Meget hurtig levering
Jeg bestiller jævnligt tyggegummi, og hver gang kommer min bestilling meget hurtigt.
Hos blue®m prioriterer vi din mundhygiejne. Derfor har vi opfundet en produktserie, der renser dine tænder, dit tandkød og resten af din mund bedst muligt. Alle vores produkter indeholder aktivt ilt. Ilten bidrager til at bevare tænderne hvide og reducere misfarvning. Det renser også dit tandkød mere effektivt samt heler dine sår i munden hurtigere.
Tværdiget 18, 2730, Herlev, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Der er tale om reel virksomhed. Altid hurtig og god service.
Jeg har bestilt en mirakelkasse #3 fra dette firma, men pakken manglede nogle ting, og kasserne var beskadigede.
Jeg har sendt dem flere e-mails om dette problem, men ingen har gidet svare.
Gode produkter, men dårlig kundeservice.
Fik el tandbørsten anbefalet af min mor, og jeg er utrolig glad for mit køb!
Hurtig levering og super produkter uden flur👍🏼
I‘ve done 3 purchases so far and I think the products are very good as well as the customer service. My next order will be the electric toothbrush. Hope it’s good as everything else.
Altid hurtig ekspedition og levering. Helt fantastiske produkter.
Super service og profesionelle for ikke at snakke om produkterne som er MEGA GODE og lever op til ens forventninger . BlueM Care Danmark har en meget bredt udvalg af produkter til ALLE . Er man i tvivl så er der altid kompetente svar du får.Tak BlueM !
Rigtig gode produkter og god service. Køber gerne her igen!
Klart den bedste tandpasta og mundskyl som findes på markedet og på global plan. Det helt vildt hvor ren ens mund bliver. Ingen plak og ingen huller so far efter 1 års kontinuerlig brug
Kan klart anbefales!
Anden gang at jeg har bestilt fra BlueM.
Super hurtig levering, super gode produkter i top kvalitet.
Fantastiske produkter!
Jeg kan klart anbefale BlueM! Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer!