1. Rakennusliike

Yrityksen kirjoittama

Bouwbedrijf Beter Vof is een klein bouwbedrijf die zich richt op de particulier voor alle voorkomende werkzaamheden aan hun woning en kleine installaties water/gas/elektra.

4,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Lekkage bij de steun van het rookkanaal

Peter heeft 5 jaar geleden bij ons de verbouwing gedaan. Daar genieten wij nog dagelijks van. Onlangs had ik lekkage in de buurt van het rookkanaal. Dit is vakkundig door Peter verholpen. De reparatie onderging direct een test door fikse regenbuien. Het is dicht en eigenlijk had ik ook niet anders verwacht. Peter is een allround vakman dus ik kan hem van harte aanbevelen.

14. maaliskuuta 2026

Echt een vakman

Echt een vakman! Fijne communicatie, denkt mee over alles, houdt zich aan de gemaakte afspraken en levert goed werk. Wij gaan nog vele jaren plezier hebben van de prachtige uitbouw. Bedankt Peter!

10. huhtikuuta 2025

Afspraak is Afspraak

Als je met Peter iets afspreekt, dan lukt dat ook gewoon. We hebben twee verbouwingen met Bouwbedrijf Beter gedaan, en beide keren wisten we waar we aan toe waren en was het resultaat heel goed. We zijn blij en zullen vaker van zijn diensten gebruik maken.

23. helmikuuta 2022

Dakkapel op maat

Bouwbedrijf Beter heeft bij ons een op maat gemaakte dakkapel ontworpen en geplaatst.
Peter heeft heel prettig en professioneel mee gedacht waardoor het project super soepel is verlopen. Het eindresultaat is prachtig en onze ervaring met Bouwbedrijf Beter verdient dan ook zeker de 5 sterren.

6. helmikuuta 2022

Prachtige authentieke uitbouw

Wij hebben inmiddels een jaar geleden, binnen de familie, een oud monumentaal pand overgenomen. Hier moest behoorlijk veel aan worden gedaan. Na eerdere zeer prettige ervaringen met Peter hebben wij hem gelijk gebeld of hij kon helpen. Uiteindelijk heeft hij bij ons een prachtige authentieke uitbouw gerealiseerd, vakwerk, helemaal in stijl! Vooral de no-nonsense samenwerking, het ontzorgende karakter (hij weet wat hij wanneer nodig heeft) en het vertrouwen wat hij ons geeft vanuit zijn jarenlange ervaring hebben ons door het hele bouwtraject geholpen. Daarbij is het niet alleen bij de uitbouw gebleven maar heeft hij nog maanden op regiebasis een heel aantal kamers afgewerkt op de bovenverdieping. Al-met-al zeer tevreden over Bouwbedrijfbeter!

Fam. Groothedde, Noordhorn

20. joulukuuta 2021

Aangenaam vakkundig

Peter van Bouwbedrijfbeter heeft de oorzaak van onze lekkage snel gevonden & verholpen en als kers op de taart ook nog een jarenlang probleem met de buitenverlichting opgelost en dat allemaal met een grap en een lach!!

13. joulukuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin