Boligkredit Arvostelua 55

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Her bliver man behandlet ordentligt, man får tingene at vide som de er, grundigt vejledt i alt fra kurs, gebyrer og renteudgifter. De finder den bedste løsning til dig og man føler sig tryg og godt in... Näytä lisää

Super professionelt firma, med god behandling og forståelse for hvad der er brug for i min situation. Helt anderledes end bankernes indstilling. Tak for hjælpen. Bedste hilsner Pia

De kan ALT det, banker og sparekasser ikke kan. Sætter sig hurtigt ind i sagen. Ringer altid tilbage. Besvarer altid mail. Overholder alle aftaler. Sidst men ikke mindst... en yderst ligeværdig, ven... Näytä lisää

Super sagsforløb, Boligkredit tager sig af alt fra lån til gennemsyn og godkendelse af skøde og div. rapporter. Vi var i centrum gennem hele sagen. Har haft den mest positive oplevelse af at skulle l... Näytä lisää

1. Muut kuin pankin rahoituspalvelut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Det er ærgerligt, når bank og kreditforening siger nej til at låne dig til drømmeboligen. Men fortvivl ikke. Hos os får du det bedste alternativ med laveste rente og mindste etableringsomkostninger.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Her bliver man behandlet ordentligt

Her bliver man behandlet ordentligt, man får tingene at vide som de er, grundigt vejledt i alt fra kurs, gebyrer og renteudgifter. De finder den bedste løsning til dig og man føler sig tryg og godt informeret.

8. joulukuuta 2025

Super professionelt firma

2. joulukuuta 2025

Fuld forståelse for mine behov og…

Fuld forståelse for mine behov og muligheder førte til en hurtig og rigtig fin løsning for mig.
En overraskelse at møde en sådan fantastisk service og imødekommenhed i grel modsætning til bankerne.

24. tammikuuta 2025

Ville undersøge mulighederne for at købe et sommerhus uden om banken

Gik med tankerne om at købe et sommerhus, men trods en del luft i økonomien og god friværdi i huset, vil banken ikke låne mig pengene. Følte ikke de var særligt løsningsorienterede og kun agerede efter firkantede regler. Følte mig talt ned til.

Tog fat i Boligkredit, som var meget åbne for at se min sag igennem og kigge på mulige løsninger. Jeg er endt med at droppe idéen om at købe et sommerhus pba. min dialog med Boligkredit, men Boligkredit fortjener alligevel de bedste anmeldelser herfra for jeg har hele vejen igennem vores dialog følt mig imødekommet, lyttet til og i yderst kompetente hænder.

24. marraskuuta 2023

En fantastisk løsning når banken har…

En fantastisk løsning når banken har sagt nej eller at man bare ikke orker banken. Henrik og Brian har bare styr på deres ting, er altid til at komme i kontakt med, hvis man har spørgsmål, altid god tid så man er sikker på at alt er vendt og drejet og alle spørgsmål er besvaret, så man som almindeligt menneske forstår hvad der forgår. Kæmpe anbefaling herfra

27. elokuuta 2022

Bolig kredit kan varmt anbefales

Bolig kredit kan varmt anbefales!
Min bank ville ikke give mig et lån før jeg havde solgt min gamle bolig og det ville have gjort købet af min drømme lejlighed umulig, da det var “her og nu” at jeg skulle slå til. Jeg har aldrig optaget privatlån før, så jeg var en smule bekymret over hvad jeg begav mig ud i og hvad det egentligt var jeg skrev under på. Brian Mogensen udviste stor hjælpsomhed og satte mig godt ind i fagsproget (mange gange), således at jeg følte mig tryg ved at optage lånet. Vi fik hurtigt ordnet papirarbejdet og jeg kunne nu købe min nye lejlighed. Det skal siges at Brian har ydet den bedste service (både før og efter at jeg havde skrevet under på låne dokumenterne), selv om jeg ringede, når han var på vej hjem fra arbejdet, så tog han sig altid tid til at forklare mig ting jeg i forvejen havde fået forklaret, men som jeg var bange for at have misforstået. Derudover rådgav han mig også i forhold til spørgsmål jeg havde omhandlende salg af min bolig, som intet havde med optagelse af lånet at gøre. Tak bolig kredit og særlig tak til Brian! Jeg vil til enhver tid give jer min varmeste anbefaling🌸

28. heinäkuuta 2022

Bedste service nogensinde

Brian Mogensen fra Bolig Kredit giver den bedste service man kan tænke sig. Han besvarer mails og sms i et meget forstående sprog og han arbejder lynhurtigt. Den service han leverer skal man lede længe efter. Vi takker Brian Mogensen for at tage os fra en forstokket gammeldags bank og til en godkendelse af bolig køb. Brian du er en konge indenfor dit felt. Af hjertet tak. Alt det bedste på din vej fremover. Mvh. de glade sommerhus ejere.

6. joulukuuta 2021

Vi fik hjælp i en svær tid.

Vi var i en situation, hvor vi efter en konkurs stod med en større ejendom, som skulle overtages af min hustru. På trods af at ejendommens verdi, var markant større end overtagelsessummen af ejendommens kreditforeningslån, ville vores bank gennem 20 år ikke være behjælpelig. Den medmenneskelighed jeg tror at mange savner hos banker når tingene spidser til, fandt vi hos Boligkredit, som fra starten var lydhøre og interesseret i vores situation. Selvom sagen har været bøvlet, med samtaler til advokater mv. har Boligkredit været behjælpelige hele vejen. Vi har også haft mulighed for at stille spørgsmål, når vi ikke helt forstod alle dokumenter mv. og fået tålmodige svar hele vejen igennem. Nu står vi her med en løsning på vores problem, og kan komme videre i livet uden tvangsaktion, og hvad vi ellers havde udsigt til, hvis ikke vi havde taget kontakt til Boligkredit.
Vi kan kun anbefale Boligkredit.

11. lokakuuta 2021

Reddet af Bolig Kredit

Jeg blev opsagt i lejebolig, havde lige købt hund og arbejder som dagplejer. Min verden styrtede sammen for om et år ville jeg stå uden bolig, job og hund. Jeg vidste godt jeg ville få nej i min bank til at låne til køb af hus. Da jeg stadig har hus sammen med min eks mand og han vil ikke sælge.Tog kontakt til Bolig Kredit og fik en meget empatisk mand i røret Brian Mogensen der sagde de godt kunne hjælpe mig. Han har været, utrolig, faglig dygtig, hjælpsom, flink og rar person. Jeg har sendt MANGE smsér og har fået svar på alle. Så takker af hele mit hjerte for jeres hjælp.Kæmpe krammer fra Anja Andersen.

10. elokuuta 2021

Fantastisk selvskab! :)

Fantastisk! Henrik og Brian er meget kompetente og rare mennesker! Hurtig behandelse af sagen. Det tog ca. 48 timer, så lå der en finanseringsløsning på bordet, der kunne underskrives. Anbefaler til alle, der ikke kan låne gennem banken. Det er selvfølgelig lidt dyrer, men til gengæld sidder vi i vores drømmebolig og er meget taknemmelige! Mike og Michelle fra Kjellerup

19. heinäkuuta 2021

Fantastisk service Boligkredit kunne…

Fantastisk service Boligkredit kunne hjælpe da andre banker sagde nej trods rådigheds var højt nok vi havde svar efter nogen dage og de sagde de godt kunne hjælpe os. De stod altid til rådighed med evt svar vi havde og var i det hele taget en stor hjælp hele vejen i gemmen tusind tak til Boligkredit for vores drøm gik i opfyldelse.

26. lokakuuta 2020

De kan ALT det banker og sparekasser ikke kan

De kan ALT det, banker og sparekasser ikke kan.
Sætter sig hurtigt ind i sagen. Ringer altid tilbage. Besvarer altid mail. Overholder alle aftaler. Sidst men ikke mindst... en yderst ligeværdig, venlig og professionel behandling.
Jeg kontaktede Brian Mogensen en fredag aften og modtog telefonisk tilbagemelding lørdag formiddag. 4 dage senere var alt på plads vedr. køb af udlejningsejendom. Jeg kan varmt anbefale Boligkredit A/S

14. elokuuta 2020

Hurtig ekspedition og kompetent rådgivning

Hurtig ekspedition og kompetent rådgivning. Vi har været utrolig glade for at være kunde hos Boligkredit. Det er sjældent at vi giver anbefalinger videre, men vi har allerede delt vores oplevelse med Boligkredit til flere i vores netværk.
Vi har fået utrolig hurtig ekspedition og mødt stor forståelse for vores situation som selvstændige.

15. heinäkuuta 2020

Muligheder frem for begrænsninger

Hos Henrik og Brian var det mig og min situation, der var det vigtigste. Der blev lyttet til mig og mine tanker/planer og Henrik kom med flere muligheder/løsninger. Hurtig sagsbehandling og god information. Vil klart anbefale Boligkredit.dk 👍

10. kesäkuuta 2020

Jeg har i dag fået en brugbar vurdering…

Jeg har i dag fået en brugbar vurdering af min situation i forhold til lånemuligheder. Brian gav mig en objektiv vurdering og anbefalinger, og jeg revurderer nu hvordan jeg bedst kan komme videre med mit huskøb.
Tak for god vejledning.
Sydsjælland, maj, 2020.