Omdat wij het vliegen via Schiphol nu…
Omdat wij het vliegen via Schiphol nu wel hebben gehad en wij weer meer in eigen land wilden gaan fietsen, moest er onder mijn BMW 435i Cabrio liefst weer een originele trekhaak komen.
Echter ik schrok mij dood van de na inbouwprijs van mijn BMW-dealer.
Echter het inbouwen van een niet originele trekhaak was voor mij geen optie. Moesten stukken uit de carrosserie worden gehaald en andere niet professionele aanpassingen worden uitgevoerd!
Ik had dit hele project alweer geparkeerd, totdat een vriend van mij mij tipte, dat hij zojuist door Jan op professionele wijze een originele automatische trekhaak had laten monteren.
Daarna Jan gebeld en die had voor mijn model een trekhaak in voorraad echter er moesten voor mijn type/jaartal bij BMW nog wat extra kleine modules en een speciale kabel worden besteld.
Kort en goed afspraak gemaakt en Jan heeft deze trekhaak met aanpassingen op professionele wijze gemonteerd.
Tijdens de montage werd de betreffende module in mijn auto ingeladen en geïnstalleerd!
Jan zijn werkplaats is strak en schoon en hij gaat goed voorbereid en zeer georganiseerd te werk!
Door zijn ervaring weet hij bijna uit zijn hoofd alle kleuren draden in de pinnen van de desbetreffende kabelaansluitingen te steken.
De afspraken die je met Jan maakt komt hij stipt na en levert een perfect geïnstalleerd product af, dus tegen de juiste prijs/prestatie!

Vastaus yritykseltä Bmwtrekhaakspecialist