Fantastisk oplevelse. VI havde lejet penthouselejlighed med ude spa til nytårsaften. Lækker ny renoveret Hotel. Vi havde vores 3 børn med og de havde en fest i spaen da nytårs krudtet blev fyret... Näytä lisää
Rene og pæne værelser…hyggeligt med lille bord udenfor ens værelse…. Morgenmad måske lidt fesen til 90kr pr snude
Absolut ikke pengene værd. Slidte lejligheder og mange mangler. Flere ting defekte. Mangelfuld køkken som gør det umuligt at lave ordentligt mad! Fjernsyn defekt, ledninger hænger... Näytä lisää
HOTEL & KRO MED ALT HVAD DU HAR BRUG FOR Birkelse Hotel og Kro består af 13 helt nye og moderniserede værelser, heraf 2 store suiter, og 2 store familie-/håndværkerværelser. Den ene med med jacuzzi, sauna, hele 2 badeværelser, stort køkken og 6 sengepladser. Den anden med stor udendørs terrasse med tilhørende privat udendørs jacuzzi, stort badeværelse, køkken og hele 6 sengeplader. Vores familie- og håndværkerværelser består af en stor lejlighed med opholdsrum, sofa, stort tv og et fuldt udstyret køkken. Hvert værelse er indrettet med dobbeltseng, eget toilet og lås – som et privat værelse. Lejligheden rummer i alt to sådanne værelser med eget toilet og har derfor plads til i alt fire overnattende gæster. Vores overnattende gæster har altid muligheden for at bestille morgenmad under opholdet. I vores restaurant kan du få både klassiske danske og thailandske retter. Vi har en skiftende menu, og kører forskellige tilbud i weekenderne. Hold øje med vores Facebook-side, for at holde øje med ugens menu. Vi tilbyder både Take-Away, catering og større selskabsmenuer i og ud af huset. Vi har et stort selskabslokale med plads til 60–65 personer. Derudover råder vi over en restaurant med kapacitet til 30 gæster. Selskabslokale, krostue og restaurant kan tilsammen rumme op til 100 personer, hvis man vælger at leje hele kroen til et arrangement.
Bindeleddet 2, 9440, Aabybro, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Rene og pæne værelser…hyggeligt med lille bord udenfor ens værelse….
Morgenmad måske lidt fesen til 90kr pr snude
Et fantastisk sted, sødt og imødekommende personale. Lækkert mad, skønne omgivelser og rene værelser. Helt klart et besøg værd og med den bedste beliggenhed.
Fantastisk sted,flotte værelser alt var pænt og rent, vi spiste i restauranten virkelig lækkert mad 👍😀
Skønt sted der ligger godt placeret ift naturoplevelser, hvor der bl.a. er mulighed for gåture og sejlads i kano på Ryå. Vi blev modtaget af et smilende personale og selve krofatter modtager altid en med et glimt i øjet.
Fine værelser og velsmagende mad.
Helt klart et besøg værd👌
Dejlig mad, skøn betjening og flotte rammer. Virkelig et besøg værd! :-)
Simpelthen fint ! Dejligt værelse og maden er super lækker til en god pris 🥉
Fantastisk modtagelse og service fra start til slut 🌞🇩🇰
Vi havde vores 3 børn med og de havde en fest i spaen da nytårs krudtet blev fyret af med næsten 360* udsyn over den lille landsby med masser af krudt.
Fantastiske nye senge og dejligt rent senge tøj.
Generelt en virkelige flot oplevelse med mange fede detaljer i penthouselejlighed.
God service til booking og check in.
Vi kommer igen!!!

Vastaus yritykseltä Birkelsehotelogkro
Det var en stor skuffelse at skulle holde sommer ferie der sammen med børnebørn
Vi måtte vente 1,5 time på at de blev færdig med rengøring
Da vi endelig kom ind var der så varmt indenfor 28grader og vinduerne kunne ikke holde åben så vi måtte have en kasse og sko i vinduerne for at få luft ind
Tv på badeværelset hvor der spa bad var i stykker og vinduet ind til soveværelsen var tapet med tape og leninger stak ud
Beskidte håndklæder på begge badeværelset
Køkkenet havde kun 1 stor gryde og 2 pander så svært at lave lidt mad
Ingen spisebord kun 4barstole så vi hvor vi måtte sidde på sovesofaer og spise
Er ikke ok når man lejre sådan en feriebolig til de penge
Vi kunne ikke få fat i nogen når vi ringede
De siger at sådan som vi skriver i en mail til dem passer ikke
Men vi har billeder af lejligheden og det der ikke var ok
Det var bestemt ikke 7000 kr værd
Så hold jer langt væk fra dette sted
I er så fulde af løgn og vil aldrig anbefalede jer til andre
Så ringe at leje til så mange penge for 3 dage
Hold jer langt væk ikke en krone værd at leje
Ved ikke lige hvor i har kigge efter gryder eller andet
Ihvertefald ikke i den lejlighed vi lejrene

