Bøgerne er i fremragende stand, bortset fra en hvilket var oplyst ved købet. Bestilte bøgerne sent torsdag aften og afhentede pakken lørdag morgen. Tusind tak for jeres hurtige afsendelse. I gjord... Näytä lisää
Jeg fandt en gammel børnebog, jeg har søgt længe - den var ovenikøbet billig. Det er en dejlig side som udover et anderledes spændende udvalg, har styr på alle oplysninger vedr køb og forsendelse o... Näytä lisää
Jeg købte 2 pakke spillekort hos bogparadiset. Den ene var hel.ny og uåbnet det andet var brugt men i fin stand. Så det var bare fint, Hilsen Poul Erik B,
Modtog hurtigt min bestilling, der manglede dog 2 bøger. Kontaktede dem og fik en sød og serviceminded medarbejder i telefonen. De manglende bøger blev sendt med det samme. Alle de bøger jeg fik var... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Hos os finder du nostalgi for alle. Det er nemlig bøger, spil og puslespil fra din barndom uanset din alder. Alle vores varer er brugte. Varene er i en stand, så de kan bruges, og hvis de er mere slidte end hvad man normalt forventer, så står det ved varen. Der står ofte navn i en bog.
Arendalsvej 322, 8600, Silkeborg, Tanska
- bogparadiset@yahoo.dk
- bogparadiset.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Det var billbilligt og så kom pakken…
Det var billbilligt og så kom pakken lynhurtigt 👌
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Varen var perfekt som beskrevet. Meget tilfreds.
Hurtig levering og god stand
Hurtig levering og god stand. Bestemt ikke sidste gang jeg købet her.
tak for bogen
Jeg elsker Rasmus Klump! Mange tak for nostalgien!
Bøgerne ankom i god tilstand, og jeg synes, det er en fantastisk idé at sende dem i genbrugskasser. Tak for at polstre mine bøger med ekstra gratis læsning :)
Det eneste, jeg ikke kunne lide så meget, var at Hermes tog mere end to uger til transporten. Men det er ikke dit ansvar og måske havde toldvæsenet spørgsmål.
Da jeg var lille læste jeg disse bøger på tysk og jeg er super glad at jeg kan nu bruge dem til at øve dansk!
Venlig og effektiv telefonbetjening
Venlig og effektiv telefonbetjening.
Leveringen var super effektiv. Bogen ankom dagen efter bestilling.
Super hurtig ekspedition
Bøgerne er i fremragende stand, bortset fra en hvilket var oplyst ved købet.
Bestilte bøgerne sent torsdag aften og afhentede pakken lørdag morgen.
Tusind tak for jeres hurtige afsendelse.
I gjorde en lille dreng overrasket og meget glad
God, hurtig og fine produkter
Hurtig service, fin hjemmeside, billig priser, gode produkter
Hurtig ekspedition.
Hurtig ekspedition.
Var glad for at finde bøger, vi havde mistet/fået ødelagt efter et skybrud.
Bogen var i super fin stand
Bogen var i super fin stand. Blev sendt med det samme.