BLACK IRON HORSE Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Fantastic service from Black Iron Horse. The technician went above and beyond to troubleshoot a tricky issue with my bike, and instead of taking the easy route, he took the time to find the real cause... Näytä lisää

Jeg hentede min cykel fra første service og fik at vide jeg bare skulle ringe hvis der var noget. Desværre knækkede min kæde senere på dagen og jeg ringede til dem næste morgen. De sagde jeg bare kunn... Näytä lisää

We are extremely pleased with our Polly Family, which we bought in the summer of 2023: precise handling with the rear-wheel turning, a nice smooth ride, and masses of space for two biggish kids an... Näytä lisää

BHI ER IKKE KONTANTBAR!! De svarer hverken på telefon eller mail! Jeg har lige fået cyklen og imens jeg cykler på den faldt baghjulet af!! Sikke en ubehagelig oplevelse og når man er på vej til et utr... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike

BLACK IRON HORSE Cargo Bikes is where sustainability, quality and smart design meet. We strive to produce the best cargo bikes.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

superior experience - great steering and motor support

The Black Iron Horse bicycle provides a superior experience in so many ways. Excellent steering (rear steering system) and a smooth gearing and motor system compared to other bicycles I’ve tried.

5. toukokuuta 2020

Vastaus yritykseltä BLACK IRON HORSE

Thank you Adam, for that nice 5 star review ! We are glad that you like our bike! Best, Jesper

Børnehuset Fælleden (Integreret…

Børnehuset Fælleden (Integreret institution) har netop modtaget THE OX 6 fra BLACK IRON HORSE. Valget faldt på den cykel, da en af vores medarbejdere havde gode erfaringer med netop den cykel fra en tidligere arbejdsplads. Vi har kun haft mulighed for at køre enkelte ture på cyklen, men indtil videre lever den i høj grad op til forventningerne. Cyklen er nem at styre og der er masser af plads til både børn og oppakning. Vi forudser mange flere eventyr ud i naturen med denne cykel. Hvis I leder efter en stabil institutionscykel kan jeg helt sikkert anbefale en cykel fra BLACK IRON HORSE.

14. huhtikuuta 2020

Kære Janni
Stort tak for den fine anmeldelse. Vi håber, I får mange flere gode oplevelser med cyklerne :-) Kør forsigtigt! Hilsen Lars, Mike og Jesper BLACK IRON HORSE

Super god service.

Super god service.
Vi har købt flere cykler hos Sorte Jernhest, og har været meget tilfredse med både service og kvalitet.

14. huhtikuuta 2020

Kære Lene
Mange tak for de fine ord og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :-) Kør forsigtigt ! Hilsen Lars, Mike og Jesper BLACK IRON HORSE

Black Iron Horse har leveret en rigtig god ladcykel, service og betjening.

Black Iron Horse har leveret en rigtig god kvalitets ladcykel i flotte farver. Medarbejderne leverer en rigtig god service og hurtigt svar på mail. Når man som jeg kører mange kilomenter på cyklen, så skal forskellige dele efterspændes mv. Det klarer Black Iron Horse rigtig hurtigt.
Der har altid været rart at komme i værkstedet.
De er meget ærlige, hvilket giver et godt grundlag for at vælge den cykel og tilbehør der passer til én.
Ladcyklerne er baghjulstrukket, hvilket er lidt specielt og skal trænes lidt. Men herefter er det en fornøjelse at køre på cyklen. Cyklerne har en god bredde (selvom den kan virke smal), så har jeg ikke haft problemer med at komme igennem snævre passager.
Display og knapper til computeren/gearskifter er nem at betjene.

3. huhtikuuta 2020

Vastaus yritykseltä BLACK IRON HORSE

Kære Karen. Mange tak for de positive ord. Vi er glade for at i nyder cyklen. Kør forsigtigt ! Hilsen Lars, Mike og Jesper BLACK IRON HORSE

En stor anbefaling herfra!

Nok den bedste ladcykel, jeg har prøvet. Er en sand fornøjelse at kører på og i sær på cykelstien, fylder den ikke så meget!
Kan klart anbefaledes og rigtigt god services i butikken.

30. maaliskuuta 2020

Kære Signe
Mange tak for de fine ord. Dem sætter vi stor pris på. Håber at se dig på værkstedet snart igen :-)
De bedste hilsner fra
Hele BLACK IRON HORSE Teamet

Bedste ladscykel jeg har haft!

Bedste ladscykel jeg har haft - kører som en drøm. Fremragende service, altid i gode hænder. Kan klart anbefales herfra.

19. helmikuuta 2020

Hej Niklas
TUSINDE tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive den. Den er vi virkelig glade for! :-)
De bedste hilsner
Hilsen Lars, Mike og Jesper BLACK IRON HORSE

En fantastisk cykeloplevelse(!)

Jeg har nu kørt på den nye model med el i en måned, og det er hele vejen igennem en lækker oplevelse, som jeg kun kan anbefale!
Den ligger godt på cykelstien, fylder ikke for meget, så andre cykelister nemt kan komme forbi eller man selv kan overhale andre. El-funktionen er simpel at betjene og hjælper til, når det bliver for hårdt op ad bakken. Baghjulsstyring gør at køreoplevelsen bliver ekstra god, da den nemt kan komme rundt selv i de mere snævre vendinger. Kort sagt en fantastisk cykeloplevelse(!)

3. helmikuuta 2020

Hej Astrid
Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at skrive den. Det er skønt, at du synes så godt om cyklen - det er vi virkelig glade for :-)
Hilsen Lars, Mike og Jesper BLACK IRON HORSE

Sprød service

Sprød service, super godt. Venlige, hjælpsomme, meget opmærksomme og tjekkede. Rigtig godt køb.

9. tammikuuta 2020

Vastaus yritykseltä BLACK IRON HORSE

Tak for handlen Frederik! God fornøjelse med det gule lyn. Kør forsigtigt. Hilsen Lars, Mike og Jesper BLACK IRON HORSE

Fantastisk cykel og venligt og serviceminded personale!

Jeg og min lille familie på 3 skulle bruge en ladcykel, og var startet ud med at kigge på Christianiacyklen - Jeg fik dog nys om lige præcis denne cykel, og det særlige ved det at vende på baghjulet - Efter at have kørt på Christianiacyklen på Bornholm, og efter at have prøvet el-ladcyklen fra Black Iron Horse i KBH, var der dog ingen tvivl om hvilken en vi ville have: Det er helt fantastisk at dreje på baghjulet (!), og generelt er køreglæden på cyklen høj! Med baghjulsstyringen kan man vende cyklen på meget små og snævre veje/områder, og det fungerer derfor perfekt til byen hvor vi bor. Fra at vi dukkede op og prøvekørte cyklen, til kommunikationen om købet på e-mail, og ved overdragelsen af den færdigsamlede cykel, var personalet venlige, flinke, effektive og kompetente. Vi er meget glade, og vil derfor gerne anbefale både deres nye el-cykel, men også virksomheden bag!

5. marraskuuta 2019

Vastaus yritykseltä BLACK IRON HORSE

Kære Caspar og familie! Tak fordi i har taget jer tiden til at give os så cool en feedback! Det gør os rigtig glade, at i kan lide vores produkt og service. Vi ser frem til at levere næste service til jer. VH Mike, Lars og Jesper. BLACK IRON HORSE

Sorte Jernhest har avlet en Black Stallion.

Jeg er den heldige vinder af en Sorte Jernhest Karet med elmotor. Jeg har prøvet en del ladcykler igennem de sidste 12 år. Kareten har jeg haft i 2 år, den er en vinder. Den har plads til 6 børn og oppakning til en hel dag i skoven. Den er robust, stabil, nem at servicere og har en meget lille vende-radius.
Idag fik jeg muligheden for en prøvetur, på den helt nye Black Iron Horse med el-motor og automatgear. Jeg er forelsket!
Kvalitet, æstetik og de små detaljer. Der er tænkt på alt og kælet for det hele. Den skal opleves. Hvis du tør. Den skaber et behov. Alt andet vil fra idag, føles som at måtte nøjes.

5. elokuuta 2019

Vastaus yritykseltä BLACK IRON HORSE

Kære Lotte. Tak for din fine anmeldelse. Det værdsætter vi! Kør forsigtigt. VH BLACK IRON HORSE