God og høftlig betjening. Vi fik en rigtig lækkeret brunch, men god størrelse potioner for pengene. Kan anbefales herfra
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi havde desværre en meget skuffende oplevelse. Vi bestilte en mango smoothie, en halv liter Faxe og to smash burgers. Først og fremmest gik der 40–50 minutter, før vi overhovedet fik vore... Näytä lisää
Spiste usandsynligt lækker brunch en lørdag formiddag. 12 små retter, 2 brødkurve, 4 Americano og 1 stort glas isvand. 549kr. 👍 Stedet var hyggeligt, der var ikke så mange på den tid vi var de... Näytä lisää
Vi kom under dining week og havde booket bord til den forkerte dato hvilket var et problem da jeg skulle ud og rejse på den bestilte dag. Da vi kom stod vi og kunne ikke forstå hvorfor vi ikke kunne f... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
København S, 2300, Reberbanegade 3 , Tanska
- +45 53 78 00 30
- Kontakt@bistronomi.dk
- bistronomi.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Rigtig lækker mad og god service:)
Rigtig lækker mad og god service:)
Kan anbefales!
Dårlig oplevelse på Amagerbrogade
Var på restauranten på Amagerbrogade 15 igår - og det var mildest talt elendigt
Vi bestilte to gange rødspætter og en gang oksemørbrad
Kartoflerne var kolde og helt udkogte, den ene rødspætte var helt kold indvendig og da det blev påtalt var den ansatte overrasket over det og tog den med ud og kom tilbage med den igen (den samme!) efter at vi andre var færdige med maden
Der var kun en på i restauranten og da hun også havde hendes tre børn med på arbejdet havde hun mere end nok st se til
Når man kun har tre retter på sit menukort forventer man helt klart at ‘det sidder i skabet’
Det gjorde det slet ikke - og vi kommer helt sikkert ikke igen
Hovedretter til 225,- pr kuvert som vitterligt ikke smagte godt har jeg ikke prøvet før igår
Dårlig oplevelse

Vastaus yritykseltä Bistronomi
Sød og venlig betjening på Bistronomi i…
Sød og venlig betjening på Bistronomi i Amager Centret. Vi bestilte brunch med syv retter hver, og det var nok lige i overkanten for os, men det er jo svært at begrænse sig🤣
Maden smagte dejligt, vi måtte lige vente på vores røræg, som ikke var kommet med den øvrige servering.
Eneste minus er at rygere kan stå lige uden for cafeen, og det betyder, at så snart døren åbnes så kommer der den sure røglugt ind, hvor vi spiser.
Alt i alt en dejlig brunch og så sød betjening.
Vi kommer gerne igen en dag, hvor vi kan sidde i den fine gårdhave i solskin.
Dejlige omgivelser og lækker mad
Dejlige omgivelser og lækker mad. Vi kommer helt sikkert igen.
Super hyggelig og dejlig brunch
Super hyggelig og dejlig brunch
En Forrygende Aften på Bistronomi
En Forrygende Aften på Bistronomi, Takket Være Tjeneren Frederikke
Jeg havde fornøjelsen af at besøge Bistronomi i Amager Centret for nylig, og det var en uforglemmelig oplevelse takket være den fantastiske service fra tjeneren Frederikke. Hendes imødekommenhed og opmærksomhed på detaljer gjorde virkelig aftenen til noget særligt.
Fra det øjeblik vi trådte ind på restauranten, blev vi budt velkommen med et smil og en professionel attitude fra Frederikke. Hun guidede os igennem menuen med stor ekspertise og gav os gode anbefalinger baseret på vores præferencer. Hendes viden om både mad og cocktails var imponerende, og det var tydeligt, at hun virkelig brænder for sit arbejde.
Madoplevelsen på Bistronomi var også helt i top. Retterne var smukt præsenteret og smagte himmelsk. Jeg kunne tydeligt mærke, at der var lagt stor kærlighed og omhu i hver eneste tallerken. Kokkens kreativitet skinnede virkelig igennem, og jeg nød hvert eneste bid.
Alt i alt var min oplevelse på Bistronomi en sand fornøjelse, og jeg skylder en stor tak til Frederikke for at gøre det til en uforglemmelig aften. Jeg vil varmt anbefale denne restaurant til alle, der leder efter en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige.
Vi kommer igen snart!
Brunch på Bistronomi
Godt brunch-udvalg og maden er super lækkert. Portionerne er reelle og super venligt personale.
Dejlig mad
Dejlig mad , frisk og lækkert
Søde medarbejdere😁
Hurtigt levering
Hurtigt levering, lækkert og store portioner. Søde servitricer
Dejlig mad og fin servering
Dejlig mad og fin servering.
Kan varmt anbefales
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad, super tjener og Fed atmosfære !
Restaurant med dårlig mad
Restaurant med dårlig mad, personale som ikke kunne dansk og var dårlig til engelsk. Glædede os til en god hakkebøf, men blev pænt skuffet. Hakkebøffen smagte som en gammel karklud og var totalt druknet i sure ting. Syltede løg, syltede agurker, syltet, syltet og atter syltet!!!
Tænkte så at den friskpressede juice til hele 55 kr. måtte være lækker. Blev slemt skuffet da hun kom med æblejuice (pga manglende dansk). Kom retur efter 20 min. med en varm juice fuld af kerner. En isterning havde hjulpet i det mindste. Derudover var mængden nok det samme som i en “brik” appelsinjuice med sugerør. En skuffende oplevelse desværre.
God oplevelse
God oplevelse. 10 mennesker til frokost med smørrebrød/fødselsdag!
Virkelig nogle flotte madder og mættede rigeligt med 2 stk.
Vi kom ind for at spise brunch.
Vi kom ind for at spise brunch.
Der skulle gå over 45 minutter før vi fik drikkevare, kort efter kom der 2 x brødkurve med en bolle, 2 små stykker rugbrød smør og syltetøj jeg syntes det er lige i overkandten den pris de skal have for en kurv den ene syltetøj var der taget af.
Det der skulle være varmt æg , bacon var koldt
De amagerkanske pandekager var noget tørre
Toilettet var der ikke kigget på da begge var løbet tørt for papir samt papir håndklæder og så ikke ud til at være gjort rent
Ikke et sted jeg kommer igen
God Angus Burger med sprøde fritter
Super sød og i mødekommende tjener
Super sød og i mødekommende tjener.
Mad og drikkevare levede fuldt ud op til vores forventninger. Et besøg værd for alle.
Super dejlig mad 😋
Super dejlig mad 😋
En skøn Cæsar salat med moderne twist 🤗
Hyggelig atmosfære
Hyggelig atmosfære, god og venlig service og lækre smørbrød. Et besøg værd.
Vi kommer igen 👍
Super god oplevelse, sød betjening og ikke mindst dejlig velsmagende mad, kage og kaffe 😊
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.