Bogijn Car Parts Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

oke, ik bestel een katalysator van €480, vervolgens doet de volgende dag de track en trace het van dal nog niet, ja er staat bij even geduld, maar ik moest een apk een een weekend weg, dus was ong... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heb nu diverse keren onderdelen bij Bogijn gekocht. De laatste keer woensdag besteld en Donderdag al in huis. Het past altijd en geen problemen gehad. Ook is het altijd zeer goed verpakt. Echt waa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik kom altijd bij Bogijn als ik onderdelen nodig heb, nu bestellen is over n half uur ophalen! Top. Laatste bestelling heb ik laten bezorgen, want de onderdelen had ik nodig om überhaupt te kunnen rij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had onderdelen nodig en heb vaker gekocht naar alle tevredenheid bij Bogojn. Maar ik Zat dit keer enige weken op diverse auto onderdelen site te kijken. Wat mij is opgevallen is dat er op som... Näytä lisää

1. Autotarvikkeiden tukkumyynti
  2. Auton varaosaliike
  3. Autotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Bogijn is dé online specialist in auto-onderdelen voor iedereen die zijn auto goed wil onderhouden zonder onnodig te veel te betalen. Of je nu zelf aan je auto sleutelt of gewoon op zoek bent naar het juiste onderdeel: bij Bogijn vind je een breed assortiment kwaliteitsonderdelen van bekende en betrouwbare merken. Wij geloven dat goed auto-onderhoud betaalbaar moet blijven. Daarom combineren we scherpe prijzen met een uitgebreid assortiment en een eenvoudige manier van online bestellen. Van remmen, filters en accu's tot ruitenwissers, verlichting en motoronderdelen: bij Bogijn vind je onderdelen voor vrijwel ieder automerk en model. Met onze webshop maken we het zo eenvoudig mogelijk om het juiste onderdeel voor jouw auto te vinden. Je kunt zoeken op kenteken, voertuiggegevens of artikelnummer. Zo weet je snel welke onderdelen geschikt zijn voor jouw auto. Waarom kiezen voor Bogijn? ✓ Kwaliteitsonderdelen tegen scherpe prijzen ✓ Een breed assortiment van bekende merken ✓ Eenvoudig zoeken op kenteken of voertuig ✓ Twee jaar garantie op ons gehele assortiment ✓ Gratis verzending vanaf € 119,- ✓ Veilig en vertrouwd online bestellen Bij Bogijn willen we autorijden en auto-onderhoud betaalbaar en toegankelijk houden. Geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon goede onderdelen, duidelijke informatie en scherpe prijzen. Bogijn. Goede onderdelen. Scherp geprijsd.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

63 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Oliefilter besteld en…

Oliefilter besteld en betaald,vervolgens gebeld en moet ook nog een interieurfilter bij.Kon niet was te laat terwijl de verzending het pand niet was verlaten.Dus extra verzendkosten weer dus niet gedaan.Jammer was een kleine moeite geweest om dit bij te voegen

2. toukokuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Jammer dat als je remblokken achter…

Jammer dat als je remblokken achter selecteerd je op de site ook de remblokken voor ziet en je dan begint te twijfelen. Uiteindelijk de verkeerde besteld die voor de voorkant is. Deze heb ik uiteindelijk volgend jaar nodig, dus terugsturen hoefde niet. Enkel uit principe het maar bij een andere site besteld.

25. maaliskuuta 2025

Uitstekende service

Heb in het verleden wel vaker onderdelen besteld en dat ging allemaal goed.
Kwam in goede orde en ook de terugkoppeling als het onderweg is.
Uitstekende service en je kan hier gewoon je bestelling doen

26. maaliskuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin