Bogparadiset.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bøgerne er i fremragende stand, bortset fra en hvilket var oplyst ved købet. Bestilte bøgerne sent torsdag aften og afhentede pakken lørdag morgen. Tusind tak for jeres hurtige afsendelse. I gjord... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg fandt en gammel børnebog, jeg har søgt længe - den var ovenikøbet billig. Det er en dejlig side som udover et anderledes spændende udvalg, har styr på alle oplysninger vedr køb og forsendelse o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg købte 2 pakke spillekort hos bogparadiset. Den ene var hel.ny og uåbnet det andet var brugt men i fin stand. Så det var bare fint, Hilsen Poul Erik B,

Saanut 5/5 tähteä

Modtog hurtigt min bestilling, der manglede dog 2 bøger. Kontaktede dem og fik en sød og serviceminded medarbejder i telefonen. De manglende bøger blev sendt med det samme. Alle de bøger jeg fik var... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kirjakauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos os finder du nostalgi for alle. Det er nemlig bøger, spil og puslespil fra din barndom uanset din alder. Alle vores varer er brugte. Varene er i en stand, så de kan bruges, og hvis de er mere slidte end hvad man normalt forventer, så står det ved varen. Der står ofte navn i en bog.

Erinomainen

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Brugt Jumanji brædtspil

Købte et brugt spil, Jumanji, som vist ikke kan fås som nyt længere.
Kvaliteten var ok til prisen.
Indpakningen var også genbrug. 👍
Men er der overvejelser om, hvad det koster klimaet med en 3 gange for stor kasse?

3. syyskuuta 2022
Bogparadiset.dk-logo

Vastaus yritykseltä Bogparadiset.dk

Hej
Vi kan ikke altid finde kasser i perfekt størrelse. Vores ordrer er også i mange forskellige størrelser, så vi må tage den kasse vi har som passer bedst. Vi pakker altid ind så varerne er godt beskyttet med stødabsorberende materiale (også genbrug). Eftersom vi stortset altid bruger genbrugsemballage, mener jeg at vi passer så godt på miljøet som muligt.
Mvh Anna Bogparadiset.dk

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin