Saanut 5/5 tähteä

Service is perfect! Dit is de eerste keer dat ik vloeibare chlorofyl bestel. Ik merk de resultaten nu al. Ik ben erg blij dat ik bij dit bedrijf heb besteld. Ze werken snel en hebben een uitstekende... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik kwam toevallig Bono tegen om suplementen te bestellen bij onze leverancier en zag toen het verschil in prijs . Na wat reviewers gelezen te hebben heb ik dus bij Bono mijn bestelling gedaan. De... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

The products are exactly as ordered, well packaged, shipped on time but unfortunately DHL is terrible at deliveries. I was home on the day of the delivery, but they decided to leave my package with th... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I've been purchasing my kids' paediatrician-recommended probiotics and vitamins from Bono for a couple of years now. I love how comprehensive their catalogue of quality products is. Shipping is quick... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet
  2. Kosmetiikkamyymälä
  3. Hiustuotemyymälä
  4. Kauneus- ja terveysmyymälä
  5. Yrttikauppa
  6. Luontaistuotemyymälä

Yrityksen kirjoittama

BONO is jouw webshop voor voedingssupplementen. ✓ Vandaag besteld, morgen in huis. ✓ Gratis verzending vanaf €35. ✓ Gratis product bij elke bestelling. ✓ Achteraf betalen met Klarna.

• Westeinde, 1511 MA, Oostzaan, Hollanti

1 tähti

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Topservice en kwaliteit!

Ik bestel regelmatig vitaminen en supplementen bij BONO en ben altijd heel tevreden. De producten zijn van hoge kwaliteit en de levering is snel en betrouwbaar. Het bestelproces op de website is eenvoudig en overzichtelijk. Ik zou BONO zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar goede supplementen en een uitstekende service.

13. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Incorrecte informatie op de website!

Incorrecte informatie op de website!
Staat artikelen op voorraad, volgende dag geleverd. Dit klopt totaal niet!

Wacht inmiddels meerdere dagen op mijn bestelling.

Bono heeft enkel de zending aangemeld bij DHL om het gevoel te geven dat het pakket verstuurd is en je krijgt ook de mail dat het verstuurd is. Echter heeft DHL nooit een pakket ontvangen.
Vervolgens geeft BONO, DHL de schuld dat daar het probleem zou liggen.
Niks is minder waar, ik heb DHL gebelt en er werd aangegeven dat alle pakketen worden ingecheckt zodra deze zijn afgegeven.

Ik heb BONO gevraagd het geld terug te sturen maar reactie blijft uit.

Het enige wat gemeld werd:
"We begrijpen heel goed dat het vervelend is dat er nog geen update zichtbaar is in de tracking, zeker omdat jij de bestelling dringend nodig hebben. Daarom geven we je graag een duidelijke update.
De zendingen van 01-02-2026 zijn correct aangemaakt en verzonden, maar zijn door de vervoerder nog niet ingescand. Dit betekent dat het pakket al onderweg is, maar dat de trackingstatus helaas nog niet is bijgewerkt. Dit komt soms voor bij de eerste scans in het sorteerproces.
Wij hebben inmiddels een onderzoek lopen bij de vervoerder om dit te laten uitzoeken en de zending te versnellen waar mogelijk. Het pakket wordt dus verwacht en is onderweg.
👉 Mocht er binnen korte tijd geen update volgen, dan wachten wij niet af:
• in dat geval maken wij binnen 2 werkdagen een nieuwe zending voor jullie aan, zodat jullie niet langer hoeven te wachten."

Dit is totale onzin en gewoon tijd kopen omdat je niet kan leveren. Waardeloos BONO, vermeld eerlijke informatie. Ik ben blijkbaar niet de enige die dit meemaakt aan de reviews te lezen.

4. helmikuuta 2026
BONO-logo

Vastaus yritykseltä BONO

Beste,

Dank je wel voor je uitgebreide feedback.

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer je rekent op snelle levering.

Wij willen benadrukken dat het nooit onze bedoeling is om onjuiste informatie te geven of “tijd te kopen”. Wanneer een zending wordt aangemeld bij DHL, wordt er inderdaad automatisch een verzendbevestiging verstuurd. In sommige gevallen wordt een pakket pas later fysiek gescand door de vervoerder, waardoor de tracking tijdelijk geen update toont. Dat neemt echter niet weg dat jij duidelijkheid verwacht – en dat is begrijpelijk.

We hebben inmiddels per e-mail contact met je opgenomen met een concrete oplossing, zodat dit netjes en snel wordt afgehandeld. Ons doel is altijd om het probleem op te lossen en niet om het te laten escaleren.

Nogmaals onze excuses voor de ontstane situatie. Mocht je onze e-mail nog niet hebben gezien, controleer dan ook even je spamfolder of neem direct contact met ons op via info@bono.nl dan helpen we je persoonlijk verder.

Betrouwbaar

Betrouwbaar. Breed assortiment. Snelle levering.
Prijs bewust en ik heb Bono al aanbevolen aan vrienden.
Tot op heden een dankbare klant.

3. helmikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

2 sterren omdat het product goed is

2 sterren omdat het product goed is. Maar dat is ook het enige wat goed is. Als je met vragen over je bestelling contact opneemt met de klantenservice krijg je nooit reactie. 2 dagen geprobeerd om contact te krijgen, via de chat word dan gezegd dat ze mijn vraag doorsturen naar iemand die contact met mij opneemt. Na 1 dag niks, weer contact erover en weer beloven ze het door te geven zodra er spoedig iemand contact met mij opneemt. 2 dagen verder en nog niks. Misschien is het verstandig om door te geven aan de klant via de mail dat een artikel vertraagd is. Of in ieder geval reageren op vragen van klanten over hun bestelling.

28. tammikuuta 2026
BONO-logo

Vastaus yritykseltä BONO

Hoi,

dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt me echt dat je dit zo hebt moeten meemaken.

Op dit moment zijn we bezig met een grote update in ons systeem, en daardoor zijn helaas sommige e-mails en klantvragen niet goed aangekomen of vertraagd verwerkt. Dat is natuurlijk geen excuus, maar wel de reden waarom je nog geen reactie hebt gekregen. Onze oprechte excuses hiervoor.

We willen dit heel graag direct voor je oplossen. Zou je je bericht (of je vraag over de bestelling) alsjeblieft opnieuw willen mailen naar: info@bono.nl?

Als je het daarheen doorstuurt, pakken we het meteen persoonlijk op en zorgen we dat je zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt.

Nogmaals sorry dat je zo lang hebt moeten wachten dit is niet de service die we willen bieden.

Top!

Besteld en ze zijn direct aan de slag gegaan . Vrijdagavond besteld , maandag namiddag al afgehaald op het postkantoor. Van Nederland naar Oost-Vlaanderen ( België) in een wip

26. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin