Twee maal per jaar huren we een fotobooth, volgens mij zegt dat genoeg. Vriendelijke hulp waar nodig. Goede hulp bij calamiteiten, en prima service bij brengen en ophalen. En als kers op de taart de l... Näytä lisää
Hele goede ervaringen op onze bruiloft. Goed met levering en mailtjes die je op de hoogte houden. Fotobooth werkte eenvoudig en goede kwaliteit!
Het reserveren van de photobooth voor onze bruiloft ging erg makkelijk, we konden zelf de tijden kiezen wanneer die werd geleverd en we hebben ons eigen fotokaartje kunnen ontwerpen. Dit gaf een leuke... Näytä lisää
We hadden deze gehuurd voor ons verhalenfestival. De levering en ophaling verliep soepel. Het maken van de foto's ging heel goed en waren van goede kwaliteit. Iedereen vond ook dat het heel snel k... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Photobooth huren voor bruiloft, feest en evenement. Bij Boothville huur je een photobooth voor een scherpe all-in prijs. De huurprijs is altijd inclusief bezorgen, ophalen, onbeperkt afdrukken, gepersonaliseerde fotostrip en uitstekende klantenservice.
Oostbaan 1125, 2841 ML, Moordrecht, Hollanti
- 088 112 56 65
- info@boothville.nl
- boothville.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
3e Keer Boothville
Dit was inmiddels de derde keer dat we via Boothville een avond de fotobooth gereserveerd hadden. Blijft een groot succes met fijne bezorg en haaltijden (zelf tijdsvak van 4 uur kiezen en dag zelf nauwkeurige tijdindicatie). Zelf achtergrond kiezen, keuze genoeg en duidelijke foto's, makkelijke bediening.
Onbeperkt foto's en altijd aardige gasten die komen bezorgen/ophalen.
Super ervaring
Super fijn! Afspraken waren perfect, service goed en wij hebben genoten van de photobooth op ons evenement! Een aanrader!
Makkelijk te regelen en een goede…
Makkelijk te regelen en een goede prijs. Hele leuke toevoeging aan een feest. Ga ik zeker nog een keer doen!
Review photobooth
Communicatie verliep goed, de booth is netjes afgeleverd en opgehaald. Verder was het vrij makkelijk om de booth te bestellen. Na afloop kregen we ook alle fotostrips nog online. Echt een aanrader!
Heel veel lol mee gehad!
Goede service, snel antwoorden op vragen, fijn meedenken met de mogelijkheden, redelijke prijzen, fotobooth makkelijk te bedienen en alles netjes volgens afspraak verlopen.
Afspraken nagekomen
Duidelijke offerte, goed beeld van wat je huurt.
Ook goed telefonisch te bereiken als nog iets niet helemaal duidelijk is.
Volgens afspraak bezorgd en ook weer keurig opgehaald.
Tevreden klant
Leuke aanvulling voor ieder feest
Goede communicatie, goede afspraken over bezorgen en ophalen. QR code werkt ook prima
goede en tijdige service
Super, goede service en photobooth werkt perfect.
Voor de vierde keer al een photobooth hier besteld en er is nog nooit wat mis gegaan. Niks over te klagen, is een super leuke toevoeging voor een leuke avond.
Goede service en nette bezorgers. Ze denken goed mee en proberen altijd een oplossing te vinden. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar bij vragen. Al met al een fijne ervaring.
Behulpzaam en klantgericht.
Behulpzaam, klantvriendelijke medewerkers. Alles volgens afspraak goed geregeld en leuke foto's natuurlijk.
De foto editor haperde een beetje maar ben er goed mee geholpen!
De photobooth was geweldig
De photobooth was geweldig. Echt een aanrader! De foto's zijn van mooie kwaliteit en makkelijk in gebruik.
komt afspraken na reageert heel snel…
komt afspraken na reageert heel snel prijs is oke
erg leuk apparaat niet te groot dus overal te plaatsen de rode loper had wel een meter of 4 langer gemogen die was erg kort
Super
Super, goed mee gedacht met opzetten.
Fotobooth werkte helemaal perfect.
Nog nooit zoveel leuke fotos gehad van een Feestje.
Echt super aan denken aan mijn 35e verjaardag.
Super leuke photobooth
Super leuke photobooth! Bedrijf denkt en helpt mee, snelle reacties, duidelijke afspraken, top!
Goede service. Uitleg duidelijk. Foto's en ontwerp in zeer goede kwaliteit. Zou er zo weer een reservering plaatsen
Prima feest mee gehad
Alles wordt opgezet en getest.
Hele tijd alles gewerkt zonder storingen of problemen.
Makkelijk bruikbaar qr code voor downloaden van de foto is zeker een aanrader.
Alle foto's zijn achteraf ook nog fysiek na te bestellen.
Goede service, simpel om te bestellen. Goede kwaliteit foto's
Echt de moeite waard !!
Top ervaring
Top ervaring
Feest gegeven waar de photobooth flink is gebruikt en waar iedereen enthousiast over was!
Daarnaast:
Goede website om je eigen ontwerp te kiezen.
Heldere communicatie
En bezorgers die netjes even van te voren bellen dat ze eraan komen.
Zou het een ieder aan kunnen bevelen