OU. Boutique Stories Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

vanuit Belgie kan je geen retour doen via het retourformulier maar enkel via email of telefonisch contact. Emails worden NOOIT beantwoord en het antwoordapparaat is vol. Levering was prima maar als he... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Net als andere reviews een bestelling retour gestuurd. Op 1 juli ontvangen door OU Boutique. Verwerking duurde voor mijn gevoel te lang. Na wat mails, ben ik gebeld door OU en is snel opgehelderd waar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn merk! De collectie is stijlvol, vrouwelijk en net even anders dan standaard. De website is overzichtelijk en de uitstraling van het merk voelt persoonlijk. En de kwaliteit is goed en na verw... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jammer dat er retourkosten zijn wanneer je iets wil terugsturen, maar het geld werd wel netjes binnen een week teruggestort op mijn rekening. Dit wilde ik even gezegd hebben omdat ik hieronder veel re... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike
  3. Miestenvaateliike
  4. Vintage-vaatekauppa

Yrityksen kirjoittama

Wat in 2019 begon als een gedeelde liefde voor mode, storytelling en effortless style, groeide uit tot ons eigen merk. Wij zijn Val & Rose, beste vriendinnen en oprichters van OU. De naam OU. komt uit het hart van het woord boutique. In het Frans betekent het: de plek waar je naartoe gaat wanneer je iets bijzonders zoekt. Voor ons is OU. die plek waar vrouwen items vinden waarin ze zich zelfverzekerd, comfortabel en klaar voor hun volgende verhaal voelen. Want een goed verhaal begint met een fantastische outfit.

Keskitasoinen

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

35 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Terugbetaling duurt ontzettend lang

Terugbetaling duurt ontzettend lang. Ik bestel veel online en maak het maar weinig mee dat een terugbetaling meer dan 10 werkdagen (dus meer dan 2 weken) in beslag neemt.

De kleding is ontzettend leuk, maar dit zorgt er wel voor dat ik twijfel om nog eens te bestellen.

7. elokuuta 2025

Top klantenservice

Ik had wat problemen met de terugbetaling via Klarna, wat in het begin voor wat verwarring zorgde. Gelukkig werd ik ontzettend goed geholpen door de klantenservice, en in het bijzonder door Nienke. Ze nam de tijd, dacht mee en zorgde ervoor dat alles duidelijk en correct werd afgehandeld. Ik voelde me als klant écht gehoord en serieus genomen. Dankjewel voor de fijne service!

30. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Echt de leukste boetiek die er is

Echt de leukste boetiek die er is, altijd heerlijk shoppen hier. Wordt altijd geholpen door een Indisch meisje/vrouw, zo lief en geeft top styling advies. Ga gegarandeerd met een paar leuke setjes naar huis. Goede kwaliteit ook, jaren lang plezier van!

27. toukokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Mooie kleding, hoge kosten

Leuke kleding en echt wel anders dan bij andere winkels alleen de retourkosten zijn echt klantonvriendelijk. Bij het retour sturen van een artikel zijn zowel de kosten voor het verzenden als retour sturen voor de consument. Hierdoor ben je bijna €12,- kwijt aan kosten als je je artikel terugstuurt. Dat weerhoudt mij er wel van om hier nog een keer online te bestellen.

21. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dramatisch retourproces

Nadat DHL 2 items heeft opgehaald als retour viel het helemaal stil. Geen mails van DHL dat het pakket onderweg is, gelukkig heb ik de app. Nooit een mail van OU ontvangen dat het pakket ontvangen is. Heb 3 mails gestuurd, gebeld (wordt niet opgenomen) en een bericht via instagram gestuurd. Daar kwam na 3 dagen reactie. De retour was ontvangen en geld zou overgemaakt worden. Nu een maand verder en nog geen geld en niemand reageert meer. Schande!

22. elokuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Veel verzendkosten bij online bestellen icm retour

Leuke webwinkel met leuke spullen. Online bestellen is echter geen aanrader, tenzij je zeker van je zaak bent of veel verschillende maten bestellen.
Op basis van het maat advies van de webshop een maat groter besteld. Netjes verpakt en verzonden. De set was echter te groot en geretourneerd. Bijna alle verzendkosten heen en terug zijn dan voor rekening van de koper. Waardoor ik (€4,95 + €6,29) €11,24 heb betaald enkel om een setje kleren te passen.
Hierdoor zal ik niet snel weer iets bestellen. Erg jammer, want het assortiment spreekt me wel aan. Kwaliteit van de kleren lijkt ook goed.
Sommige webwinkels retourneren dan uit coulance wel de verzendkosten heen als je de gehele bestelling retourneert of sommige hebben gratis retour. Alhoewel dat laatste niet milieu vriendelijk is.

6. kesäkuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Leuke kleding, bittere nasmaak qua service.

Er was i.s.m. Linda een leuke actie met 20%. De dag daarvoor had ik mijn aankoop van bijna € 150,- betaald en daarom de vraag gesteld of ze nog iets konden doen. Het antwoord was "nee, we moeten ergens een grens trekken". Enige coulance is hun kennelijk vreemd. Jammer, zeker in deze tijd. Leuke kleding, bittere nasmaak.

1. marraskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin