Bøgerne er i fremragende stand, bortset fra en hvilket var oplyst ved købet. Bestilte bøgerne sent torsdag aften og afhentede pakken lørdag morgen. Tusind tak for jeres hurtige afsendelse. I gjord... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg fandt en gammel børnebog, jeg har søgt længe - den var ovenikøbet billig. Det er en dejlig side som udover et anderledes spændende udvalg, har styr på alle oplysninger vedr køb og forsendelse o... Näytä lisää
Jeg købte 2 pakke spillekort hos bogparadiset. Den ene var hel.ny og uåbnet det andet var brugt men i fin stand. Så det var bare fint, Hilsen Poul Erik B,
Modtog hurtigt min bestilling, der manglede dog 2 bøger. Kontaktede dem og fik en sød og serviceminded medarbejder i telefonen. De manglende bøger blev sendt med det samme. Alle de bøger jeg fik var... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Hos os finder du nostalgi for alle. Det er nemlig bøger, spil og puslespil fra din barndom uanset din alder. Alle vores varer er brugte. Varene er i en stand, så de kan bruges, og hvis de er mere slidte end hvad man normalt forventer, så står det ved varen. Der står ofte navn i en bog.
Yhteystiedot
Arendalsvej 322, 8600, Silkeborg, Tanska
- bogparadiset@yahoo.dk
- bogparadiset.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Nemt, hurtigt
Det var nemt at bestille varerne og de kom hurtigt Jeg er meget tilfreds. Beskrivelsen af varerne passede på de varer jeg fik
Fine gamle børnebøger
Herligt at finde fortidens børnebøger. Bøgerne blev leveret hurtigt og var alle i god stand.
Bogparadiset er et magisk sted
Bogparadiset er et magisk sted. Fyldt med nostalgi og skjulte skatte. Jeg ELSKER denne side og besøger den ofte og køber ofte. Kæmpe stor anbefaling herfra ❤️
Fint og hurtigt forløb fra bestilling…
Fint og hurtigt forløb fra bestilling til levering
Nemt og hurtigt
Hurtig levering og fint pakket ind.
Jeg er så glad for, at nogen har samlet på de gamle pixibøger og sælger dem videre. Der er så mange minder i dem for mig og jeg er inderligt glad for, at kunne læse dem for mine egne børn.
De var så fint pakket ind og hurtig levering. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos dem 🤩
De havde lige præcis bøgerne
De havde lige præcis bøgerne
Lynhurtig levering og i fin kvalitet selvom det er brugte bøger, der skal jeg handle igen !!
Nemt og hurtigt
Det var nemt at bestille og finde de bøger jeg skulle bruge. Derudover var der rigtig hurtig levering.
Alletiders oplevelse
God service og hurtig levering
Jeg var meget tilfreds med mit køb hos Bogparadiset.dk, og kunne hente pakken i min lokale pakkeshop kun 2 dage efter, at jeg havde bestilt varerne online.
Hurtig ekspedition. Meget tilfreds
Nemt at købe på hjemmesiden. Bogen blev sendt meget hurtigt. Havde den to dage efter jeg havde købt den online. Bogen var ligesom den skulle være. Meget tilfreds med mit køb.
Hurtig levering og bøger i god stand
Hurtig levering og bogen var i god…
Hurtig levering og bogen var i god stand trods brugt
Fandt den langt om længe efter lang tids søgen
Min bror har været på jagt efter en bestemt børnebog fra 80'erne i utalige genbrugsbutikker men den har været umulig at støve op.
Så forsøgte jeg mig online. Jeg troede ikke jeg ville finde den til salg nogen steder, for hvem har en tilfældig børnebog fra 80'erne til salg online?
Det havde de åbenbart. Det var den korrekte bog fra 80'erne i rigtig god stand. Det var nemt at bestille den, prisen var lav og den blev leveret til en butik lige rundt om hjørnet inden for få dage. Ingen problemer og jeg glæder mig til at give den til min bror.
5 ud af 5. Ville bruge igen.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.