Product is via de post niet aangekomen. De respons van de klantenservice was snel en super behulpzaam - ze hebben direct een nieuw product opgestuurd. Een summa cum laude service
Een heel mooi klein bordje laten maken voor op een tuinbankje. ( in liefdevolle herinnering aan.....). Ik had per ongeluk een verkeerde sterfdatum opgegeven. Ik kreeg toen gratis een nieuw bordje me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Ontwerp je eigen bord in twee minuten! Eenvoudige bestelling, snelle levering, lage prijzen.
Hollanti
- info@bordenmax.nl
- bordenmax.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Makkelijker website en alles naar wens
Makkelijker website en alles naar wens, netjes verpakt.
Product is via de post niet aangekomen
Altijd prima product en snelle levering.
Prima product volgens beschrijving
Prima product volgens beschrijving. Snelle levering.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Pakket blijkt niet uit Nederland te…
Pakket blijkt niet uit Nederland te komen maar uit Zweden? En is zoek geraakt in Duitsland.

Vastaus yritykseltä Bordenmax.nl
Er was een naam door het naambordje…
Er was een naam door het naambordje heen gedrukt, contact opgenomen en kreeg gelijk een nieuwe. Goede service!
snel alles geleverd
snel alles geleverd. Wel jammer dat als je betaald dat een mens er ook even naar kijkt niet even wordt gekeken of alle kleuren identiek gemaakt worden (logo die ingeleverd is overeenkomt met de kleur die gekozen is). Verder oke.

Vastaus yritykseltä Bordenmax.nl
Typfoutje op naambordje werd gratis gecorrigeerd.
Ik had per ongeluk een verkeerde sterfdatum opgegeven.
Ik kreeg toen gratis een nieuw bordje mer de juiste datum, terwijl het mijn eigen fout was. Wat een Top Bedrijf!! Veel dank.
Goeie klantenservice
Ik had een probleem met mijn bestelling en het was supersnel opgelost zonder extra kosten. Ook snel bezorging
Geleverd volgens afspraak
Zeer snelle levering
Als je het goed opgeeft komt het altijd…
Als je het goed opgeeft komt het altijd goed en perfect afgewerkt
Fijne oplossing & snel geregeld
Mooie kwaliteit, snelle service, betaalbaar. Heel fijne ervaring.
Kwaliteit was deze keer niet 100% maar…
Kwaliteit was deze keer niet 100% maar dat werd direct opgelost .
Service als vanouds , en prima prijzen en levertijd
Super goed geleverd zoals verwacht
Zeer goede kwaliteit en snelle levering…
Zeer goede kwaliteit en snelle levering ook als er wat mis gaat top service , 2e plaatje was niet aangekomen bij mij ,na contact met klantenservice gewoon opnieuw bordje geleverd zonder enige kosten dat is zoals service behoort te zijn mijn complimenten Bordenmax
Snel en vakkundig
Snel en vakkundig. Goed product, netjes comform verwachtingen en normale verwerkingstijd.
Levertijd en communicatie
Levertijd en communicatie
Aan de voorkant is alles perfect (configurator, mail met order etc.) maar aan de achterkant gaat het mis... product is (nog?) niet geleverd volgens afgegeven levertijd, geen reactie op mail.
Besteld op 6-juni met levering 3-5 werkdagen. (max 12 juni)
Track & Trace code van DHL geeft geen duidelijkheid (pakket lijkt er niet te zijn) en geen reactie op vraag per mail. DHL wijst naar verzender.
ordernummer 293267025
update: 29-6-2026
Van 1 naar 3 sterren, ondanks de vertraging is het product uiteindelijk geleverd, kwaliteit van geleverd product was gewoon goed.

Vastaus yritykseltä Bordenmax.nl
Autosticker besteld met bedrijfsnaam voor…
Sticker besteld met bedrijfsnaam voor op mijn auto. Redelijk eenvoudige website om de sticker te ontwerpen. Op andere websites was ik afgehaakt omdat de configurator irritant was. Mijn sticker was goed verpakt en snel geleverd en het resultaat is werkelijk geweldig. Ben heel trots telkens als ik naar de auto loop hoe mooi het is uitgepakt. Aanbrengen was echt een eitje met simpele instructies