Blend Boost Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Had een bestelling geplaatst, heelaas was de bestelling na 8 weken nog niet geleverd. Heb contact opgenomen klantenservice . geld is teruggestort. Dank u wel , nu een eindelijk een nieuwe bestelling... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

We hebben na onze eerste bestelling geprobeerd opnieuw te bestellen maar alles was lang uitverkocht. Toen we eindelijk terug konden bestellen heb ik meteen 3 zakken morning blend gekocht maar deze... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Blend boost is super lekker, een goede en gezonde vervanging van koffie. Drink iedere ochtend met plezier.Heerlijke mix van paddenstoelen, kurkuma, kaneel en cacao… gedurende de dag betere focus, meer... Näytä lisää

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Werkt totaal niet en de kleurstof Kurkuma is funest als je knoeit

Ik had er veel van verwacht. Echter: m'n energieniveau is na 10 dagen onveranderd: val steeds in slaap met boek lezen en tv kijken..ook overdag. Heb nog steeds geen puf om in de tuin bezig te gaan ( hoewel dat mijn hobby is, vind ik fijn). Als je knoeit: drama. Uit kleding krijg je het niet en op bv aanrecht alleen schoon te krijgen met
agressief schoonmaakmiddel . Met water drinken: weïge smaak, niet fijn. Gemengd met sojamelk proeft het als lichte chocomelk. Dat proeft goed
Mail gestuurd met klachten..paar dagen geleden..geen enkele reactie..

14. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Hi Detty,

Wat jammer om te horen dat Morning niet het gewenste effect voor je had. We snappen dat dat teleurstellend is – zeker als je er met hoge verwachtingen aan begonnen bent.

We zijn ons ervan bewust dat Morning niet voor iedereen match kan zijn, daarom bieden we ook onze 30-dagen probeer garantie aan. Hiermee krijg je een volledige refund als het product niet bevalt (ook als het product al open is).

Ik heb contact met je opgenomen om je retour gereed te maken. Mocht je nog vragen hebben, kun je ons altijd bereiken via info@blend-boost.com (en in de vakantieperiod kan het soms iets langer duren dan dat je van ons gewend bent ;)).

Saanut 2/5 tähteä

Persoonlijk vind ik de paddestoelen…

Persoonlijk vind ik de paddestoelen drank echt vies.
Ook merk ik geen verschil qua energie wel krijg ik er hoofdpijn van.

19. toukokuuta 2025

Hi Hilke,

Bedankt voor je review, en wat jammer om te horen dat je Morning niet lekker vindt smaken. We begrijpen dat onze blend misschien niet voor iedereen is, en daarom bieden we onze 30-dagen probeer garantie: je krijgt gewoon je geld terug, ook als het pakket al geopend is.

We hebben je hierover ook gemaild, maar nog niks teruggehoord. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via contact@blend-boost.com. We helpen je graag verder! 💛

Betere smaak dan Clearly Not Coffee, maar veel te kleine/korte scoop

Ik vind het beter smaken dan Not Coffee, ook al doe ik het, ook nu, mengen met chocomelk(-poeder) (zodat ‘t minder ‘slappe chocomelk-smaak’ krijgt) en beetje honing (als zoetstof).. EN beetje peper (zodat de Kurkuma beter werkt)..

Een nadeel vind ik, dat de scoop zo klein en kort is en de poeder daardoor aan je hand komt..
Ik gebruik daarom de scoop van Clearly (helaas meestal daardoor ‘teveel’ per beker Morning)

2. toukokuuta 2025

Hi Tanja,

Dankjewel voor je fijne review! En leuk om te lezen hoe je Morning helemaal je eigen maakt met chocopoeder, honing en peper! 💪

Goede tip over de scoop. We snappen dat het onhandig kan zijn en nemen je feedback mee!

Bardzo smaczna

Bardzo smaczna, dodaje energii, tonuje.

29. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blend Boost

Dziękuję! We hope you enjoy it!

Fijn product.

Vlotte levering, goede priduct informatie. En bovenal een heel fijn en smakelijk product.

30. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blend Boost

Dankjewel voor je mooie review, we vinden het altijd super leuk om te horen dat het goed bevalt!

Saanut 2/5 tähteä

Lekker, maar de werking?

De blend & Boost is lekker als een soort chocolademelk, maar voel niet de boost zoals dat beschreven wordt.

24. maaliskuuta 2025

Hi Ellen!

Dankjewel voor je eerlijke review en fijn om te horen dat de smaak goed beviel!

Wat betreft de werking: dat verschilt inderdaad een beetje per persoon. Morning is juist ontwikkeld als een milde, natuurlijke support voor je focus en energie, zonder pieken of crashes. Sommige mensen voelen daarom het effect al na één kopje, terwijl bij anderen de werking pas voelbaar is na een wat langere tijd.

Mocht je het gevoel hebben dat Morning toch niet bij je past kun je altijd gebruik maken van onze 30-dagen probeer garantie, waarbij je binnen 30 dagen een volledige refund krijgt als het product niet bevalt (zelfs als het pakket al geopend is).

Neem daarvoor gerust even contact met ons op via contact@blend-boost.com en dan helpen we je graag verder!

Goed product

Snelle levering. Goed product, goede smaak. Alleen jammer dat het er niet in koffie smaak is, aangezien het wel gepromoot wordt als “koffievervanger”

24. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blend Boost

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met de smaak en de snelle levering!

En helemaal begrijpelijk wat je zegt over de koffiesmaak. Morning is inderdaad bedoeld als een gezonder ochtendritueel, niet perse als een exacte koffievervanger qua smaak. Maar we horen de wens voor een koffie-achtig alternatief wel vaker, dus we nemen je feedback zeker mee bij het ontwikkelen van toekomstige varianten! 😊

Nette informatie

Nette informatie
Vlug afgeleverd We kunnen nog geen oordeel over het product geven, pas paar dagen gebruikt

17. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blend Boost

Dankjewel voor je reactie! Goed om te horen dat alles vlot is verlopen. En neem vooral de tijd om Morning te ervaren – we zijn benieuwd wat je ervan vindt als je het wat langer gebruikt!

Hele goede service

Hele goede service, ik had een foutje gemaakt met het bezorgadres, maar dat werd snel en professioneel opgelost.

24. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blend Boost

Wat fijn om te horen, dankjewel! We doen ons best om het altijd zo soepel mogelijk op te lossen, dus super dat je het zo hebt ervaren. Veel plezier met Morning! 💛☕️

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijke mix, kijk er 's ochtends echt naar uit!

Heerlijke mix van paddenstoelen,kurkuma, kaneel en cacao. Smaakt vooral naar cacao en iets meer pit dan de bekende clearly. Dat komt door de kurkuma en gember, het is ook iets geler. Kijk uit met morsen dus!
Super effect gedurende de dag betere focus, meer energie en m'n mood is echt verbeterd!

28. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Blend Boost

Dankjewel voor je review! Zo leuk om te horen dat je er elke ochtend naar uitkijkt en dat je zo'n effect merkt op je focus, energie én mood, daar doen we het voor! (En ja… de kurkuma is super gezond, maar inderdaad niet altijd morsproef 😉)

Het smaakt lekker

Het smaakt lekker, hied in de ochtend, ik heb problemen in mijn maag, ik hebbkast als ik de ochtend koffie drinkt, maar ik heb het ook om wakker te worden , Blend Booster helpt voor concentratie en geen probleem met de maag , nu neem.ik koffie allen maar later rond de middag en die ben in de ochtend.

10. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blend Boost

Tof om te horen dat Morning zo goed werkt voor je. En slim dat je koffie gewoon later op de dag pakt – zo heb je het beste van beide. Dankjewel voor het delen!

Ideaal voor werkdagen

Na het nemen van de Morning blend merk ik dat ik meer focus heb en daardoor productiever ben. Een aanrader!

10. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Blend Boost

Super fijn om te horen! Zo leuk dat je de focus en productiviteit merkt – precies waarom we Morning hebben ontwikkeld. Dankjewel voor je fijne review.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin