I have ordered many time from ‘Bolltled Serivce’ in the past. I received my order, and when I looked in the bag some items were missing. I called the number and was told that they do not offer ref... Näytä lisää
Super professionele jongens met passie voor de slijterij! Geweldige service en groot aanbod aan dranken. Deze mensen staan altijd paraat om je te helpen met advies of zelfs even mee te lopen naar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bottled Service.. een Goede ervaring, Gewoon altijd zoals afgesproken en zoals gewenst worden mijn biertjes afgeleverd aan huis, Ja inderdaad altijd, Service is een groot goed, En wordt niet do... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Bottled Service | Online slijterij voor wijn, whisky, sterk en bier. Bekijk ons breed assortiment aan bieren, wijnen en distilaten. Maak jouw keuze tussen verzending, bezorging of afhalen op onze locatie.
Kepringelehof 6, 5981 CP, Panningen, Hollanti
- +31630807164
- info@bottledservice.nl
- bottledservice.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Bad customer service
I have ordered many time from ‘Bolltled Serivce’ in the past.
I received my order, and when I looked in the bag some items were missing. I called the number and was told that they do not offer refunds, but he would put it in their ‘system’ so that they would be included free with my next order.
The next order arrived, not only were the extra items not included, but the delivery guy called me a liar.
They have lost a customer for 2 cans of soda (portably their cheapest item0). Great customer service guys!
Echt toppers!
Altijd heel tevreden over deze service!
Snel bezorgd en altijd vriendelijke bezorgers! Een keer een foutje in de bestelling ontdekt, en binnen 20 minuten werd er een nieuwe fles bezorgd! 🫶🏼
Klant vriendelijk en ze waren er heel…
Klant vriendelijk en ze waren er heel snel aan de deur

Hoe handig is dit...!!!
Hoe handig is dit! Topservice, snel, makkelijk, betaalbaar...

Vastaus yritykseltä Bottled Service
Supersnelle en gekoelde bezorging!
Met een avondje darten geen zin gehad om de deur uit te moeten voor bier. Besloten om een keer bij de mannen van Bottled te bestellen. Netjes gekoeld en binnen het tijdslot bezorgd. Over de prijzen hoor je mij ook absoluut niet klagen, super! Ook nog eens op 'Freaky Friday' besteld en aan het radje mogen draaien. Hier 10 euro shoptegoed mee gewonnen. Ontzettend bedankt en tot de volgende bestelling (of in de winkel).

Vastaus yritykseltä Bottled Service
Super goede service en meedenken in…
Super goede service en meedenken in oplossing zodat de klant z'n biertje naar wens heeft! Thanx ,Stan

Professionals!
Deze mensen staan altijd paraat om je te helpen met advies of zelfs even mee te lopen naar de auto.
Ook de bezorging van de (gekoelde) drank was vertrouwbaar en snel.
Wij komen terug!

Super service van jullie
Super service van jullie. Met korte tijd sloten dat bevalt mij.
Waarom geen 5 ster als jullie bezorgen nemen jullie geen kratten terug.

Prima service!
Fijne hulp bij last minute bestelling en snelle levering. De wijn was ook zeer aan te raden.

Vriendelijk en snel maatwerk
Ik had via deze site een aantal flessen champagne gekocht als attentie voor een groep ondernemers. Toen ik erachter kwam dat ik 6 flessen te kort kwam stond hetzelfde product niet meer op de website. Ik besloot te bellen en de champagne bleek inderdaad niet op voorraad te zijn, maar de mensen van Bottled Service hebben meteen geregeld dat deze besteld werd, terwijl de inkoop normaal een week later zou zijn. De volgende ochtend werd ik gebeld met de mededeling dat ik kon bestellen, waardoor ik op tijd genoeg flessen had voor het evenement.