Supersnelle levering. Netjes en correct.🤝 Heb je wat met spoed nodig de volgende dag… Dan kan je hier gerust wat bestellen. Ik ga voor Bootman. 👌Oh ja. Ik ben gewoon een particuliere koper… geen v... Näytä lisää
Bootman is een uitstekende winkel. De rubberboot die ik vorige week online bij hen kocht, was ruim 13 procent goedkoper dan elders. De kabel plus de stekker voor mijn elektromotor (eerder ook bij hen... Näytä lisää
Ik had een Victron Orion XS 70A DC-DC lader besteld die nog niet op voorraad was. Ik werd keurig op de hoogte gehouden over de te verwachte levertijd en ook over het verschuiven daarvan door de fabrik... Näytä lisää
In mijn zoektocht op internet naar een bijboot voor mijn motorjacht kwam Bootman voorbij. Ze hadden een leuke Aqua Marina Catamaran 335 in hun assortiment. De verzending en aflevering door Transmissi... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
U wilt ook lekker watersporten? Vind de watersportartikelen die bij u passen! Breed assortiment, grote voorraad. Snel en gratis verzonden.
Linnaeusweg 21, 3401 MS, IJsselstein, Hollanti
- +31 (0)182 386 286
- klantenservice@bootman.nl
- bootman.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Snelle en correcte levering!
Snelle en correcte levering. Scherpe prijs.
Nog niet gebruikt maar ziet er netjes…
Nog niet gebruikt maar ziet er netjes en solide uit
Het bedrijf voor goede opblaasbare boten en toebehoren.
De informatie op de site was helder en duidelijk. Het benodigde product snel gevonden. Afhandeling en snelle levering perfect. Dus complimenten!!
Snelle levering. Goeie prijs,kwalitatief product
Goede prijs kwaliteit en de mensen…
Goede prijs kwaliteit en de mensen hebben verstand van zaken.
Het apparaat ziet er goed en degelijk…
Het apparaat ziet er goed en degelijk uit. De omschrijving is duidelijk. Vlotte levering.
Gelukkig heb ik het apparaat nog niet hoeven te gebruiken.
De werkelijke waarde moet dus nog bepaald worden.
Een prima starthulp geleverd voor een…
Een prima starthulp geleverd voor een goede prijs.
Zeer mooi online assortiment en zeer…
Zeer mooi online assortiment en zeer snelle levering zoals beloofd.
Goed product voor mooie prijs
Laagste prijs die ik kon vinden en levering was zeer naar wens. De communicatie was duidelijk dus super tevreden.
AGM accu was weer snel geleverd
Produkt was weer snel geleverd. Produkt was goed verpakt.
Bezorgdienst was ook snel.
Prijs was weer scherp in vergelijking met andere leveranciers.
Al met al. Tevreden.
Alles was perfect, behalve één ding
Toen mijn bestelling aankwam, pakte ik alles uit en las ik de instructies. In de instructies stond dat ik de stok in de peddel moest steken en dat er iets moest zijn om hem daar precies op zijn plaats te houden, maar dat ding was niet op plaats waar die moet vast zitten, die was in die stok waar ik heel moeilijk kon te bereiken, maar ik heb het gedaan en nu is alles goed.
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, goed materiaal afgeleverd en duidelijke uitleg! Van harte aanbevolen
Eerste aankoop, alleen maar positief
Als onervaren vaarder heb ik mijn eerste electrische motor via Bootman aangeschaft. Om zeker te weten dat ik het juiste type zou kiezen hebben zij mij van deskundig advies voorzien.
Ook de leverservice was onverwacht snel, en de coureur hielp zelfs om de motor naar de 3e verdieping te sjouwen.
Bootman heeft op elk vlak geleverd, en ik kom zeker terug bij deze winkel!
Jumpstarter besteld T8 voor als mijn…
Jumpstarter besteld T8 voor als mijn autobatterij leeg is, ik heb een
Peugeot 107, een klein autootje dus….
Niet gelukt om mijn auto hiermee op te starten, terwijl de batterij van mijn auto nog wel power had om het contact aan te zetten en de ventilator te laten draaien, de auto kreeg ik niet opgestart.
Ik heb het product teruggestuurd, waar je ook weer voor moet betalen.
Geen aanrader dus!

Vastaus yritykseltä Bootman
Het product voldoet aan alle…verwachtingen
Het product voldoet aan alle verwachtingen. Het is door de firma Bootman zel en correct verzonden
Vin besteld Aqua Marina sub.
Nadat de vin van de Aqua Marina sub was afgebroken hebben we meteen een nieuwe besteld. De volgende dag kwam de bestelling al binnen. Kortom, makkelijk te bestellen en ook nog eens een snelle service.
Snelle reactie bij vragen en eerlijk…
Snelle reactie bij vragen en eerlijk advies, zelfs in het weekend. De bestelling van een accu naar België is duurder waardoor ze mij eerlijk advies gaven om het in Belgische kopen. Heel vriendelijk en correct personeel!
Een efficiente betrouwbare handelaar…
Een efficiente betrouwbare handelaar met kwaliteitsproducten.
Alles prima 👍🏼
Alles prima, goede prijs en directe verzending.