Altid hurtig levering - og aldrig nogen problemer med at returnere varer som ikke passer til det forventede. Så dejligt at handle hos Bon’a parte

man får altid det man bestiller, også hurtigt, returvarer får man også altid pengene retur, jeg har købt hos dem i alt den tid de har eksisteret.

Super nem hjemmeside og returnering virker rigtig nemt og overskueligt. Vil helt sikkert handle der igen

Jeg bestilte tøj til min kommende ferie. I overholdt ikke den lovede leveringstid. Svarede ikke på henvendelser i tide, og da pakken kom var et produkt defekt. Det var så mit eget problem at sende... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Sisustussuunnittelija
  3. Alusvaateliike

Hos BON’A PARTE tror vi på mode, der skal føles rigtig – ikke kun se godt ud. I næsten 40 år har vi designet feminine kollektioner med fokus på komfort, pasform og de små detaljer, der gør en forskel i hverdagen. Med inspiration fra den skandinaviske stil skaber vi tøj til kvinder, der ønsker en garderobe, de kan føle sig hjemme i. Styles, der er nemme at bruge, nemme at kombinere og skabt til livets mange øjeblikke – fra rolige hverdage til særlige stunder med dem, man holder af. For os handler mode om mere end trends. Det handler om selvtillid, velvære og følelsen af at være sig selv. Derfor designer vi tøj, der kan bruges og elskes sæson efter sæson – med fokus på gode kvaliteter, behagelige materialer og et udtryk, der føles både moderne og tidløst.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

17 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

I er hurtige til at sende varen

I er hurtige til at sende varen. Det er bare ikke altid let at finde størrelsen, selv om jeg har handlet i mange år hos jer.

2. tammikuuta 2026

Hej Annelise,

Tak for din anmeldelse😊

Vi er glade for at høre, at du har handlet hos os i mange år.
Vi forstår din udfordring med størrelserne og tager din feedback med videre, så vi kan gøre størrelsesguiden og navigationen mere overskuelig.
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for hjælp til at finde den rette størrelse.

God og hurtig service

God og hurtig service. Gode priser og nem returnering.

30. joulukuuta 2025

Hej Janne

Tusind tak for din anmeldelse 👍

Det er vi rigtig glade for at høre! Vi ser frem til at give dig endnu en god oplevelse næste gang.

Fin oplevelse

Fin oplevelse. Tøjet passer fint. Hurtig levering.

17. joulukuuta 2025

Hej Annamarie

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en fin oplevelse, at tøjet passer godt, og at leveringen var hurtig.

Du er altid hjertelig velkommen igen!

I orden

Pris og kvalitet

22. joulukuuta 2025

Hej Helle

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både pris og kvalitet. Vi håber at se dig igen snart!

Altid god og hurtig service

Altid god og hurtig service
Returseddel vedlagt hvis nødvendigt

19. joulukuuta 2025

Hej Conni

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at du altid oplever god og hurtig service hos os. Vi er også glade for, at returseddelen er en hjælp, hvis der skulle blive behov for den.

Du er altid hjertelig velkommen igen!
Bonaparte

I lever fuldt og helt op til mine…

I lever fuldt og helt op til mine forventninger.

18. joulukuuta 2025

Hej Rita Ulla

Fine varer

Fine varer, men lidt lang leveringstid. Muligvis på grund af juletravlhed ...

13. joulukuuta 2025

Hej Annemarie

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med varerne. Vi beklager den lidt længere leveringstid – og du har helt ret i, at juletravlhed kan påvirke leveringstiderne. Tak for din tålmodighed, og vi håber at byde dig velkommen igen snart.

De er hurtige

Jeg har fået en fin behandling

10. joulukuuta 2025

Hej Kaj Egon

Team Bonaparte

Blusen er endnu finere end på billedet

Blusen er endnu finere end på billedet, og hurtig levering

6. joulukuuta 2025

Hej Inge

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Hvor er det dejligt at høre, at blusen levede op til – og endda overgik – dine forventninger, og at leveringen var hurtig. Vi håber at se dig igen snart!

Team Bonaparte

Efter andet forsøg fik jeg et sødt…

Efter andet forsøg fik jeg et sødt hjælpsom menneske i telefonen. Som løste mit problem. Jeg kunne ikke komme til at indløse min fødselsdagsgave.

1. joulukuuta 2025

Hej Dianna

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os meget at høre, at du kom igennem og fik hjælp, og at problemet med indløsning af din fødselsdagsgave blev løst. Vi tager din feedback med os og håber at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Team Bonaparte

Svarende til mine forventninger og ok…

Svarende til mine forventninger og ok leveringstid

29. marraskuuta 2025

Hej Connie

Mange lækre vare

Mange lækre vare, flotte tilbud og hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse uden anmærkninger

23. marraskuuta 2025

Altid en god oplevelse 👍

26. marraskuuta 2025

Hej Susanne

Team Bonaparte

Altid god service og effektiv…

Altid god service og effektiv ekspedition

21. marraskuuta 2025

Hej Inger

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering.

Du er altid velkommen hos os igen!
Team Bonaparte

pakken var fint pakket ind og der lå en…

pakken var fint pakket ind og der lå en gave oveni !
pakken kom også hurtigt og var lige som jeg ønskede

17. marraskuuta 2025

Hej

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟

Vi er så glade for at høre, at pakken var fint pakket ind, at du kunne lide den lille gave, og at alt kom hurtigt og som ønsket. Det betyder virkelig meget for os.

Du er altid hjerteligt velkommen hos os igen!
Team Bonaparte

Har handlet her flere gange

Har handlet her flere gange. Altid tilfreds med de varer, jeg modtager.

1. marraskuuta 2025

Hej Ann

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟

Det glæder os at høre, at du altid oplever god kvalitet hos os.

Du er altid velkommen tilbage!
Team Bonaparte

Fin service og hurtig levering!

14. marraskuuta 2025

Hej Hanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Du er altid velkommen hos os igen!