Rigtig fin dialog med Mads ved flere lejligheder. Altid i godt humør. Kan varmt anbefales.

Stoleliften (kendt som vores egen letbane;0)) betyder, at livet kan leves fuldt ud. Ingen frygt for fald på trappen, ingen besvær med tunge løft og balance. Vi kan varmt anbefale A. P. Botved. Kanon... Näytä lisää

Køb aldrig en stolelift hos botved! De levere ikke til tiden og hverken ringer eller skriver for at undskylde vente tiden. De tager dine penge uden problemer. Og når de så efter måneder tropper op l... Näytä lisää

hold jer lange væk fra dette firma A.B.Botved direktøren Mads Peter Poulsen er ikke til at stole på han holder ikke sine aftaler jeg skulle til jobsamtale hos ham på søndag men inden da fik jeg en mai... Näytä lisää

1. Apuvälinetoimittaja

Botved sælger maskiner og udstyr til at hjælpe folk, der ikke selv kan komme op og ned ad trapper, ind og ud af bygninger, fra seng til kørestol etc.

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Meget gennemtænkt koncept

Alle aftaler overholdt. Stoleliften fungerer upåklageligt.
Konceptet er særdeles gennemtækt. Aflevering i ro og mag. Særdeles venlig montør, som inden han gik sørgede for, at jeg havde forstået alt vedr. brugen af trappen

7. maaliskuuta 2023

Kæmpe hjælp til min husstand

Kæmpe hjælp til min husstand, nu kan vi bruge alle etager igen. Selv kone kan nu vaske tøj og transportere det op og ned. Monteringen var effektiv og hurtig, jeg er meget glad for jeg valgte dette firma.

14. helmikuuta 2023

Familiemedlem havde brug for lift

Familiemedlem havde brug for lift. Et lidt kompliceret hus at montere i, men ikke noget problem.
Super god rådgivning

9. helmikuuta 2023
A.P. Botved A/S-logo

Vastaus yritykseltä A.P. Botved A/S

Kære Jesper
Vi takker, og du kommer bare igen når du har et problem.

manglende ordre opfyldelse

Holder ikke hvad de lover og gør ikke som de siger de er billige men som man siger man får hvad man betaler for og det gør man med dette firma

nå ret skal være ret de har nu leveret det aftalte og
der skal lyde stor ros til deres montører de er dygtige troværdige og yderst service minded hvilket de øvrige ansatte kunne med fordel lære noget af dem

2. helmikuuta 2023
A.P. Botved A/S-logo

Vastaus yritykseltä A.P. Botved A/S

Hej Claus
Det er jeg rigtig ked af at høre, vi lever af glade kunder og vil rigtig gerne tale med dig i næste uge og høre hvad der er gået galt !
Vil du ikke være flink at ringe eller skrive på info@botved.dk så vi kan hjælpe dig !

Trappestol fra Botved A/S

Vi kontaktede Botved A/S i november. Meget høflige mennesker. Der kom en sød sælger forbi og var professionel i hendes måde at måle op og rådgive os på. Senere kom en dygtig montør og så køre trappe stolen bare. Flot og elegant, vores Far snakker om den dejlige stol hver dag. Tak fra os i Sønderborg

28. tammikuuta 2023

Super kundebetjening

Jeg har flere gange oplevet en super fin kundebetjening, hvor kundens ønsker er sat i centrum. Når produktet - både lift og elevator er leveret har alt fungeret tilfredsstilende.

14. lokakuuta 2022

Super samarbejde

I forbindelse med større byggesag har Mads fra A.P Botved bistået med super støtte og gode informationer samt viden til vores fælles byggesag.

9. marraskuuta 2022

Rådgivning

Skulle bruge en stolelift til min aldrende og gangbesværede svigermor, og ved nu alt om stolelifte ! Tak for super rådgivning og service. Bredt - og troværdigt - udvalg.

24. lokakuuta 2022

Service i top hos Botved!

Service i top hos Botved!
Tusind tak til Botved's team for den gode vejledning og efterfølgende installation af en stolelift hos min svigermor. Hun er bare mega tilfreds!! Det var topkarakter for service fra start til slut.
Hilsen fra Hans og svigermor

15. elokuuta 2022