Geweldige kwaliteit, echt uniek en absoluut de beste bloemen die ik ooit ergens heb besteld. De service van Bloom & Wolf is ook heel goed
Prachtige blomme! De donkerroze klaprozen! Ik hou van een wat harige stengel bij "zijden" bloemen, en deze waren precies wat ik zocht! De bloemenparfum die je erbij krijgt kun je ook voor andere do... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Eerst begrepen wij de opzet niet. We hadden een bon van onze kinderen gekregen. Na telefonisch overleg, was alles duidelijk. Een schitterende vaas, gevuld met prachtige bloemen staat nu te pronken.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Geweldige service en prachtige bloemen. Mijn vaas was kapot aangekomen en ze hebben direct een nieuwe toegestuurd met een persoonlijke kaart. De manier waarop het probleem is opgelost en de persoonlij... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bloom & Wolf specializes in premium silk flowers, delivering beautifully arranged bouquets to your home or office. Each season, we introduce new designs. Choose from purchasing, renting, or our business subscriptions.
Haarlemmerstraatweg 13, 1165MJ, Halfweg, Hollanti
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Geweldige kwaliteit
De service van Bloom & Wolf is ook heel goed
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, ziet eruit als compleet plastic. In een willekeurig tuincentrum koop je voor een schijntje iets mooiers!
Wat fantastisch Bloom&Wolf
Wat fantastisch Bloom&Wolf. De super mooie bloemen waren er echt super snel. Zo onwijs mooi.
We genieten er elk moment van de dag van. Denk dat ik verslaafd ben. Er zullen zeker nog meer boeketten volgen 🤩 dank !!!!! 🩷

Vastaus yritykseltä Bloom & Wolf
Mooi product en man man wat een super…
Mooi product en man man wat een super snelle levering!
Volgende dag voor 11:00 was het binnen

Vastaus yritykseltä Bloom & Wolf
Eindelijk eens valse bloemen die écht…
Eindelijk eens valse bloemen die écht lijken!

Vastaus yritykseltä Bloom & Wolf
Eerste keer besteld bij Bloom & Wolf…
Eerste keer besteld bij Bloom & Wolf maar zeker niet de laatste keer!! Snel bezorgd, heel mooi verpakt. De bloemen zijn ook heel mooi. Bloemen parfum die erbij zit ruikt heerlijk.

Waanzinnig mooi!
Waanzinnig mooi! We hebben twee boeketten besteld met vaas en we genieten er elk moment van. Top kwaliteit en prettige service. We gaan er zeker nog een boeket bij bestellen!

Stunning flowers
Stunning flowers. I wasn’t sure how real they would look but they’re great. Highly recommend. They even arrive wrapped as a real bouquet. Great service & great product.

Vastaus yritykseltä Bloom & Wolf
Good option for every occasion
Elegant and high quality materials. Loved the ribbon too!

Vastaus yritykseltä Bloom & Wolf
Mooie kwaliteit en goede service
Mooie kwaliteit en goede service, zeker de boeketten zijn prachtig samengesteld.

Zulke waanzinnig mooie bloemen
Zulke waanzinnig mooie bloemen. Staat echt prachtig en ze voelen ook echt.
Wat een cadeau in huis!

Vastaus yritykseltä Bloom & Wolf
Prachtig ingepakt en zeer snel geleverd…
Prachtig ingepakt en zeer snel geleverd boeket….

Uitstekend
Top, mooi product. Precies zoals de beschrijving en de foto op de website. Keurig verpakt.

Hele mooie bloemen
Hele mooie bloemen, niet van echt te onderscheiden en snel geleverd in een mooie verpakking. Heel blij mee!

Vastaus yritykseltä Bloom & Wolf
Fluweelzacht en snel geleverd.
Mooie kwaliteit! De bloemen zijn fluweelzacht en hebben totaal geen plastic look/gevoel. Parfum is een leuke touch. Snelle levering. Kost wat, maar niet gek in vergelijk met andere 'nep'bloemen. Voor mij is het de prijs helemaal waard. Zou zeker opnieuw bestellen in de toekomst.

Vastaus yritykseltä Bloom & Wolf
prachtig boeket in een prachtige vaas
prachtig boeket in een prachtige vaas. echt heel tevreden mee! ook het parfum ruikt heerlijk!

Waanzinnig mooie bloemen!
Prachtige bloemen! Maar ook de manier waarop ze ingepakt waren maakt het een cadeautje om dit te ontvangen en draagt echt bij aan het luxe gevoel! Heel goed gedaan. Jullie snappen het!

Vastaus yritykseltä Bloom & Wolf
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.