BOHN Installation ApS Arvostelua 82

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg fik installeret en elbillader, hvor kablet blev trukket fra eltavlen til min garage. Kablet ligger pænt gennem kælder og krybekælder. Installationen blev udført hurtigt og kompetent. BOHN kom til... Näytä lisää

Fantastisk god service. Professionel vejledning der gav os et godt og realistisk overblik over hvad vi ønskede og hvad vi reelt havde behov for. De kan varmt anbefales, hvis man ønsker en elektriker d... Näytä lisää

Søndag gik min slog min vaskemaskine, køleskab og fryser fra. Fandt tilfældigt over Bohn Indtallation på nettet. De kom 20 minutter efter jeg havde ringet. En meget venlig og servicemindet teknikke... Näytä lisää

Fik lavet en 3/4 aftale over weekenden som ikke blev honoreret om mandagen. Men da Milad kom tirsdag, var det super godt samarbejde (jeg kan godt stille mange dumme spørgsmål, så tålmodighed er nød... Näytä lisää

1. Sähköasennukset
  2. Sähköasentaja

Vi udmærker os især ved at lytte og forstå vores kunders behov, og det er sådan, vi indfrier dine ønsker. Vi er med på, at vi er eksperterne, og vi hjælper gerne med rådgivning og behovsafdækning hos både private og erhvervskunder. Og så sætter vi en ære i at løse alle opgaver kompetent, punktligt og med god service. Vi har døgnvagt alle årets dage og er derfor tilgængelige dag og nat ved pludseligt opstået behov. Vi har hovedsæde i Rødovre, men vi er behjælpelige på hele Sjælland - også med vores døgnvagt. Vi har mange års erfaring med alle typer el-arbejder og har med garanti den rette mand til din opgave. Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud uanset opgavens omfang.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Virkelig rar og professionel oplevelse

Virkelig rar og professionel oplevelse. Når der kommer en håndværker ind i mit private hjem er det vigtigt at personen er professionelt og det oplevede jeg med elektrikeren fra BOHN. Både at jobbet blev gjort til punkt og prikke men også at der var plads grin og gode snakke.

3. huhtikuuta 2023

Jeg kan bestemt anbefale Milad og hans…

Jeg kan bestemt anbefale Milad og hans lærling. Venlige og imødekommende. Fortæller muligheder og evt umuligheder ved den ønskede installation til opvasker. Pæn oprydning og en aftale i kalenderen om en anden opgave

13. kesäkuuta 2023

Fantastisk professionel, kompetent og god service.

Hvis jeg kunne give 10 stjerner og ikke kun 5 til Milad fra BOHN Installation ville jeg gøre det på stedet. Det var en gennemført positiv oplevelse at ringe til Milad og få ham ud til min adresse samme dag og fikse alle mine el-problemer. Jeg fik en yderst venlig, behagelig og professionel elektriker på besøg, som kunne fikse problemerne med det samme til en meget konkurrencedygtig pris. Kan varmt anbefale at bruge Bohn Installation til dine el opgaver.

1. toukokuuta 2023

Fantastik service

Fantastik service. Brilliant oprydning . Kan kun anbefales. Dette er trejde gang vi bruger Bohn. Altid får vi at vide hvad man må og ikke er lovligt - så dejligt .

5. huhtikuuta 2023

Tesla ladeboks spiller bare - 10 stjerner herfra

Jeg har igennem det seneste års tid haft BOHN Installation til at udføre forskellige el-opgaver i mit hus. Vi har bl.a. fået opdateret forskellige elinstallationer, så de er blevet mere moderne og fået fejlrettet nogle småting, så de lever op til nutidens løsninger. Det har altid været en fornøjelse at have brugt BOHN, da de altid leverer et utroligt flot stykke arbejde, både på finish, men også rent teknisk. Da jeg for nylig har købt elbil, har jeg indhentet tilbud fra forskellige elektrikere, men det var en “no-brainer”, at hyre BOHN, da de tilbyder yderst konkurrencedygtige priser. Hvis der opstår uforudsete ting med arbejdet - som der jo kan gøre når man bor i et ældre hus - får man undervejs klar information om eventuelle meromkostninger, så man ikke får en ubehagelig overraskelse, når regningen kommer. Det er bare utrolig rart at være kunde hos BOHN og alle aftaler bliver overholdt til punkt og prikke.

De tre hurtige:
- Utrolig konkurrencedygtige priser
- Omhyggelig med ALT hvad de foretager sig
- Nok markedets bedste kundeservice

Jeg er bare vildt imponeret over dem, og da de satte min Tesla ladeboks op, kørte de ikke før alt spillede 100 %! Og der var endda ryddet pænt op ALLE vegne og alt affald taget med igen.

14. maaliskuuta 2023

Milad fra BOHN

Vi har været utrolig glade for at bruge Milad fra BOHN hos os. Han er utrolig imødekommende og serviceminded, rydder op efter sig selv og gør et godt stykke arbejde. Vi vil klart anbefale ham!

16. helmikuuta 2023

100% i orden

Varm anbefaling herfra. Manden fra Bohn installation var punktlig, venlig og grundig. Vi er meget tilfredse!

16. kesäkuuta 2022

Kan helt klart anbefale BOHN…

Kan helt klart anbefale BOHN Installation!

Vi fik installeret væglamper og spots i fliserne på gåstien, og nøøj hvor er resultatet blevet godt :)

Rydder op og efterlader alt pænt efter endt arbejde!

17. helmikuuta 2023

Jeg kan på det varmeste anbefale BOHN…

Jeg kan på det varmeste anbefale BOHN Installation.
I forbindelse med el-tjek ved salg af min bolig kontaktede jeg BOHN Installation. Det var en meget kompetent el-installatør der kom til aftalt tid og som var yderst grundig. Som sælger følte jeg mig taget godt i hånden under hele besøget. Det var rart at vide, hvad der ville fremgå i rapporten, så der ikke var nogle pludselige overraskelser. Hvis behovet igen skulle opstå, vil jeg til enhver tid kontakte BOHN Installation.

31. tammikuuta 2023

Frisk kælder.

Vi fik monteret 2 Duka One Pro i vores kælder. Bohn Installation sørgede for at huller blev boret, monteret fint. Oprydning efter var fin og vi har nu en kælder med frisk tør luft.

24. tammikuuta 2023

Super dygtig og super venlig…

Super dygtig og super venlig el-installatør der er god til at komme med forslag til hvordan installationer kan skiftes, ændres eller udbygges. Vi havde en del gamle installationer med udfordringer, men Milad gir aldrig op, han finder altid en løsning. Vi kan varmt anbefale Bohn Installation til alle der har brug for en el-installatør.

2. helmikuuta 2023

Første gang jeg har oplevet en…

Første gang jeg har oplevet en håndværker, som overholder tider, rydder pænt op efter sig selv, og ikke mindst har udført et rigtig flot stykke arbejde!

11. tammikuuta 2023

God og nem kommunikation

Det har været super nemt at kommunikere og lave løbende aftaler med Milad, og opgaverne har været udført til UG. Vi kan kun anbefale Bohn Installation.

27. tammikuuta 2023

Virkelig dygtige, flinke og servicemindede

Min kæreste og jeg har renoveret vores andelslejlighed, hvor BOHN Installation hjalp os med al elektrikerarbejdet. Hele vejen igennem har de været ekstremt servicemindede. De holder en i hånden og oplyser en om alle mulighederne, så man frit kan vælge. De vejleder en i forhold til, hvor de synes, at man godt kan spare og samtidig, hvor det ikke kan betale sig at spare - uden at man føler sig presset. Man er derfor tryg og føler ikke, at man ender op med den dyreste løsning - men man ender op med den rigtige løsning.

Hvis man har specifikke ønsker eller der opstår problemer, så imødekommer de dem med konkrete løsninger. Undervejs i arbejdet ringer de, hvis noget er uklart – så man som kunde er med hele vejen i processen.
Resultatet fremstår flot og med et superskarpt finish.

Derudover er de punktlige, ordentlige og overholder deres aftaler. Og der kommer heller ikke lige pludselig nogen ekstraregninger ud af det blå.
Og så er de ovenikøbet vildt flinke og rare :-)

For nogen uden erfaring med at hyre håndværkere, så er BOHN Installation virkelig en god førstegangsoplevelse. De får derfor uden tøven vores varmeste anbefalinger!

24. marraskuuta 2022

5 Stjerner!

Super glad kunde!
Jeg købte et hus, hvori Bohn Installation inden købet stod til rådighed ved vurdering af alt el i huset samt forbedringer efterfølgende. De trådte pænt op på overtagelsesdagen og gik i gang. Bedre end forventet! Rigtig god service, god gennemsigtighed og alt i alt super god service. Vi ses igen, når der skal renoveres i garagen!

1. elokuuta 2022

Perfekt Service

Hos Bohn Installation, kan man altid regne med servicen og kvaliteten. De gør altid deres bedste for at få tingene til at passe ind i kundens planer.

Vejledningen i valg af produkter (i dette tilfælde design af stikkontakter til vores nyrenoverede hus) var spot on. Især løsningen med at kunne styre hele hjemmet og stikkontakter fra APP er genialt.

Jeg kan kun anbefale Bohn Installation

1. syyskuuta 2022