Hey Borg Sound København, havde lidt problemer med en Roland TB-03 og Keys, og var inde hos jer forleden dag og den flinke medarbejder Asger fixede det på et split sekund, blot lige sige tak for r... Näytä lisää
Smilende, imødekommende og engageret personale. Meget hjælpsomme og klar til at give god vejledning. Utrolig flot butik med en pænt præsenteret udstilling af instrumenter.
Jeg har fået min gamle P.bas justeret hos Borg Sound.For lidt over 600 kr. (jeg har smidt kvitteringen væk) Nu spiller den som en drøm. Ved samme lejlighed fik jeg en god bas-snak og en grundig gennem... Näytä lisää
BORG Sound er Danmarks største musikbutik. Vi har alt i musikinstrumenter, studieudstyr, PA og lydudstyr. Vi har eget værksted hvor vi kan lave reparationer af stort set alle slags musikinstrumenter og lydudstyr.
Islevdalvej 98, 2610, Rødovre, Tanska
Var forbi Borg Sound i Lyngby i min søgen efter ny klassisk guitar og jeg fandt en lækker Takamine der, som kom med hjem. Niels, som bestyrer butikken, gav en fin kundeservice, og er frisk på en guitarsnak. Jeg kigger helt sikkert forbi igen.
Virkelig sublim kundeservice og flinkt personale i Odense. Vil helt sikkert komme tilbage til Borg Sound igen.
Jeg kendte intet til Borg Sound, da jeg stødte på firmaet i min søgen efter et el-klaver. Borg Sound havde et Roland FP-30X på deres hjemmeside til kr. 5.299,-. Et af punkterne i deres salgsannonce lød: Valgfri KSC-70 stativ og KPD-70 trepedalenhed. Jeg købte og betalte varen på nettet. Da jeg efterfølgende gerne vil vælge et stativ, får jeg til min store overraskelse at vide, at det ikke følger med, men skal tilkøbes. Herefter følger en større diskussion, da jeg forlanger at få udleveret den lovede vare. Borg Sound nægter dette. Jeg ved, at jeg har retten på min side, når forretningen reklamerer med det, men opgav alligevel og annullerede ordren. Når Borg Sound allerede ved indgåelsen af køb, er så uærlige, tør jeg ikke tænke på de slåskampe det vil koste, hvis klaveret efterfølgende går i stykker. Det “sjove” er så, at Borg Sound efterfølgende har rettet teksten i annoncen, men da jeg bestilte, stod det sort på hvidt, at købet også omfattede et valgfrit stativ.

Vastaus yritykseltä Musikhuset Cph Aps, BORG Sound
Jeg bestilte et digitalt Yamaha klaver, som på deres hjemmeside fremgik at være på lager.
Få timer efter at havde bestilt får jeg en opringning om, at der er sket en fejl. Klaveret er ikke på lager.
Jeg vælger at beholde min ordre, med lovning om løbenede at blive opdateret på, hvornår jeg kan forvente at modtage klaveret.
Et par uger efter har jeg endnu ikke modtaget én eneste opdatering.
Jeg vælger derfor at annullere min ordre, og får bekræftelse på at de har annulleret min ordre.
1 måned efter får jeg besked per mail om, at Borg Sound har sendt klaveret afsted.
I mellemtiden har jeg dog købt et klaver andetsteds, og forlængst afskrevet Borg Sound som mulig leverandør - idet jeg havde annulleret min ordre.
Jeg får selv bøvlet med at kontakte fragtfirmaet, og forklare, at jeg ikke ønsker at modtage klaveret.
Et par dage efter bliver pengene, mod al min forventning, alligevel trukket fra min konto.
Det drejer sig om 6.400kr. Et stort beløb for en studerende, som har brugt pengene på et andet klaver imens.
Jeg kontakter Borg Sound, og får besked om at de returnerer pengene med det samme.
Et døgn senere har jeg endnu ikke modtaget pengene.
At handle hos Borg Sound har udelukkende givet bøvl og frarøvet mig tid.
En lille trøst er dog, at de ansatte var venlige at korrespondere med.
Der er blevet rettet op fejlen, og jeg har derfor ændret min anmeldelse-vurdering.

Vastaus yritykseltä Musikhuset Cph Aps, BORG Sound
Købte en ukulele i butikken i København og det var en god oplevelse. God service hele vejen igennem. Borg Sound har virkelig udfyldt hullet fra 4Sound.
Jeg har skrevet både over mail og telefon til BORG SOUND, omkring min pakke og jeg har ikke fået svar nogle af stederne på hvor min pakke er og hvornår den ankommer. Det eneste jeg har fået afvide er at jeg vil få en mail når den er afsendt, der er gået 8 dage og har stadigvæk ikke fået en mail omkring at de har afsendt pakken... Så lige nu har jeg faktisk ingen idé om hvor mine 200 kroner er og hvornår jeg får min varer..
Ikke lige den bedste service herfra, desværre :(

Vastaus yritykseltä Musikhuset Cph Aps, BORG Sound
Fik leveret et elektrisk klaver. Først rigtig fin service i butikken. Så den rigtige pris, og levering uden problemer overhovedet. Tak til Rene for god service.
Borg Sound København! Super klasse service! De solgte mig et super godt, men dyrt keyboard som ikke helt fulgte op til mine forventninger. Da jeg ville returnere det, var de super venlige og sagde at man jo skal beholde det der er det værd!. Det er deres service i hvert fald! :D
Blev ekspederet af René i Odense, da jeg skulle have justeret og ordnet en brugt Martin Guitar. Det blev ordnet på samme dag, og fik den shinnet helt op til ny samt rigtig vejledning om hvordan man passer sådan en skønhed bedst muligt. Jeg anbefaler på det varmeste afdelingen i Odense, hvis man skal have assistance til sine instrumenter.
Jeg har netop handlet nyt keyboard plus diverse andre ting i Borgsound, og jeg må sige, at jeg er meget glad for den flotte service, som jeg har fået fra dag 1.
Niels samt resten af personalet har et stort kendskab til de behov man har som udøvende musiker, og jeg har fået super sparring i forhold til mine behov.
Butikken er flot indrettet og miljøet er rigtig hyggeligt.
Som et lille kuriosum, skal det nævnes, at det er nemt at komme til butikken i bil, da der er gode parkeringsmuligheder ved butikken ved Carlsbergbyen (p-hus) 50 meter fra butikken.
Det er ikke sidste gang, at jeg handler i Borgsound.
5 store stjerner fra:
Mats Gormsen
Klik klart på "få varen leveret-knappen"
Bestilte en vare på nettet dagen før - inden kl 15:00.
Valgte at få den leveret hjemme selvom jeg bor tæt på GLS Shoppen pga travlhed før ferie.
Den kunne hentes næste dag ca 10.00 i shoppen
Under 24 timer. Det er hurtigt. For at få den sidste stjerne ku' jeg godt tænke mig at få en besked om pakken var undervejs og hvornår den evt ankom til mig. Det er Postnord faktisk blevet gode til med deres app.
Men køb trykt her. Varen var i øvrigt tip top og levede op til mine forventninger.
Borg Sound I Odense har den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. René er super flink, og man føler sig velkommen fra man træder ind til man går ud.
Prøver ikke på at sælge dyrere produkter hvis det ikke passer til behovet, men finder istedet det rette produkt til dig.

Vastaus yritykseltä Musikhuset Cph Aps, BORG Sound
Varens tilgængelighed var ikke korrekt oplyst på hjemmesiden, hvor jeg efterfølgende må i kontakt med dem, for at få forklaring på ventetiden. Der stod, at man skulle forvente 7 hverdage ekstra, hvis det er på fjernlageret, hvilket var angivet på produktet. Nu viser det sig, at der har været helt udsolgt, for hvilket ventetiden kom helt op på en måned... Det er fanme ikke i orden, at man reklamerer med en tidshorisont og forbehold, men hverken tidshorisont eller forbeholdet er til at regne med.
Det bliver nok det eneste køb jeg foretager derfra, desværre...
Opdatering: Jeg tog selv kontakt efter en uges tid, for at få noget andet opklaret. Opkaldet endte med, at jeg ville blive ringet op, efter personen havde fået kontakt til en anden medarbejder. Jeg fik ikke noget opkald igen, men fik dog en email senere samme dag - jeg tjekkede ikke mails, da jeg forventede et opkald. Så der har ikke været nogen information, udover den jeg selv tog initiativ til at skaffe. Det var på det tidspunkt, at jeg blev fortalt, at produktet var udsolgt og ikke blot på fjernlager. Lav bemanding er forventeligt, men det er jo ikke det samme som et udsolgt produkt, som er annonceret som værende tilgængeligt, blot på fjernlager.
Opdatering: Varen kom to dage tidligere end forventet, hvilket kun var en behagelig overraskelse. Fair nok, nu har der været Corona, men hvis I lige fik styr på kommunikationen, så kunne det være 5 stjerner.

Vastaus yritykseltä Musikhuset Cph Aps, BORG Sound
Købte en guitar til 3000 kroner og var meget tilfreds med mit køb. God og kompetent service.
Super forretning med et super personale. Der bliver taget god tid til at få en ordentlig vejledning. God betjening og hurtig forsendelse. Hvis ikke varen er hjemme, har man den alligevel inden for en par dage.