Bloomtree IT provided a fast delivery. The company supplied me a rare breed of workstation, a corpulent 17-inch Dell Precision featuring a very quiet and cool setup, namely an i5 CPU of the 11th gener... Näytä lisää

Very good laptop. Quality as promised. Housing and device are in a very good condition. Aswell as the battery

Kun 3 stjerner, fordi jeg fik en pc tilsendt, som var helt forskellig fra den bestilte. Hurtig og venlig respons ved reklamation. Returlabel og penge tilbage uden tøven.

Den var generellt bra, Datorerna innehöll det som refurbed skrev att de skulle innehålla. Vi provade ta ett par andra datorer genom Refurbed som gick genom ett annat bolag och där stämde nästan ingent... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Den var generellt bra

Den var generellt bra, Datorerna innehöll det som refurbed skrev att de skulle innehålla. Vi provade ta ett par andra datorer genom Refurbed som gick genom ett annat bolag och där stämde nästan ingenting.

5. maaliskuuta 2025

Kære Finn,

Mange tak for din positive anmeldelse! Det sætter vi virkelig pris på. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores levering og priser.

Vi ser frem til muligheden for at betjene dig igen i fremtiden.

Emil, Bloomtree IT

Virkelig god og hurtig levering

Virkelig god og hurtig levering, bestilte tirsdag aften kl. 21.45 og torsdag kl. 10.25 havde jeg en super hurtig Thinkpad hjemme som kunne køre efter 6-8 min login.
Jeg laver musik på semiprof plan og for kun 3095kr kan jeg nemt kører alle de tunge programmer uden problemer. Stater op på under 45sek. Så er jeg inde på mit musikprogram og er igang med at optage alle de audio og midi spor jeg ønsker uden afbrydelser.
Jeg er bare glad. Og så er der selvfølgelig 3 års garanti
Kan varmt anbefales
Mvh Jesper Bo

7. helmikuuta 2024

Kære Jesper Bo,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at din nye Thinkpad lever op til dine forventninger. Det er dejligt at vide, at vores produkt kan håndtere tunge programmer effektivt og bidrage positivt til din kreative proces. Vi sætter stor pris på din anbefaling og tag endelig fat i os hvis det skulle være noget.

Mvh Emil,
Bloomtree IT.

Næsten perfekt pc til en rigtig god…

Næsten perfekt pc til en rigtig god pris. Eneste synlige slid er på trackpad - tastaturet ser nyt ud. Ingen fejl i skærmen og specifikationer som annonceret.

2. tammikuuta 2024

Kære Joi,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din nye pc Det er godt at vide, at tastaturet ser nyt ud og at skærmen er fejlfri. Vi beklager eventuelle spor af brug på trackpad'en og værdsætter din ærlighed, da det hjælper os med at forbedre vores produkter og service. Tak for at dele din oplevelse, og vi håber, du nyder din pc!

Tag endelig fat i hvis du har brug hjælp.

Stjernegod service

Stjernegod service

Hurtig ordrebekræftelse, super imødekommende personale.

Klar anbefaling herfra - kæmpe vinger bagud!

11. joulukuuta 2023

Kære Rasmus,

Tusind tak for din dejlig anmeldelse! Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at vores personale er imødekommende og serviceminded! Tak

Emil, Bloomtree IT

Jeg er rigtig glad for min “nye”…

Jeg er rigtig glad for min “nye” computer fra Bloomtreeit! Den fremstår i rigtig god stand, det eneste tegn på at den var brugt var en lille ridse på bagsiden, som ikke betyder noget for selve computeren🥳

22. joulukuuta 2023

Kære Andrea,

Tusind tak for den positive anmeldelse!
Det glæde os at hører at standen lever op til forventningerne.

Tak fordi du valgte os og ser frem til at kunne betjene dig igen i den nærmeste fremtid.

Fik en super betjening

8. joulukuuta 2023

Kære Svend,

Bo, Bloomtree Team

Jeg købte computere til min virksomhed

Jeg købte computere til min virksomhed, og de levede op til forventningerne. Hurtig levering og fantastisk service :)

6. joulukuuta 2023

Kære Ida,

Tusind tak for den positive anmeldelse!
Det glæde os at hører at levede op til forventningerne samt hurtig levering og vores service.

Mega god side!

Købte en bærbar fra Bloomtree og den er som ny! Super god service og gode priser!

18. joulukuuta 2023

Kære Mads,

Tusind tak for den positive anmeldelse!
Det glæder os at vi kunne levere det ønskede. Både prismæssigt og service.

Good Company

very fast and extremly good service.

1. joulukuuta 2023

Dear Virgilio,

Thank you very much for the positive review!
We are pleased to hear about this experience.

Thank you for choosing us and look forward to serving you again in the near future.

Kind regards
Emil, Bloomtree Team

Er seriøst et godt sted at handle,og…

Er seriøst et godt sted at handle,og hurtig levering og varer der virker som beskrevet, alt i alt en god oplevelse.

8. joulukuuta 2023

Kære Michael,

Tusind tak for den positive anmeldelse!
Det glæder os at oplevelse at handle hos os, var en god oplevelse!

Emil, Bloomtree Team

Jeg købte en Lenovo T470s til en…

Jeg købte en Lenovo T470s til en fremragende pris, som ser godt ud, fungerer som den skal og batteriet holder 10 timer. Jeg er super tilfreds. pakken kom hurtigt og gratis. Plus jeg havde en meget venlig udveksling af e-mails med virksomheden. Jeg anbefaler stærkt

1. joulukuuta 2023

Kære Maria,

Tusind tak for den positive anmeldelse!
Det glæde os at hører at enheden fungere som den skal og at du er tilfreds med produktet.

Good and fast service

Ordered a dell xps 13 9300 and was not disappointed. The delivery was quick without any additional cost and the quality of the refurbished laptop was impeccable. Really happy with their service.

13. marraskuuta 2023

Dear Anindya,

Thank you very much for your feedback and for taking the time to share your experience with Bloomtree IT. We are delighted to hear that you are satisfied with our service and product.

Feel free to reach out if you have any questions.

Kind regards,
Bo S, BloomtreeIT Team