De bestelling is 2 dagen na afgesproken leverdag nog steeds niet geleverd en gaat volgens de tracking info van Packs ook vandaag niet geleverd worden. Het was bedoeld als een leuke verassing op de ver... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij hadden bloemen op donderdag besteld die zouden zaterdag 9 mei in de brievenbus moeten liggen . post.nl kon dit niet waar maken jammer genoeg , Opnieuw een bestelling gedaan omdat ik dacht d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede duidelijke website en volop keuze. De rozen werden op mijn aangegeven dag geleverd en mooi verpakt in het brievenbus pakket. De rozen zijn van goede kwaliteit, ze staan nu al 1,5 week mooi. Ik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vorige week een boeket laten bezorgen via Bloomgift, mét een kaartje erbij en de vriendin aan wie het gestuurd was en die erg verdrietig was stuurde mij een bedankje met veel blijdschap en warmte w... Näytä lisää
BloomGift – dé online cadeauwebshop voor bloemen en planten in Nederland en België Voor elk moment vind je bij ons originele brievenbuscadeaus, droogbloemen, planten en nog veel meer leuke cadeaus in vrolijke verpakkingen. Bestel vóór 14:00 uur en je hebt je cadeau al morgen in huis!
Hoofdweg 133, 1424 PE, De Kwakel (NH), Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 76 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Bestelling ging erg makkelijk, de bezorging perfect op tijd!

Vastaus yritykseltä BloomGift
De bloemen waren de dag erna al bezorgd. Hele mooie pioenrozen die de dagen erna mooi open gingen en een prima kaart erbij. Ik zou de volgende keer weer bij jullie bestellen, top!

Vastaus yritykseltä BloomGift
Wij hadden bloemen besteld om een dag later te laten bezorgen, maar een deel van de bloemen was niet beschikbaar. BloomGift heeft het super opgelost door de onbeschikbare bloemen te laten vervangen door anderen en heeft er zelfs extra bloemen bij gedaan voor het ongemak. Hartstikke fijn opgelost en goed meegedacht door de Klantenservice! Wij zijn super tevreden.

Vastaus yritykseltä BloomGift
Rozen lieten binnen een paar dagen de kop hangen, ze zijn niet eens uit de knop gekomen. Ik dacht dat ik via Fleurop besteld had en werd doorgelinkt naar Bloomgift. Omdat ik via Fleurop heb besteld heb ik deze dan ook gemaild met een klacht ivm de garantie en heb nooit meer iets gehoord. Dus voor mij NOOIT meer Fleurop of Bloomgift.

Vastaus yritykseltä BloomGift
Teleurgesteld dat ballon is helemaal anders dan in foto van bestelling.... ik special voor die gekozen. Verder besteling en levering ging soepel.

Vastaus yritykseltä BloomGift
Pagina duidelijk, bestelling plaatsen makkelijk en snel, op gewenste dag geleverd, vraag duidelijk beantwoord.
Alles goed verlopen.

Vastaus yritykseltä BloomGift
Alles volgens afspraak, en de dame van de klantenservice is een echte topper.
Staat je netjes te woord heeft inlevingsvermogen en houd zich aan de afspraak.
Top

Vastaus yritykseltä BloomGift
Mijn kleindochter was er heel blij mee hele mooie bloemen en nog een vaas erbij kikke

Prima verzorgd.
Handig te volgen via track & tracé.
Blije ontvanger, kortom zeer tevreden 👍

Vastaus yritykseltä BloomGift
Prima gedaan! De ontvangsten was er erg mee ingenomen.!

Vastaus yritykseltä BloomGift
Geven mooie verse bloemen en wordt keurig op tijd geleverd.

Vastaus yritykseltä BloomGift
Eerste bestelling via Bloomgift was erg goed gegaan. Het online bestel proces was easy & de bestelling volgens de richtlijnen van Bloomgift mooi op tijd geleverd. De produkten waren TOP! De communicatie met de klantenservice ook, snel email contact omdat de bestelling vanuit NZ was gedaan en tel contact door het 10 uur tijdsverschil lastig is. Well done Bloomgift: van harte aanbevolen! Tevreden NL klant vanuit NZ

Vastaus yritykseltä BloomGift
Bestellen was super makkelijk en snel. Het was ook leuk dat we een persoonlijk berichtje konden toevoegen. Onze collega, die even niet zo fit is, was ontzettend blij verrast met het originele setje: een ballon, chocolaatje en een bloemetje. De Combi Deal Beterschap is echt een aanrader!

Vastaus yritykseltä BloomGift
De pioenrozen waren voor m'n jongste zus bestemd. Ze vierde haar verjaardag niet. Ze was blij verrast met haar brievenbus pakket en de bloemen zijn prachtig. Toch nog een btje jarig🥳

Vastaus yritykseltä BloomGift
Ongelofelijk goede service!! 6 sterren! Er was iets misgegaan door mijn fout en het kon niet beter opgelost worden!

Vastaus yritykseltä BloomGift
Verkeerde bestelling gekregen voor vaderdag . Binnen 2 werkdagen meteen hersteld . Zonder kosten te rekenen . Keurige en nette afhandeling . Aanrader snelle bestelling.

Vastaus yritykseltä BloomGift
leuk kado en goede service
Door het bedrijf snel verpakt en verzonden. de bezorgleverancier en de ontvanger liepen elkaar steeds mis maar dit is goed opgelost, mede ook door dit bedrijf :)

Vastaus yritykseltä BloomGift
Als ge er van een brievenbus boeketje krijg ik altijd leuke reacties van de ontvangers; ook nog wel eens een foto dat het na een week nog steeds goed erbij staat.