Bluealchemy Arvostelua 5

TrustScore 3/5 tähteä

2,8

Yrityksen kirjoittama

Bij BlueAlchemy geloven we dat gezondheid begint met vertrouwen, kennis en kwaliteit. Daarom bieden wij alleen de puurste en krachtigste Methylene Blue aan – speciaal ontwikkeld voor mensen die hun mentale helderheid, energie en celgezondheid willen verbeteren op een natuurlijke, wetenschappelijk onderbouwde manier. Onze missie is simpel: 👉 Levens verbeteren door topkwaliteit Methylene Blue te leveren – met eerlijk advies, transparantie, en de beste klantenservice in de industrie.

2,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Aangenaam verrast!

Op begin wat ontgiftingssymptomen(hoofdpijn , vaak plassen , ander zweet) maar ach beter eruit toch? Meer energie is duidelijk ( diagnose Lyme en babesia) En goede hulp bij mijn vraag over dosis dus heel tevreden osteo hier

14. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Het komt helemaal niet uit nederland…

Het komt helemaal niet uit nederland komt van china dus geen controle op zware metalen het is niks wat ze beloven puur bedrog heb het nog niet ontvangen wel een mail ontvangen dat het onderweg is uit china,heel jammer

26. toukokuuta 2025

Blue Alchemy

Op 26 februari 2025 heb ik een bestelling geplaatst bij Blue Alchemy voor acht flesjes Methylene Blue (30 mL). Ik ontving hiervan direct een bevestiging per e-mail en heb de bestelling meteen online betaald.

Ruim een maand later ontving ik echter slechts zes flesjes. Tot mijn verbazing kreeg ik vervolgens een aanmaning per e-mail met de mededeling dat ik nog €49,49 zou moeten betalen.

Ik heb hierop per e-mail gereageerd dat dit niet klopt, en dat ik juist nog twee flesjes tegoed heb. In plaats van een oplossing kreeg ik een reactie waarin werd volgehouden dat de betaling niet volledig was, en dat ik alsnog het openstaande bedrag moest voldoen.

Daarop heb ik opnieuw gemaild, ditmaal met een uitgebreide uiteenzetting van de feiten, inclusief bewijsmateriaal zoals de bevestigingsmail van de bestelling en een bankafschrift van de volledige betaling. Hierop volgde geen enkele reactie.

Zelfs na een herhaalde e-mail, twee weken later, heb ik nog altijd niets van hen gehoord. Tot op heden weigert Blue Alchemy hun fout recht te zetten.

22. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

DIT IS PURE ROTZOOI UIT CINA😡😡😡😡NIET…

DIT IS PURE ROTZOOI UIT CINA😡😡😡😡NIET KOPEN !!!!is Geen echte methyl blue maar watering suiker water en zeer lichtblauw en smaakt zoet ,en er staat niet op wat erin zit ,dus kan gevaarlijk zijn voor mensen !!!
Ze houden je aan t lijntje per mail,spullen wordt vaak niet verzonden.en mensen zijn hun geld gewoon kwijt
Doe aangifte van oplichting !!!en vraag via je bank t geld retour

20. toukokuuta 2025

Beste lezer,

Beste lezer,
Ze verkopen troep en beloven veel, daar komt het op neer. Niet vertrouwen deze lui. Ze houden je aan het lijntje dat je bestelling eraan komt en houden dit weken vol. Ze benaderen je alleen actief om een slechte review te verwijderen.

1. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin