Jeg stod akut og havde brug for en lejekontrakt og kontaktede derfor ''botilleje'' fredag aften, hele weekenden var vi i dialog og først på ugen efter stod jeg med en kontrakt til mit lejemål. Top kl... Näytä lisää

Vi havde selv prøvet at leje ud i flere måneder da vi skulle til udlandet for nogle år. Og da lejerene så sprang fra et par dage før underskriften skulle sættes, var vi desperate. Botilleje var vores... Näytä lisää

Har i løbet af marts/april udlejet mit rækkehus via Botilleje og kan kun sige, at jeg har været meget glad for og tilfreds med Christina Lindsgrens effektive og professionelle tilgang til sagen. Chr... Näytä lisää

Vi havde selv fundet vores lejere, men skulle have hjælp til udformning af lejekontrakt. Det gik fantastisk hurtigt og smidigt. Vi skrev til botilleje.dk og fik kontakt med Christina. Kort tid eft... Näytä lisää

1. Vuokravälitystoimisto
  2. Kiinteistökonsultti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Botilleje yder juridisk hjælp med din lejekontrakt eller med hele din boligudlejning til meget fordelagtige priser. Botilleje har mere end 16 års erfaring med boligudlejning.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Professionalisme

Jeg følte mig i helt trygge hænder hos Christina. Hun kan sit kram, og man er fri for selv at skulle finde på de rigtige formuleringer og være nervøs for at kontrakten pludselig ikke skulle være gyldig fordi man har fået skrevet noget forkert. Jeg kan sove roligt om natten velvidende at min kontrakt er 100% vandtæt ud fra de oplysninger og ønsker jeg har givet hende.

/Helle

14. toukokuuta 2014

Venlig, nem og hurtig hjælp

Jeg er flyttet til udlandet i en årrække og skulle derfor have mit hus lejet ud på en 3 årig uopsigelig lejekontrakt pga. skat. Men havde ikke nogen ide om hvordan dette skulle skrives ind i kontrakten så den var gyldig, samtidig med at skat skulle godkende den også.
Jeg ringede til Christina, hun var hurtig klar over hvad det drejede sig om og viste hvordan dette skulle skrives ind.
Jeg kan kun varmt anbefale Botilleje, meget venlig, nem og hurtig hjælp fra folk der ved hvad de snakker om.

21. maaliskuuta 2014

Professionel levering på kort tid af lejekontrakter.

Vi kan kun anbefale Botilleje, når der skal laves lejekontrakter. Christina har hjulpet os ved flere lejemål, med stor succes. Vi har to udlejningejendomme, hvori den ene er med flere værelser, fremleje til studerende. Det klapper og kører når Botilleje udarbejder kontrakterne.

26. helmikuuta 2014

Simply the best in Europe

Botilleje has consistently delivered good advice and a speedy well balanced response - that is fair for the landlord and fair for the tennant I unreservedly recommend them especially Christina who as I was under time pressure worked until 11 oclock one night to finish a contract I needed next day and then did not charge me....

17. helmikuuta 2014

Professionel udlejning

Som ejer af en mindre erhvervsejendom i Roskilde har jeg igennem den senere årrække benyttet Botilleje og Christina til søgning efter egnede lejere, og til at håndtere alt vedr. udlejning, herunder fraflytning, indflytning, lejekontrakter m.v.
Jeg kan varmt anbefale Botilleje og Christina. Dette bl.a. fordi Christina :
• Overholder de indgåede aftaler
• Altid vender hurtigt tilbage som aftalt
• Er inde i lovgivningen
• Opfører sig meget professionelt overfor lejerne
• Giver god sparring og rådgivning omkring muligheder
• Er meget serviceminded
• Er engageret
• Er god til at finde egnede lejere

29. tammikuuta 2014

Professionel og yderst god service.

Har kun ros til Christina og Botilleje. Jeg har oplevet en rigtig god service og er positivt overrasket over så fleksibel Christina er. Der bliver svaret på spørgsmål på mail selv om aftenen, og der bliver fuldt op på de tvivls spørgsmål der kan opstå undervejs i processen før det hele falder på plads. Jeg har fået en god rådgivning, og Christina er fantastisk til at formidle, uddybe og afklare spørgsmål til indholdet i kontrakten på en forståelig måde. Jeg kan varmt anbefale Botilleje.

22. tammikuuta 2014

Lynhurtigt svar på sene spørgsmål

Jeg skrev et par spørgsmål en sen aften hvor jeg var ved at lave en lejekontrakt, og 10 milisekunder efter kom der et svar. Det gjorde jeg så et par gange, med samme hurtige respons. Efterfølgende sendte jeg kontrakten til gennemlæsning - og fik en meget positiv tilbagemelding på det jeg havde lavet - og så var det til en yderst favorabel specialpris -

21. tammikuuta 2014

Jeg kan varmt anbefale Botilleje.dk, når du søger et nyt lejemål!

Det er ikke et spørgsmål om, at du får professionalitet og dygtighed. Når du går gennem Christina, som er indehaver af Botilleje.dk, så får du en ven mens du leder efter din bolig. En ven fordi hun gør opmærksom på de ting man ikke lige ser, og gør en stor indsats for at lære dig at kende, så hun kan vejlede dig i den rigtige retning samtidigt med, at hun holder en professionel distance. En fantastisk service.
Claus Bendix, Journalist.

17. tammikuuta 2014

Professionel behandling til ug.

Havde behov for juridisk hjælp. Fik den assistance jeg søgte hurtig og meget koncist.
Kan 110 % anbefale Christina Lindsgren indehaver og daglig leder af Botilleje.

11. tammikuuta 2014

OUTSTANDING!!

skulle bruge hjælp angående mit hus som er udlejet. fik svar på alt, og ikke nok med det, en blanket blev mailet til mig, så jeg selv kunne løse problemet, GRATIS!!!
Super behandling.

peter m

3. tammikuuta 2014

Unik Service !!

Jeg kan på det varmeste anbefale bo til leje og Christina.

Som privat person hjalp Christina mig med at lave en lejekontrakt til udlejning af mit hus.

Udlejningen gik med Christinas hjælp helt problemfrit.

Er yderst professionel, meget konkret og præcis i præcisering af hvad opgaven går ud på.
Man føler sig virkeligt i kompetente hænder.

10. joulukuuta 2013

Hurtig og god service!

Der er egentlig ikke så meget at sige - man fik hvad man blev stillet i vente, og indenfor den lovede tidsramme. Ikke en finger at sætte på noget der :-)

10. lokakuuta 2013

Super behandling

Christina har fra dag et givet os en super behandling, og har flere gange gjort langt mere for os end man normalt forventer.

23. syyskuuta 2013

Super god og hurtig service :-)

Da vi ingen erfaring havde som udlejere havde vi brug for kyndig rådgivning i forbindelse med udfærdigelse af lejekontrakten - for at sikre os bedst muligt hvorfor vi kontaktede vi Botilleje. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Christina....hun er sød og kompetent, vejledende og lyttende. Vi har hele tiden kunnet komme i kontakt med hende - både telefonisk og pr. mail. Vi kontaktede Botilleje i mandags og allerede i dag torsdag har vi kontrakten i sin færdige form. Kniber næsten os selv i armen og spørger....."var det virkelig så nemt". Vi er forventningsfulde - og føler os så sikre som vi nu kan blive som udlejere :-)
Er helt sikre på at de 2.900 kr. er givet rigtig godt ud :-)

11. heinäkuuta 2013