BoligPartner Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Det er nu anden gang vi bruger bolig partner, og vi må bare sige de er super dygtige og let at komme i kontakt med. Stor anbefaling herfra!

Har kun rigtig godt og sige om sagsbehandlingen hos Cecilie, det var hurtigt og effektivt behandling hele vejen igennem vores sag. Solgt eller gratis var et springende punkt for os. Vi havde lige m... Näytä lisää

Super kommunikation. Super pris. Let forståeligt. Giver godt overblik. Altid tilgængelig. Fandt/informerede om også nogle vigtige ting vi selv havde misset. Det gav en rigtig god tryghed og vi fo... Näytä lisää

Min kæreste og jeg har brugt Louise fra Boligpartner to gange nu. Første gang var en betinget aftale hvor hun gennemgik alle papir nøje og opdagede nogen fejl her og der som fik os til at fortryde... Näytä lisää

1. Kiinteistökonsultti
  2. Kiinteistökaupan kaupanvahvistaja
  3. Isännöintiyhtiö
  4. Kiinteistönvälitystoimisto
  5. Kiinteistönvälittäjät
  6. Kiinteistökauppaan erikoistunut asianajaja

Tietoja yrityksestä BoligPartner

Vi er en erfaren boligrådgiver, der varetager dine interesser og bistår dig gennem hele bolighandlen.

Hos os har du garanti for kompetent juridisk rådgivning, som har til formål at skabe tryghed under hele forløbet.

Vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.

Vi har overblikket i handlen og klarer alt det praktiske - fra start til slut.

Vi tilbyder;

Attraktive faste pakkeløsninger
Hos BoligPartner får du faglig ekspertise, og tilbydes faste gennemsigtige pakkeløsninger, skræddersyede til boligkøbere med forskellige behov.

Landsdækkende service
BoligPartner tilbyder landsdækkende køberrådgivning og vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen, er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.

”Ingen handel - intet salær”
Hvis handlen ikke bliver endelig, modtager i naturligvis inden regning fra os.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk Oplevelse med BoligPartner…

Fantastisk Oplevelse med BoligPartner og Kasper Kok

Jeg har netop gennemført et huskøb med hjælp fra BoligPartner, og jeg kan ikke rose dem nok. Fra start til slut var processen professionel, effektiv og tryg. Kasper Kok, min køberrådgiver, var en fremragende støtte.

Ekspertise: Kasper havde mere end 20 års erfaring som sælgermægler, og det skinnede tydeligt igennem. Han navigerede os gennem hele processen med skarphed og præcision.

Jeg kan varmt anbefale BoligPartner og især Kasper Kok til alle, der overvejer at købe bolig. De leverer en topkvalitetsservice, og jeg er meget tilfreds med hele forløbet.

27. helmikuuta 2024

Kæmpe ros!

Kasper Kok var en fremragende rådgiver. Hurtig (selv på fridage), skarp, behagelig og nem at arbejde med. Det samme gælder Sabrina Maria Larsen, som hjalp os med at få de formelle ting på plads. Kæmpe ros!

9. helmikuuta 2024

Endnu en god oplevelse med BoligPartner

Det er anden gang vi får hjælp af Kasper fra BoligPartner til en ejendomshandel, og ligesom første gang var det en rigtig god oplevelse. Det gav en masse ro at Kasper havde styr på processen, især da vi flere gange måtte bede om forlængelse i købsprocessen, hvilket Kasper sørgede for. Kan kun anbefale!

9. helmikuuta 2024

Glade førstegangskøbere

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Kasper Kok fra BoligPartner. Vi har som førstegangskøbere følt at vi har været i trygge hænder og har oplevet enormt god vejledning i forbindelse med vores boligkøb, hvor vi er blevet holdt i hånden hele vejen!

Det har været en ren fornøjelse og vi kan virkelig anbefale at benytte BoligPartner og i særdeleshed Kasper!

19. tammikuuta 2024

Tryg bolig handel

Super god bolig rådgivning hvor min kæreste & jeg følte os trygge gennem hele handlen. Nemme at komme i dialog med og dygtige til rådgivning.
Kæmpe anbefaling herfra.

24. tammikuuta 2024

Meget betryggende at have Boligpartner…

Meget betryggende at have Boligpartner med på råd. Kasper lagde mærke til ting, som vi slet ikke havde tænkt på, men som viste sig at være rigtig vigtige! Det gjorde vores boligkøb langt mere overskueligt, og alt gik gnidningsfrit. Jeg kan varmt anbefale Boligpartner til alle, der overvejer at købe ny bolig. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen, hvis jeg skal købe ny bolig.

18. tammikuuta 2024

Helt igennem FANTASTISK rådgivning!

Vi kan på det varmeste anbefale BoligPartner.
Vi stod og havde fundet vores drømmehus meget pludseligt, og skrev til BoligPartner samme aften.
Næste morgen blev vi ringet op af Kasper fra BoligPartner og med meget STOR hjælp og ekspertise til vores mange spørgsmål om huskøb, regler og procedure, kunne vi efter 30 timer skive under på vores drømmehus med ro i maven.
Den efterfølgende tid gav så ligeså mange spørgsmål, hvis ikke flere. Men igen var Kasper bare en helt uundværlig hjælp.
Kasper har været enormt god til at rådgive, uddybe og forklare os, så det var til at forstår, alt hvad der omhandlede vores huskøb.
Så for os har Kasper (BoligPartner) været en KÆMPE tryghed i en meget stor og vigtig proces.
Vi vil til hver en tid anbefale BoligPartner hvis man står og skal købe hus.
For os har deres rådgivning været uundværlig.

12. tammikuuta 2024

kompetent og professionel bolighandel

Vores boligrådgiver Kasper Kok var utrolig professionel, serviceminded og yderst grundig gennem hele købsprocessen.
Han sørgede for at der var styr på det hele. Vi kan varmt anbefale BoligPartner.

26. joulukuuta 2023