Igen fantastisk kundeservice fra…
Igen fantastisk kundeservice fra kirsten, flot bestilt dekoration sendt et sted i slagelse, modtageren var meget glad for flot dekoration. Jeg bor langt fra blomsterhuset, derfor vil jeg igen være kunde
Blomsterhuset Slagelse tilbyder udbringning i Slagelse og omegn samt hele landet.
Løvegade 18, 4200, Slagelse, Tanska
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Den smukkeste bårebuket. De ramte lige de farver og udtryk som jeg ønskede ❤️
Jeg er så taknemmelig 🙏
Virkelig irriterende, når man har googlet at I har åbent kl. 8.30, men kommer til selvbetjening….!
8 blomster plus lidt grønt. 460 kr inklusiv fragt. Det kan l ikke være bekendt!
Foto haves
Kan kun anbefale at handle hos Blomsterhuset Slagelse. Altid venligt personale, og flotte buketter. Det hele leveres/udleveres som aftalt og så fungerer det rigtig fint med afhentning/køb af blomster efter lukketid.
Glæder mig til at handle der igen.
Mads
Tak for god og hurtig betjening!
Ringede kl. 9 og spurte om de kunne nå at levere en bårebuket til min farbrors bisættelse i Sct. Mikkels
kapel kl. 12.
Det kunne de, og levering var gratis, fordi det var i byen!
Kan kun anbefale Blomsterhuset i Slagelse.
Jeg har i dag fået en SUPER kundebehandling af Naja. Bestilte over telefonen en buket, som skulle bringes ud til en veninde. Det skal her nævnes, at jeg er bosiddende i Ålborg, buketten skulle modtages i Korsør. Jeg fik en fantastik service hele vejen igennem. Fik tillige en sms da buketten var afleveret. En flot buket til beløbet, modtageren blev også mega glad for den.
Så kan kun anbefale Blomsterhuset i Slagelse 🏆
Endnu engang tak for den gode service. 👍🏻💐
Altid smukke buketter til fair priser, og rigtig søde budbringere, når man bestiller dem til levering - ofte er det Louise selv, der kommer med dem og det er altid hyggeligt :)
Jeg har kun én ting jeg synes der kunne være bedre, og det er når man kommer fysisk ned i butikken, i travle perioder, at man ikke får følelsen af at man er i vejen.
Men helt klart 5 stjerner - jeg handler kun blomster i denne butik, til alle slags lejligheder.
Elendig størrelse. Elendig kvalitet
Halv mænge blomster i buketten ift. Prisen.
500,- betalt for leveret men kun størrelse af deres 300,- buket... Svindel firma... Køber aldrig blomster der igen....
Billeder af reelt leveret produkt sendes gerne til jer. Samt deres minimum leverede produkt.
Kun gode oplevelser her..
Vandt den skønneste gave jeg kunne forkæle et plejehjem med i corona tiden.. Smukt pakket ind..
Har købt blomster her som virkelig er lavet flot og hyggeligt og pigerne i butikken er søde og hjælpsomme selvom der er travlhed..
Et sted der er værd at støtte 😊
Begravelseskrans.
God telefonisk vejledning, overskuelig hjemmeside, fyldestgørende ordrebekræftigelse, utroligt flot udført krans med friske velduftende blomster og leveret i Pedersborg Kirke som lovet.
Kunne ikke have ønsket mere