3,1

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,1

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Geen fijne ervaring als een stagiaire

Helaas kan ik dit bedrijf niet aanbevelen als stageplek voor studenten die zich willen ontwikkelen in design. De focus lijkt meer te liggen op het verzamelen van positieve reviews dan op het bieden van goede begeleiding aan stagiaires.

Een goede reputatie bouw je niet met reviews, maar door stagiaires de kans te geven om te leren, groeien en met respect behandeld te worden. Als dat op orde is, volgen de positieve beoordelingen vanzelf.

5. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

In tegenstelling van anderen ben ik ZEER TEVREDEN.

Wauw wauw wauw… wat een negativiteit allemaal in de reviews.

Zo heeft ieder zijn ding en deel ik graag mijn ervaring. Ik ben tevreden, dusdanig tevreden zelfs dat ik vanuit mijn stage 7 jaar geleden over ben gegaan naar vaste dienst. Nu 7 jaar later loop ik nog bij hetzelfde bedrijf.

Ik deel dus niet dezelfde mening als de overige samenspanners, maar heb mijn eigen persoonlijke ervaring.

Tevreden over de samenwerking, IK heb er persoonlijk veel geleerd, ervaring op mogen doen en een goede werkgever voor terug gekregen.

5. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Top afstudeerstage

Ik heb mijn afstudeerstage gehad bij Bluebird Media, hier heb ik het enorm naar mijn zin gehad!

Ik heb hele goede begeleiding gehad, leuke opdrachten, opbouwende feedback & enorm veel plezier gehad.

De eigenaar Coen Smeekes en zijn gehele team zorgen er meteen voor dat je het gevoel hebt dat je onderdeel bent van een klein en hecht team.

29. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Een erkenning als leerbedrijf is hier…

Een erkenning als leerbedrijf is hier niet op zijn plaats, gezien de manier waarop stagiairs worden behandeld.

Tijdens mijn stage heb ik te maken gehad met racisme, seksisme en homofobie.

Daarnaast leer je hier nauwelijks iets dat aansluit op je opleiding en krijg je weinig tot geen werkzaamheden die relevant zijn voor je leerdoelen.

Het feit dat er onder negatieve ervaringen van stagiairs “nepreviews” wordt neer gezet door de eigenaars etc terwijl meerdere stagiaires hetzelfde ervaren, zegt naar mijn mening ook wel genoeg.

Als je op zoek bent naar een stage waar je kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen, zou ik deze plek niet aanbevelen. Het is, naar mijn mening, zonde van je tijd.

8. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Heb hier stage gelopen voor grafisch…

Heb hier stage gelopen voor grafisch vormgeving. In mijn beleving is dit bedrijf niet een goed leerbedrijf, uit mijn ervaring was er vaak geen werk voor mij, ik moest dingen doen die niks met vormgeving te maken hadden (schoonmaken, magazijn werk etc..)Ook werd er grof gesproken en vies gepraat onder werktijd. Ik zeg niet dat je hier niet moet heen gaan, dat is je eigen keus. Dit was mijn ervaring.

4. heinäkuuta 2026

Uitbuiting van de stagiaires

Uitbuiting van de stagiaires, daarnaast verwijderen ze eerlijke reviews en vullen zelf nep reviews in!
Het “erkend leerbedrijf” logo moet verwijderd worden van hun site, zo misleiden ze geen stagiaires hun kant op 🤔

5. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin