Jeg har for nylig købt mobiltilbehør fra Boksencover, herunder iPhone-lader, panserglas og en urrem, og jeg er meget tilfreds med min oplevelse. Priserne var rigtig gode sammenlignet med mange and... Näytä lisää
Super god behandling af en reklamation på mit købte cover, som desværre var skæv i højre side, så mobilen ikke kunne sidde fast. Det blev ombyttet. Bedste hilsner Kurt Sørensen Hals
Når først “Boksen” havde fået pakket ordren og transportøren havde fået min vare gik det hurtigt. Den sidste stjerne kan komme når Boksen reagerer noget hurtigere med sin del af opgaven - Mange andr... Näytä lisää
Når en’ bestilling kommer hurtigt og uden pjat frem og produkt lever op til det lovede og forventning så kan man jo kun blive glad i grydelåget
Boksen er en dansk webshop, der specialiserer sig i tilbehør til iPhone. Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsprodukter, herunder skærmbeskyttelse, opladere og covers, med fokus på funktionalitet og holdbarhed. Vi arbejder målrettet for at levere en problemfri shoppingoplevelse med hurtig levering (1-2 hverdage), 100 dages returret og en 100 dages tilfredshedsgaranti. Vi stræber efter at tilbyde både konkurrencedygtige priser og høj kundeservice. Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vores kundeservice står klar til at assistere dig. Boksen – Kvalitetstilbehør til din iPhone, leveret hurtigt og sikkert.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Hurtig ekspedition og flot og lækker vare
Varen lever fuldt ud op til beskrivelsen og levering 👍
God, hurtig og nøjagtig levering af et godt produkt.
God, hurtig og nøjagtig levering af et godt produkt, som vi har købt tidligere, men nu trængte til en fornyelse efter adskillige års intensivt brug.
Kæmpe kundeservice
Kæmpe kundeservice, bestilte ved en fejl selv en forkert størrelse cover, fik omgående hjælp af kundeservice, til at få den korrekte, og de sendte den rigtige omgående så jeg ikke skulle vente på at den forkerte var returneret.
Fantastisk service og venlig behandling.
Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse. Jeg havde bestilt en forkert størrelse af mit iPhone cover og I byttede alligevel.
Godt tilfreds

Vastaus yritykseltä BoksenCover.dk
Produktet var sådan set ok
Produktet var sådan set ok, men hvorfor I sender mig ud på køretur på 16 km, for at hente varen, når I lige så godt kunne have fået det afleveret i min postkasse???
Det fatter jeg ikke logikken i???

Vastaus yritykseltä BoksenCover.dk
Det jeg købte er rigtigt fint og det…
Det jeg købte er rigtigt fint og det kom hurtigt 😊
Urremmen har itu ved modtagelse Pælen…
Urremmen har itu ved modtagelse Efter kontakt med Boksen hvor jeg sendte et billede af urremmen sendte de straks en ny urrem Meget fin service

Kunne være bedre
Hurtig og nem bestilling.
Flot Cover
Synd at cover ikke passer helt til iPhone 14. knappen i højre side kan kun bruges med stort tryk med negl.
Har haft fat i kundeservice, skal bare "bruges"
Dette hjælper så ikke og har skrevet igen uden at høre fra dem.
Købte den 19/06