Hurtig ekspedition ved bestilling. Altid forsvarlig indpakning. Opkald fra medarbejder vedr. levering - den pågældende skammel - keramik - sendes ikke med GLS men med Danske Fragtmænd pga. risiko fo... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Fantastisk hurtig levering. Jeg havde regnet med uges tid. Jeg bestilte om aftenen, og pakken stod foran min dør om morgenen 2 dage efter. Rigtig fin indpakning, og SKØNNE varer. Sjældent ser j... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har handlet Black Friday tilbud hos Borg og Bigum. Fyldte ekstra i kurven for at spare fragten på den ønskede vare, der derefter viste sig at være udsolgt. Dette til trods for at varen fremgår... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg forstår virkelig ikke alle de dårlige anmeldelser. Vi skulle købe gaver til en kollega, og tilfældigvis var én af tingene kun på lager på firmagavernu.dk. Da jeg søgte på anmeldelserne, var jeg... Näytä lisää
Borgbigumshop.dk er en dansk webshop med et bredt udvalg af produkter inden for bolig, køkken, livsstil, mode og fritid. Vores mission er at tilbyde kunderne en inspirerende og nem shoppingoplevelse med et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi stræber efter at sammensætte et varieret sortiment, der kombinerer funktionalitet, design og de nyeste trends med tidløse klassikere. Derfor arbejder vi løbende på at udvide vores udvalg med spændende produkter fra anerkendte brands og leverandører, så vores kunder altid kan finde produkter, der passer til deres hverdag, hjem og personlige stil. Hos Borgbigumshop.dk lægger vi stor vægt på kundetilfredshed og gør os umage for at levere høj service, hurtig levering og en tryg shoppingoplevelse. Vores mål er at være en webshop, hvor kunderne nemt kan finde kvalitetsprodukter, gode gaveidéer og inspirerende løsninger til både hjemmet og hverdagen.
Vibeholms Allé 16, 1., 2605, Brøndby, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
God og tryg information fra bestilling til levering - som var ret hurtig

Vastaus yritykseltä Borgbigumshop
har købt en oplader, hvor mobilen bare kan ligge på. Den virker ikke!!

Vastaus yritykseltä Borgbigumshop
3 medarbejdere fik ikke de gaver, de havde valgt til jul. De blev bedt om at vælge nye, efter de andre havde modtaget deres.
Da de valgte nye gaver, fik vi så besked om, at den ene af de nye gaver også var udsolgt, så hun måtte vælge en anden - igen.
Det var en desværre pinlig oplevelse at skulle bede en medarbejder om at vælge en ny gave 2 gange med en besked om, at vi håber at det er muligt for dem at levere det de selv reklamerer for ..

Vastaus yritykseltä Borgbigumshop
God og hurtig service, hjemmesiden fungere også fint med ind og udtjekning.

Vastaus yritykseltä Borgbigumshop
Rigtig god behandling, der blev ringet om det var okay med en anden levering, pga dårlig erfaring, og fik så varen 2dage senere. Super handel 👍 her fra

Vastaus yritykseltä Borgbigumshop
Jeg lavede et køb, som gik igennem og jeg fik kvittering. Dagen efter fik jeg at vide at varen ikke var tilgængelig - at der var sket en fejl. Det kan selvfølgelig ske, men det efterlader mig med en skuffet følelse og jeg vil nok lade være med at tjekke mulighederne ud næste gang jeg får et push.
ringede til mig , iyrdet de var lidt bange for at et jeg havde bestilt ville gå istykker, derfor spurgte de om de måtte levere direkte hjem til. Så fint, og intet var istykker

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.