Am achiziționat un rucsac antifurt de o foarte bună calitate!! Este încăpător , cu mâner ca de troler, roți și este foarte bine compartimentat!!
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Este pur si simplu minunata cănița de argint achiziționata de la voi!!! Băiețelul nostru adora sa o folosească. Cel mai potrivit cadou pe care îl puteam alege pentru el! Iar voi, ca echipa, nota 10!... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Comanda a ajuns repede si in stare perfecta, dar a lipsit din cutie Certificatul de Autencitate deşi pe site scria ca il vom primi odată cu sculptura. De vineri după-amiază şi până sâmbătă nu a mai ră... Näytä lisää
A quality product, keenly prices compared to more other expensive outlets. Guys kept me informed throughout and item delivered well ahead of time. I'll definitely use them again.
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Magazin de cadouri premium. Cadouri inedite adunate intr-un singur loc. Blue Gifts - daruiesti ce-ti doresti! Decoratiuni, instrumente de scris, cadouri pentru aniversari, cadouri de nunta, zi de nastere si alte ocazii din viata ta sau a celor dragi tie.
Yhteystiedot
Regele Ferdinand I al Romaniei 37, 700031, Iași, Romania
- 0788853000
- contact@bluegifts.ro
- bluegifts.ro
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä Blue Gifts
Cadouri și idei deosebite fata de…
Cadouri și idei deosebite fata de kitsch-urile de pe alte site-uri.

Vastaus yritykseltä Blue Gifts
Disponibilitate pentru clienți și…
Disponibilitate pentru clienți și profesionalism.

Vastaus yritykseltä Blue Gifts
Brelogul e de foarte bună calitate
Brelogul e de foarte bună calitate, frumos colorat.
Blue gifts - servicii foarte proaste - neseriosi!!! nu recomand!
blue gifts iasi - servicii foarte proaste. nu sunt de incredere! daca vreti sa o dati in bara cu cadoul - cumparati de la ei! sunt lipsiti de profesionalism si foarte neseriosi! am comnadat de la ei miercuri un produs. ca sa fiu sigur ca informatiile de pe site sunt corecte am sunat sa confirm termenul de livrare (trecut 24 de ore pe site). mi s-a confirmat termenul si am facut plata. astazi este sambata si produsul inca nu a ajuns! voi merge cu mana goala la petrecere. Luni voi depune o plangere la ANPC

As expected
Produsul a venit foarte repede. Arata ca in poze, insa calitatea lui nu e foarte buna, nu e ceea ce m am asteptat, dar isi face treaba.

Prompt delivery
Lingurita Baby Ursulet
Lingurita Baby Ursulet nu este creata pentru bebelusi, este foarte mare pentru bebe. Seamana cu o lingurita de cafea pentru adulti.
Pozele si informatiile nu sunt corecte, pentru acest lucru dau 2 stelute.
In alta ordine de idei lingura este de calitate superioara dar nu isi atinge scopul.
Daca nu cumparam un lucru de valoare nu avem mari asteptari.

No package
Everything was fine. The main problem was the package.. it wasn't packed properly for a gift. The silver spoon was covered in a piece of paper..

Vastaus yritykseltä Blue Gifts
Am vrut să comand un set de tacamuri…
Am vrut să comand un set de tacamuri argint marca Bouquet din 13.09.21 le-am platit online,deoarece pe site erau in stoc.Pè 16.09.21 am primit mesaj ca nu se mai fabrica acest model și în locul lor voi primi alt model peste cca 15 zile.Dupa 15 zile mi s‐a comunicat că nu au venit linguri din set și așteaptă să vină.Dupa nenumărate telefoane la care nu mi se raspundearăspundeau emailuri transmise am primit setul 01.11.21.Nu mai aveti incredere in acesti oameni care nu-și respectă clientii si se folosesc de banii dv-oastra.Nu recomand la nimeni acest magazin dupa experienta neplacuta avută.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.