Bouwmaat - Den Haag Binckhorst XL Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Zonweg 7-11, 2516 AK 's-Gravenhage, NL

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb altijd goede ervaringen bij Bouwmaat XL in Den Haag. Het personeel is altijd vriendelijk, communicatief en staat echt klaar om te helpen. Ze nemen de tijd om vragen te beantwoorden en doen hun... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb de **Milwaukee M18 FUEL FSGC-202X** gekocht bij **Binckhorst XL**. Op de website (en ook op de doos van het gereedschap) stond vermeld dat deze set **twee accu’s van 2,0 Ah** bevat, maar e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hier wordt een klantvriendelijkheid gehanteerd en voelt als iets wat heel lang geleden iedereen ervaren heeft in die tijd. Heden ten dagen doen de bedrijven geen moeite meer voor hun klanten. Personee... Näytä lisää

1. Rakennustarvikkeiden tukkumyynti
  2. Rakennustarvikeliike
  3. Rakennustarvikkeet
  4. Rakennuslaitteiden toimittaja
  5. Rautakauppa
  6. Työkalukauppa

Yrityksen kirjoittama

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Erinomainen

766 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

prima personeel

Op de een dag besteld en een dag later opgehaald.
Prima service en vriendelijk personeel

14. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Den Haag Binckhorst XL

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden was met onze service en het vriendelijke personeel.

Geweldig!

Geweldig!! Wat een geduld hebben ze daar bij de infobalie! 5 🌟 +

14. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Den Haag Binckhorst XL

Super te horen! 😃 bedankt!

Geweldige service

Jullie hebben 6 houten balken gratis voor me gezaagd en ik kon deze nog 2 minuten voor sluitingstijd ophalen, hulde!

25. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Den Haag Binckhorst XL

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service! We zullen de complimenten doorgeven!😃

Saanut 5/5 tähteä

zeer goede organisatie bij de levering…

zeer goede organisatie bij de levering van het geselecteerde product, ik was erg onder de indruk van de nauwkeurigheid van de uitvoering

8. lokakuuta 2024

Fijn om te horen! Bedankt! Tot de volgende keer! 😃👍👷‍♂️🚛

Saanut 2/5 tähteä

Kapotte gipsplaten en te late levering

Kapotte gipsplaten en te late levering. Kwaliteit onwaardig service

19. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Den Haag Binckhorst XL

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen. Gelieve contact op te nemen met je Bouwmaatvestiging, zij kunnen deze platen uiteraard omruilen. Zie https://www.bouwmaat.nl/vestigingen voor contactinformatie.

Fijne en bekwame medewerkers

Fijne en bekwame medewerkers die meedenken in oplossingen. Goed geholpen en voor mij een betrouwbare leverancier voor al mijn bouwmaterialen.

26. kesäkuuta 2024

Dank je wel! 😄

Saanut 5/5 tähteä

Ordered online and goods delivered next…

Ordered online and goods delivered next day. The bezorger was friendly and helpful. The timber was dropped in the area requested. All in all a very positive experience

20. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Den Haag Binckhorst XL

Great to hear, thank you!

Saanut 1/5 tähteä

Afrekenproblematiek

Gisteren de lokatie in de Binckhorst Den Haag bezocht,
veel drukte bij de kassa, 1 kassa open, gemopper in de rij dat het zo lang duurt terwijl er medewerkers staan te kijken naar de rij maar geen initiatief nemen, als werkmensen spullen komen halen hebben ze meestal haast, probeer hier op in te spelen.

13. maaliskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Den Haag Binckhorst XL

Vervelend om te horen. Ik heb je feedback direct doorgespeeld naar de manager van Binckhorst. We zien je graag terug!

Alles

Alles is heel goed. Ik heb alles wat ik wil.

18. helmikuuta 2024

Goed om te horen! Graag tot ziens 😄

Saanut 1/5 tähteä

Verkeerde informatie verleend

Ik heb bij Bouwmaat SPS verf Mat zwart gekocht 7 liter in totaal informatie aan de medewerkers gevraagd of de verf goed zou zijn voor de deur en kozijnen en dat er geen vlekken komen . Nogmaals 2 x gevraagd of het zo zou zijn reactie gekregen dat het perfecte verf is en dat er geen krassen of vlekken erop zouden komen na het verven . Helaas na alles geverfd te hebben is het wel het geval geweest dat er krassen en vlekken op de verf komen . Ik vindt het jammer van Bouwmaat dat zei klanten verkeerde advies informeren want ik ben helaas mijn geld kwijt geraakt en voor niks heb geverfd de tijd en moeite erin gestoken te hebben . Ik hoop dat deze informatie nuttig zou zijn dat jullie klanten de juiste informatie verlenen en tevreden klanten hebben… jammer dit graag een oplossing

1. helmikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Den Haag Binckhorst XL

Dank voor je review Rachelle, vervelend dat het product tegenvalt. Alleen is dit lastig via een review op te lossen. Heb je al met de manager bij het filiaal gesproken? Je spreekt nu namelijk met het hoofdkantoor.
En ben je een zakelijke professional of een particulieren klant? Je hebt geen gegevens ingevuld buiten je naam om dus ik kan je niet contacteren!

We horen het graag op klantenservice@bouwmaat.nl

Saanut 5/5 tähteä

Over klantenservice gesproken, Bouwmaat,top!

Vandaag een aantal multiplexplaten opgehaald, die ik gisteren gereserveerd heb. Bij het ophalen ben ik prima geholpen, medewerkers van Bouwmaat hebben de vijf platen in de boedel geplaatst. Ook de medewerkster aan de bali was betrokken .Vriendelijk bediening en bereid om mee te denken. Top !

8. joulukuuta 2023

Dank je wel! 👍

Klantvriendelijk

Meedenkend, flexibel en klantvriendelijk laatstgenoemde van telefoongesprek tot de afhandeling in de winkel, kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.

30. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Den Haag Binckhorst XL

Dank je wel voor dit mooie compliment! 🙏

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin