1. Buutsit
  2. Kenkätehdas
  3. Kenkäkauppa

Yrityksen kirjoittama

Bootstock is een Nederlands schoenenmerk, gespecialiseerd in het maken van de mooiste kwaliteit cowboylaarzen. Het is ontstaan in 2020 toen oprichtster Mariska op zoek was naar de perfecte cowboylaarzen voor haar dochter. Het was een lastige zoektocht. Het inspireerde haar om zelf kinderlaarzen te gaan ontwerpen en kwam bij een fabriek terecht die perfect aan haar eisen voldeed. Handgemaakte cowboylaarzen van een perfecte kwaliteit. De fabriek heeft kwaliteit, duurzaamheid, mens en milieu in een hoog vaandel staan. Zo werken ze bijvoorbeeld met een no waste technologie.

2,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Na eerder een negatieve ervaring te…

Na eerder een negatieve ervaring te hebben gehad, wil ik hierbij een update geven.
Ik had 2 paar schoenen ter waarde van €300 geretourneerd en kreeg lange tijd geen reactie via e-mail of telefoon. Uiteindelijk heb ik via Instagram contact opgenomen en daarna is mijn terugbetaling alsnog in orde gemaakt.
Fijn dat het uiteindelijk is opgelost, maar het contact rondom de terugbetaling kan echt beter. Hopelijk wordt dit in de toekomst verbeterd.

25. maaliskuuta 2026

Nooit ontvangen

Wat een slechte service !

26 November schoenen besteld. Deze helaas nooit ontvangen!
16 mailtjes verder naar de klantenservice nog geen oplossing. Klantenservice reageert haast niet en wanneer er na weken van mailen een reactie komt krijg je we gaan het overleggen. Dit is inmiddels ook lange tijd geleden. 112 euro uitgegeven en geen schoenen. Je kunt de klantenservice ook niet bellen. Kortom oplichting !

26. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Geen enkel contact te krijgen

Op het eerste ook een mooie website en nodigt uit om een bestelling te plaatsen.. helaas waren fr schoenen me te groot. Geretourneerd, maar helaas blijft mijn bestelling steken bij DHL.

Meerdere malen proberen contact te leggen met boodstock.. maar helaas... gewoon geen enkele reactie. Wat ik wel erg slecht vind. Helaas, geld weg en laarzen weg

25. syyskuuta 2025

Geen klantenservice

Kwamen kapotte, beschadigde laarzen binnen. 2x gemaild, 0 reactie. Echt helemaal niks. Dat dat nog bestaat tegenwoordig 😅 nu dus geld weggegooid voor schoenen die er niet uit zien.

15. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Do not reply to email and take your money for damaged shoes

Received damaged boots. I emailed them already three times and did not hear anything back. They charged me over 15€ for shipping and returning. It is not my fault that they send out damaged products, so I am not responsible to pay for their fault. Would definitely not order from this company again!!

15. heinäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Recensie:

Recensie:

Hoewel de sfeer en de opzet van het festival indrukwekkend waren, waren er enkele aspecten die mijn ervaring negatief beïnvloedden.

Positieve punten:
Sfeer en ambiance: De organisatie heeft veel aandacht besteed aan het creëren van een leuke en uitnodigende sfeer. Het terrein was ruim opgezet en het decor was aantrekkelijk.
Eten Het eten was van goede kwaliteit. Hoewel de prijzen aan de hoge kant waren, is dit meestal gebruikelijk op festivals.

Verbeterpunten:
Watervoorziening: Helaas was er sprake van afgesloten watervoorzieningen, wat onhandig en oncomfortabel was, vooral tijdens een lang evenement.
Sanitaire voorzieningen: De toiletten waren onvoldoende voor het aantal bezoekers, vooral voor de dames, wat resulteerde in lange wachttijden. Ook bij de herentoiletten waren er problemen; de urinoirs liepen over en lekte aan de afvoerpijpen, wat zorgde voor een onaangename situatie.
Regels en kosten: Het niet mogen meenemen van kauwgom, losse snacks en energierepen was een onaangename verrassing. Daarnaast waren de kosten voor drankbekers (€1 borg) niet duidelijk gecommuniceerd bij aankoop, en slechts te vinden in kleine letters op de prijslijst. De prijzen voor snacks waren eveneens erg hoog (kauwgum €4,50 en een lollie €2), wat zorgt voor onnodige kosten voor bezoekers.
Conclusie:
op bepaalde gebieden als sfeer en eten overtuigend is, moeten er zeker verbeteringen komen in de basale voorzieningen en de communicatie over kosten en regels. Dergelijke verbeteringen zouden bijdragen aan een positievere algehele ervaring voor de bezoekers.

Ik kijk uit naar toekomstige evenementen deze aandachtspunten zullen aanpakken.

12. heinäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

I received worn boots

I received worn boots, took pictures, emailed them and sent them back to Bootstock with the agreement that they would reimburse me for the shipping costs. This did not happen, I did not receive any money for the return shipping, very disrespectful to do this, I will never buy anything from Bootstock again!

1. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Dikke 5 sterren, super blij!!!

Wat ontzettend jammer dat anderen mindere ervaringen hadden met deze webshop. Ik geef ze in ieder geval dik 5 sterren!
Enorme prachtige afgeprijsde laarzen, niets mis mee, binnen 2 dagen in huis.
Ben er echt heeel blij mee!!!!

26. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Nog geen halve ster waard…

Nog geen halve ster waard…

Mijn bestelling is zonder enige communicatie geannuleerd. Er is via geen enkele manier contact te krijgen. Daar gaat mijn geld.. (2 paar laarzen)

13. joulukuuta 2024

Slechte service..

Slechte service..
Laarzen niet goed qua maat. Via de webshop een retour aangemaakt. Echter bij dhl een fout gemaakt in sorteercentrum waardoor pakket terug is gekomen. Meerdere keren contact proberen op te nemen met Bootstock voor een nieuw verzendlabel. Bootstock reageert niet op mails of via de chat. Laarzen kunnen nu niet retour!

11. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Tevreden klant!

Via Bootstock.nl > je komt uit bij Bootstock.com recent laarzen gekocht. Mooie kwaliteit, snelle verzending, vriendelijke klantenservice. Dit is de tweede keer dat ik laarzen van dit merk koop, eerste keer was in een winkel. Aanrader.

20. syyskuuta 2024

Dieven!

Wat een gemene en leugenaars werken bij Bootstock. Ik heb laarzen bij hun besteld die nooit zijn aangekomen en zij willen nog steeds dat ik ervoor betaal. Voorafgaand zoveel gezeik met ze gehad over de voorraad etc en het contact met ze is waardeloos. Bestel niet bij hun ze zijn dieven en leugenaars!

15. toukokuuta 2024

Beschadigde laarzen, geen contact

Een paar dure laarzen besteld, beschadigde laarzen binnengekregen. Ik wil een nette retour aanmaken, deze wordt geweigerd. Een medewerker zegt er de volgende dag met mij op terug te komen en vervolgens wordt op geen enkele manier van contact thuisgegeven. Ik ben bang dat ik kan fluiten naar mijn €275…

17. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Bootstock verdient totaal geen ster

Bootstock verdient totaal geen ster. Dit bedrijf claimt een atelier te hebben, de laarzen zijn zogenaamd handgemaakt uit eigen fabriek, terwijl de concurrent (google naar kind cowboylaarzen) identieke laarzen verkopen.

Op Instagram laarzen besteld dmv. sale. Krijg ik doodleuk bericht dat mevrouw de eigenaar aan iemand anders heeft verkocht, terwijl zij bevestigde dat de laarzen voor mij waren. Heel onprofessioneel, klantonvriendelijk. Bestel hier nooit meer!

7. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Slechtste service aller tijden!

Slechtste service die ik ooit heb meegemaakt. Verkeerde maat schoenen opgestuurd gekregen en er zaten vlekken op.
Ik mocht ze retourneren en ik kon zelf weer nieuwe bestellen. Dat betekent dat ik zelf retourneerkosten en verzendkosten moet betalen. De medewerkster wou me daar 10 euro korting voor geven. Maar daar ben ik niet bij geholpen. Want alle kosten bij elkaar zijn meer dan 10 euro. Ben er dus bedrogen af gekomen. Uiteindelijk schoenen met vlekken geretourneerd. Eindstatus, geen schoenen, een hoop werk en +/-6 euro verlies. Nogmaals beroerde service! één ster is al te veel.

Ik had maat 39 besteld. Maar er kwam een doos binnen waarop een nieuwe sticker met 39 op stond, daaronder was maar 37 zichtbaar. In de schoen stond 37 ingedrukt en een plastic stickertje met UK 4, US 6.5 en is dus maat 37 in Europa. En nog beweert mevrouw dat het maat 39 is door een fabrieksfout.

18. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin