwmaat.... voor tonnen aan materiaal gekocht.... kom je er achter dat een bestelling van 2600,- bij de Hornbach slechts 1200,- kost
slaat nergens op...
En vooral de kennis ontbreekt in Vestiging diemen.... als je wat vraagt over een product weten ze het niet of komen met een antwoord waar je jezelf nog eens achter de oor moet krabben....
Slecht!

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Diemen
Snelle behulpzame mensen bij Bouwmaat Diemen.
Altijd vriendelijk en een lekker bakje koffie.
Assortiment prima op orde.
Ook bestellen via de site gaat snel en loopt lekker.

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Diemen
Goede webshop en materialen, hoor. Maar ....... Jammer dat "op factuur" kopen niet mogelijk is. "op rekening" kopen is wel mogelijk, maar dat betekent feitelijk een "automatische incasso" toestaan.

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Diemen
Als het ophalen van de bestelling net zo soepel gaat als het plaatsen van de bestelling scheelt dit echt enorm veel tijd.

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Diemen
Ging iets mis met bestellenvan mijn kant en werd prima opgelost

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Diemen
Hele goede zaak waar je alles vind met vriendelijke personeel

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Diemen
Goed georganiseerde bouwmarkt, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Diemen
Bestellen was eenvoudig en spullen stonden keurig klaar op afgesproken tijd

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Diemen
Superservice. Goed geholpen, zelfs met inladen.
Vriendelijk personeel, dat meedenkt.