Supersnelle levering. Netjes en correct.🤝 Heb je wat met spoed nodig de volgende dag… Dan kan je hier gerust wat bestellen. Ik ga voor Bootman. 👌Oh ja. Ik ben gewoon een particuliere koper… geen v... Näytä lisää
Bootman is een uitstekende winkel. De rubberboot die ik vorige week online bij hen kocht, was ruim 13 procent goedkoper dan elders. De kabel plus de stekker voor mijn elektromotor (eerder ook bij hen... Näytä lisää
Ik had een Victron Orion XS 70A DC-DC lader besteld die nog niet op voorraad was. Ik werd keurig op de hoogte gehouden over de te verwachte levertijd en ook over het verschuiven daarvan door de fabrik... Näytä lisää
In mijn zoektocht op internet naar een bijboot voor mijn motorjacht kwam Bootman voorbij. Ze hadden een leuke Aqua Marina Catamaran 335 in hun assortiment. De verzending en aflevering door Transmissi... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
U wilt ook lekker watersporten? Vind de watersportartikelen die bij u passen! Breed assortiment, grote voorraad. Snel en gratis verzonden.
Linnaeusweg 21, 3401 MS, IJsselstein, Hollanti
- +31 (0)182 386 286
- klantenservice@bootman.nl
- bootman.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Wat een site!
Wat een site! Wat een ploeg! Top SUP’s, snel en handig geleverd! Achteraf nog behulpzaam via een vlotte whatsapp communicatie! Tot snel daar!
Snelle levering en voor een goeie prijs
Snelle levering en voor een goeie prijs
Fijne boot lekker groot en handig
Snelle levering, pakketje goed verpakt en op de afgesproken plek gelegd.
Perfect
Eenvoudig bestellen, scherpe prijzen en vlotte levering.
Goed product en goede transportservice.
Snelle levering en gewoon duidelijke communicatie na een digitale aanschaf
Top ervaring
Fijne website, makkelijk bestelproces, goede communicatie over track en trace en keurige aflevering. Gewoon zoals je het wil!
Via internet besteld voor 17,00 uur.
Via internet besteld voor 17,00 uur.
Tot mijn verbazing de volgende dag om 17.00 uur bezorgd.
Helemaal super
Mooie complete set
Prima informatie vooraf en snel en goed ingepakt geleverd. We gaan de boot binnenkort uitproberen maar handig dat we deze als complete ste konden aanschaffen. Bezorger zette het hele pakket netjes in onze garage neer 👍
Ruime keuze en snel geleverd volgens…
Ruime keuze en snel geleverd volgens afspraak.
Zeer nette aflevering door Bootman zelf…
Zeer nette aflevering door Bootman zelf aan huis. Ook nog extra uitleg. Toen bleek de pomp niet te werken en gelijk een nieuwe opgestuurd. Wat een top service!
snelle levering van perfect product
Bootman levert goed en snel.
SUP besteld en Bootman heeft deze goed en snel geleverd.
Great service
The product arrived on time, as advertised. When we realised that there was a small leak in the SUP we sent a mail to Bootman and they reacted immediately. A few days later we received a replacement SUP. Great service!
Bedrijf komt afspraken na
Bedrijf komt afspraken na, goed verpakte levering en product voldoet aan verwachting.
Goed advies en de juiste spullen…
Goed advies en de juiste spullen aangegeven wat ik kon kopen.
Bestelling heel snel en correct geleverd.
Bootman een echte aanrader.
Aqua Marina Tomahawk Air-K 440
Duidelijke uitleg over de Kayak, hierdoor online gekocht en snel geleverd binnen toegezegde termijn. Bootman heeft geen acht tot vijf mentaliteit, zelden dit niveau van persoonlijke aandacht voor de klant meegemaakt, topbedrijf. Aanrader zowel op basis van scherp geprijsde producten, professionele kennis en informatie over aangeboden producten.
Super bedrijf
Super bedrijf , maakt waar wat ze beloven . Aanrader