Boulders Arvostelua 38

TrustScore 3/5 tähteä

3,0

Fremragende klatrecenter - med god vækst ligner det også, med alle centrerne der popper op. Men lad være med at blive skadet eller holde pause - Det er indeværende måned + 1 måneds opsigelse... Näytä lisää

Jeg vil gerne give Tim fra Odense Boulders 5-stjerner, for altid at være hjælpsom og smilende. Boulders afdeling i Odense er et framragende sted, hvor du både kan tage familie og kammerater med.

Altid flinke og imødekommende. Har været i alle 3 steder i København. Om de har travlt eller ej skal de nok betjene en efter bedste maner. Angående deres politik er den ikke svær at læse op på. Som... Näytä lisää

Hyggeligt sted med god stemning, hvor det virker som om medarbejderne er klatrere der er mere på klatring end service. Det gør dig ikke det store. Men stedet virker efterhånden slidt. For 6 måneder si... Näytä lisää

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Klatring i København - Aarhus - Odense Boulders   Kom i gang

3,0

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Uprofessionel kundeservice og forfærdelig udmeldelsespolitik.

Prøvede at melde mig ud og blev fortalt jeg skulle betale en måned frem.

Betalede for to måneder inde på deres hjemmeside, hvor den sagde teknisk fejl, hvor jeg så prøvede igen. Nu har den reserveret to betalinger på mit kort, og de har brugt over en uge på at komme frem til noget. Til sidst har de så sagt at de har slettet mine kortoplysninger, og at den burde slette reservationerne så jeg kan betale på faktura i stedet for.

I SAMME EMAIL skriver de også at de ikke ved hvordan det virker og ikke ved hvordan det kommer til at se ud fremover. Jeg ringede til min bank for at følge op, og de sagde at det er forkert.

Alt i alt er det et godt klatrecenter, men du skal ikke melde dig ind hvis du gerne vil have dine penge for dig selv, eller stole på at de ikke prøver at snyde dig.

29. elokuuta 2023

De bondefanger med udmelding

De bondefanger med udmelding, hvor det gælder måneden ud og næste. Derudover har jeg prøvet at melde mig ud på deres hjemmeside, hvilket havde en fejlkode - derfor skrev jeg til dem, og de er ikke vendt tilbage på henvendelsen.

15. heinäkuuta 2023

Fint sted og gode faciliteter, men...

Fint sted og gode faciliteter. Dog er jeg lidt sur over de påstod de ikke tager imod kontanter. Det er ikke okay og imod loven.
Havde dog en god oplevelse med at klatre for første gang. Det var i boulders århus midtby.
Hilsen Sofie

7. toukokuuta 2023

De gør det dæleme godt

Angående deres politik er den ikke svær at læse op på. Som alle træningscentre er den tight, men der er de sku flinke til at svare på hvad end spørgsmål man skulle have

1. toukokuuta 2023

Hvad ligner det at hæve…

Hvad ligner det at hæve kontingentet uden at give den mindste lyd fra jer? Det kan ikke være lovligt sådan ud af det blå at trække i et højere beløb.

31. joulukuuta 2022

Jeg meldte mig ud af Boulders

Jeg meldte mig ud af Boulders, men de blev ved med at sende mig regninger. Da jeg skrev til dem og sagde det var en fejl, skrev de at jeg ikke havde meld ud. Det havde jeg gjort. Så de blev ved med at sende rykker. Nu har jeg betalt +1500kr for ingen ting. De har VIRKELIG DÅRLIG kundeservice. De prøve også lige at sende en regning på 2500kr, for at om jeg ville betale. Elsker at klatre, men f##k det klatre center!

30. marraskuuta 2022

Dårlig opsigelsespolitik

Dette til trods udsigter til operation med videre, grundet skade i selv samme center.

Man kunne let omgå dette ved at indskrive undtagelse ved sygdom/skade. Hvis hensigten er at beskytte virksomheden. Virksomheden er bare intet uden kunder.

Det er dårlig service. Derfor 2 stjerner.

27. syyskuuta 2022

Godt sted men hård og infleksibel politik

Godt sted men hård og infleksibel politik:

Jeg købte et medlemskab i December, som jeg ikke kunne bruge fordi jeg blev angrebet af leddegigt nogle dage efter. De ville ikke give mig penge retur eller flytte mit medlemskab lidt senere på året, hvor mine symptomer ville forhåbentligt være bedre.

Det er dårlig stil :(

14. kesäkuuta 2022

RINGE kundeservice!

Hvis du kan undgå at komme i Boulders og vælge andet klatrested ville jeg kraftigt anbefale dig at gøre det! De vil forsøge at tage ekstra penge fra dig, uden at have nogen form for understøttelse til hvorfor. De har inkompetente mennesker i deres kundeservice, som tydeligvis ikke kender deres egne betingelser eller ved hvordan salg og markedsføring fungerer. Jeg har nu haft en mailkorrespondance med dem i over en måned, og de svarer bevidst med ugers mellemrum, og hver gang uden at give ordenligt svar - jeg ville glædelig vedlægge hele samtalen, så folk kunne se hvor surrealistisk det er, at de har lov til at drive en virksomhed.

Men hvis du endelig melder dig ind her, så skal du være ligeglad med dine penge :)

10. toukokuuta 2022

Sjov aktivitet, skuffende kundeservice

Fine haller og nogle sjove timer brugt dernede. Dog er der dårlig og uprofessionel kundeservice og man skal være obs. På at de trækker ekstra penge for deres medlemskaber. Vi fik en gratis måned, men fordi den startede i februar (som er 28 dage lang) endte vi med at skulle betale for 4 dage ekstra da en måned åbenbart ikke er “en måned”.
Vi har både været i kontakt med centeret og over mail og der kræver åbenbart en del for at komme igennem så de forstår det og derved rent faktisk få vores gratis måned.
Og det er jo ikke fordi det ligefrem er billigt i forvejen…
Vi har meldt os ud, og tænker at det fremadrettet i hvert fald kun bliver klippekort så de ikke kan trække ekstra:)

23. huhtikuuta 2022

Forfærdelig kundeservice.

Udmærkede vægge, men deres kontors serviceniveau er utrolig lavt. De gør en dyd i at være uproffesionelle og langsomme.

Undgå at tegne abonnoment med dem og køb evt. et titurskort hvis du ikke kan komme udenom lige præcis Boulders.

24. maaliskuuta 2022

Århus:

Århus:
Vi hyggede os rigtig godt, men meget lille børneområde og lidt sure klatre hipstere😊 Kaffen var fantastisk og personalet virkelig søde, smilende og hjælpsomme.

17. helmikuuta 2022

Price increase without notification

Membership increased with 5,5% without notice. In terms and conditions it says "Væsentlige ændringer af priser og regelsæt vil blive varslet minimum 60 dage inden disse træder i kraft pr. email." but what's significant for some, might not be for others.
Some spaces are never cleaned, until you put your bag there due to lack of space. Often they are understaffed and you have to wait if you need service as others have pointed out.
The good part (yes, there is such), is that the space is big and routes are updated on regular, just watch out for all the running kids when you jump.

6. helmikuuta 2022

Pinligt lavt serviceniveau

Pinligt lavt serviceniveau, fuldstændig umuligt at komme i personlig kontakt med nogen, kun mailkorrespondancer hvor der ikke bliver svaret på konkrete spørgsmål, og man skal vente to uger mellem svarene. Gode klatrevægge og god udskiftning i ruter, men elendig service.

8. joulukuuta 2021

Selv om reglerne siger at man skal…

Selv om reglerne siger at man skal afmelde sig før en måned inden slutningen af abonnementets periode, for at undgå automatisk fornyelse af abonnementet, måtte jeg alligevel selv finde ud af at de havde trukket pengene for den nye periode, selv om jeg havde overholdt reglerne. Jeg ringede derfor til hallen og i starten påstod vedkommende at jeg ikke havde overholdt reglerne. Efter flere anstrengelser for at bevise at jeg altså havde overholdt dem, fik jeg pengene retur, men det irriterede mig frygteligt at jeg skulle igennem de ting, for at få mine penge retur som de uberettiget havde trukket fra min konto.
Gode klatreruter som fornyes jævnligt, men den lave hygiejnestandard, den behandling jeg fik og endnu en uhøflig opførsel fra en ansat gør at jeg ikke sætter mine fødder der igen.

20. heinäkuuta 2020

De er total kolde overfor at der…

De er total kolde overfor at der fejlagtigt har været betalt dobbelt abonnement i en periode, selvom det er tydeligt at det er strengt personligt og ikke kan benyttes af andre.
Refundering kunne ikke komme på tale.

10. lokakuuta 2018

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili