Vi havde den fornøjelse at spise her for første gang, og det bliver ikke den sidste. Vi bestilte en frokost platte med fem forskellige ting som var yderst delikat, frisk og veltilberedt, og e... Näytä lisää
Vi er 4 unge mennesker på ca 60 år som nød omgivelser og maden i jeres søde restaurant idag, maden var rigtig dejlig og servicen fra Sandra var helt i top Tak for en go oplevelse
Don’t stay at this hotel,I got no sleep as the AC unit dripped all night, a maintenance person fixed it 3 times only for the fault to occur again and again. The hair dryer worked for 7 minutes and t... Näytä lisää
Super lækker mad og god service. Straks da vi ankom blev vi mødt af smilende og opmærksomt personale. Vi fik hurtigt serveret drikkevarer og appetizers. Maden kom med passende ventetid (... Näytä lisää
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, med fantastisk lækker mad og der tilhørende vine.
Afsluttet med en lækker dessert med en portvin det passer til…
De beste anbefalinger herfra. Så er du i Køge, er Bossa Nova helt sikkert et besøg værd.
Hilsen Per og Gitte, Fredericia
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Skøn, humoristisk betjening og dejlig, dejlig mad. Vi kommer igen. Ingen tvivl om det.
Super dejlig frokost på Bossa Nova
Tak for en skøn frokost i lørdags! Virkelig dejlig mad som kom hurtigt, samt sød, vedkommende og høflig betjening. Vi har spist mange måltider hos Bossa Nova - både til frokost og til aften - og maden og betjeningen er ALTID i top. Efter min mening den bedste restaurant i Køge, så vi ses igen!
Mvh Martin & Ann-Mari
Not value for money
Not value for money! Incredibly small potions, and over priced. Had seen on their website that a "Lunch plate" is served, but was informed, when we sat at the table, that this could not be ordered this day (Easter) but instead, a slightly larger Lunch plate, which "strangely" is 44.5% more expensive, no note about this on the website, or on the menu card, neither inside nor outside the restaurant. And if I wanted this, all 4 people would have to choose this dish! Unbelievably bad customer service. Had fish and chips, 2 small pieces of fish and a very small bowl of chips, should have been put on the menu as a starter, but then of course it would be difficult to demand DKK 168 for this dish. The price of snaps is out of this world, a mark up of 600% is really making fun of the customers. A bottle of snaps DKK 750,-?? Seriously? Really hard to see why this would be necessary. I understand that a restaurateur has to make money, but a normal mark up is around 3 to 4 e.g. on wine. Definitely won't be back. p.s. The service was ok and the waiting time as well
Virkelig ringe service
Virkelig ringe service. Men overvejende god mad.
Vi var på Bossa nova en formiddag.
Der gik alt for længe før vi fik menukort, og det fik vi kun da vi stoppede tjeneren og spurgte efter det.
Ydermere skulle vi bruge meget tid på at stoppe tjenerne når vi havde brug for noget, da de ikke selv kom og spurgte. Og når man spurgte virkede de ret tydeligt irriteret eller i hvertfald irritable over at man forstyrrede dem. Det er for dårligt når man betaler for en god madoplevelse betaler man i allerhøjeste grad også for servicen.
Vi besøgte for første gang restauranten…
Vi besøgte for første gang restauranten i dag og det var en fornøjelse.
Dejligt mad og virkelig god betjening 😀😀
Fuld af god smag
Utrolig lækkert og virkelig velsmagende mad. Smukt anrettet. Gode omgivelser.
Super lækker mad og god service
Super lækker mad og god service.
Straks da vi ankom blev vi mødt af smilende og opmærksomt personale.
Vi fik hurtigt serveret drikkevarer og appetizers.
Maden kom med passende ventetid (trods det, at restauranten var fyldt med gæster) og den var veltilberedt med lækkert tilbehør.
Super lækker dessert - cheesecake og créme brûlée.
Alt fra denne aften får 5 stjerner
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan varmt anbefale at besøge Bossa Nova som er indrettet i hyggelige omgivelser.
Kommer snart igen🤗
Var i dag på Bossa Nova for at spise…
Var i dag på Bossa Nova for at spise frokost, sikken en skuffelse, der gik ca. 15 minutter før vil fik et menu kort, efter vores bestilling gik der igen 30 minutter før vi fik vores mad serveret.
Vi havde bestilt Stjerneskud til en pris af 188 kr. til den pris kan man godt forvente lidt ekstra eller i det mindste forvente, at køkkenet havde gjort det indbydende at se på.
Et Stjerneskud hos Bossa Nova består af en halv tallerken vandet groft skåret Iceberg, en kvart kedelig tomat af de billige fra Rema 1000 , en Citronskive, en tynd dilddressing uden smag, lidt røget laks og en lille håndfuld rejer, jeg havde helt glemt fiskefileten men den var også så lille at man næsten ikke kunne får øje på den, der var mere rasp end fisk, alt sammen kastet på en tallerken “SÅ er der serveret”.
Til 2 stk. Stjerneskud blev der serveret en brødbakke med 3 stk. små fluteskiver og 3 stk. rugbrød.
EN OPLEVELSE SOM ER LANGT UNDER DEN STANDARD VI ER VANT TIL AT FÅ PÅ BOSSA NOVA ØV
Næste gang bliver det ARKEN i Køge Lystbådhavn .
Fantastisk oplevelse
det er anden gang at jeg er på bossa Nova, maden er fantastisk og servicen er endnu bedre. Det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger denne restaurant. Tak for et godt måltid.
Pynter sig med lånte fjer
Vi havde set frem til at gæste Bossa Nova med samba og bossa nova vibes, som de reklamerer med på deres hjemmeside, men det blev hurtigt til en ærgerlig oplevelse.
Jeg er kørestolsbruger men kan dog godt gå lidt, hvilket viste sig at være heldigt, for det var fysisk umuligt at få en kørestol med ud på toilettet.
Og ærgelserne fortsatte: før vi ankom, havde jeg sikret mig, at de havde en højstol, da vi havde et barn med.
Da vi skal til at bestille, viser det sig at de ikke har nogen børnemenu (hvad skal man så med højstole, hvis der ikke er noget, børnene kan spise?)
Maden levede på ingen måde op til prisen som ligger i den høje ende.
Det eneste positive var betjeningen som var til UG.
Nu kan vi sige, at vi har været der, og det gør vi så ikke igen.
Dejlig oplevelse på Bossa-Nova i aften
Dejlig oplevelse på Bossa-Nova i aften. Dejlig stemning, lokale, musik, betjening, mad og drikke👍🤩 Fokus på at nyde den veltillavede mad og skønne vine i et uformelt miljø.
Mad med kærlighed
Sidder og tænker tilbage på alle mine besøg før covid-19, og hold nu op jeg savner bossa Nova, alt fra stemningen dernede, maden er bare helt igennem ærlig og hjemmelavet samt deres altid glade og gode personale 😀
Lækker mad
Lækker mad, god service fra personalet, hyggelige omgivelser.
Kan varmt anbefales
Vi ses igen
Super lækker frokostplatte og en rigtig sød og venlig kvindelig tjener, som gjorde man følte sig værdsat som gæst. Vi ses igen.
Rigtig fin oplevelse med frokost
Rigtig fin oplevelse med frokost. Lækre og velsmagende retter, som var passende og veltilberedte. Ligeledes meget hyggelige lokaler og venlig betjening. Her kommer vi helt sikkert tilbage til.
Super lækker mad
Rigtig hyggelig lille restaurant på Køge havn, med virkelig lækker mad.
Alting smagte helt fantastisk.
Vi kommer helt sikkert igen snart😍
Hyggeligt lille restaurant på havnen i Køge,
Super søde personale og kokke.
Tydeligt at det kun er de bedste råvarer som bliver serveret på tallerkenen.
En hyggeligt lille restaurant på havnen i Køge, hvor der bliver kræset for dig og den mad som bliver serveret.
En rigtig dejlig dag
Familien holdt for nylig 1 års fødselsdag og navnefest for 25 pers. og havde 1. sal for os selv. Menuen var brunch (11 til 15) Det hele var virkelig meget lækkert. Alt var hjemmelavet, der var koldt og lunt og til sidst hjemmelavet vafler m. tilbehør og ost. Dertil kolde og varme drikke. Der var dækket så fint op på alle borde, og brunch-retterne blev serveret ved bordene. Betjeningen var yderst venlig og meget hjælpsom (vi havde flere små børn med). Der er 2. gang vi er på Bossa Nova, første gang vi var der, fik vi en yderst lækker frokost. Det er ikke sidste gang, vi kommer der. Et lille bitte minus er, at der ingen steder er at skifte ble. En klap på væggen, der kan løftes ned vil være super. Beliggenheden er også dejlig, lige ned til Køge havn. Mvh Helle Oskarsson