⭐⭐⭐⭐⭐
Vi havde et fantastisk ophold på Birkelse Hotel og Kro. Fra det øjeblik vi ankom, blev vi mødt af et smilende, imødekommende og hjælpsomt personale, som virkelig gjorde en forskel.
Værelserne var pæne, rene og hyggelige, og hele stedet emmer af en afslappet og hjemlig atmosfære. Maden var utrolig velsmagende, lavet med gode råvarer og serveret med stor omhu. Var særlig vild med deres Thai buffet. Morgenmaden var ligeledes lækker med et fint udvalg.
Det er tydeligt, at der bliver lagt hjerte og sjæl i at give gæsterne en god oplevelse. Vi følte os virkelig velkomne og godt taget imod under hele opholdet.
Vi kan varmt anbefale Birkelse Hotel og Kro til alle, der søger god mad, hyggelige omgivelser og en service i topklasse. Vi kommer meget gerne igen!

Vastaus yritykseltä Birkelsehotelogkro
Dejligst stille og roligt sted, med god service og flotte værelser, nyt og rent

Vastaus yritykseltä Birkelsehotelogkro
dejligt sted med gode værelser og pris

Jeg havde 2 overnatninger i en af deres suiter med familien
Værelserne er meget pæne og rent
Personalet var meget hjælpsom når man spørger om noget.
Stedet er nyrenoveret og flot og jeg kan anbefale stedet

Vastaus yritykseltä Birkelsehotelogkro
Dejlige værelser og god service til en fantastisk pris

Vastaus yritykseltä Birkelsehotelogkro
Absolut ikke pengene værd.
Slidte lejligheder og mange mangler.
Flere ting defekte.
Mangelfuld køkken som gør det umuligt at lave ordentligt mad!
Fjernsyn defekt, ledninger hænger ud ad væggene.
Vinduer defekte så det er en frygtelig temperatur konstant.
Store sorte streger flere steder i lejligheden.
Intet spisebord.
Håndklæder med brune pletter.
Værste oplevelse man kan give sine børn.
Dårlig kundeservice efterfølgende!

Vastaus yritykseltä Birkelsehotelogkro
Vi havde booket Bangkok suiten 3 nætter i uge 30 2026 til en pris på knap 7000 kr.
Det var absolut ikke pengene værd.
Indtjekning var kl. 14.00
Værelset var ikke klar så vi kom først ind 15.20. Ikke fedt efter en lang tur med børn i bilen.
Området et meget meget kedeligt.
Intet spisebord.
Vinduer kan ikke holdes åbne så det var ulidelig varmt.
Ledninger var blottet lige ved spaaen så den turde man ikke bruge.
Ingen fjernbetjeninger til flere af værelserne.
Det ene fjernsyn havde smadret skærm så kunne ikke bruges
Da vi gjorde opmærksom på det sagde medarbejderen han ikke kunne forstå det ikke var lavet endnu da det var længe siden det var sket.
Vindue mellem soveværelse og badeværelse var ikke færdig og her hang ledningerne ud, var malertape på og sat op med plastikklodser.
Generelt en sjusket og ufærdig lejlighed.
Birkelse Hotel og Kro vil intet gøre da de siger vi ikke sagde det under opholdet.
Det er dog bare løgn da vi har billeder af vores opkaldsliste til dem kort efter indtjekning.
Generelt en snobbet og ubehagelig attitude fra ejeren ifølge beskederne via hotels.coma
Dette er noget vi nu er gået videre med.
Så kan på ingen måde anbefales.

Vastaus yritykseltä Birkelsehotelogkro
Havde booket fra Tirsdag til Fredag og vi ankom tirsdag kl 14.00 og kom ind i lejligheden vi havde booket. Lejligheden var nydelig, og vi kørte derefter til Blokhus for at spise inden vi skulle benytte lejligheden. Da vi kom retur var det virkelig varmt i lejligheden, men det var sent så vi ville kontakte stedet næste dag. Onsdag sidst eftermiddag efter vi havde været på tur og kommet retur igen var der 27.2 grader varmt i værelset, og kontaktede stedet for at høre om man kunne skrue ned eller om der var noget aircondition man kunne benytte, men manden jeg snakkede med sagde at det er bygget sådan at huset ikke kan ånde, så det bliver varmt om sommeren. Fortalte ham at man ikke kan sove i 27,2 graders varme, og hvis ikke man kunne få aircondition op at køre, så blev vi nød til at køre og finde et andet sted. Og det blev vi så nød til, selvom vi manglede 2 overnatninger mere, så var det så varmt indenfor, at sveden havlede ned af en.
Utroligt at sådan et “nybyg” ikke har aircondition eller ikke har gjordt noget ved problemet førhen. Kan umuligt være den eneste der ikke kan sove i sådan en varme.
De tilbød ikke engang en blæser, eller i det mindste at kunne få vores penge retur for de sidste 2 dage.
Opdatering : Efter en god Dialog med Julie som er chef på Birkelse hotel og kro, har jeg nu fået refunderet noget af opholdet retur og modtaget en undskyldning.
Dejlige lyse værelser med gode senge. Thai buffet i restauranten var virkelig velsmagende og portionerne er store.
Alt i alt endnu en god oplevelse med det sødeste personale.

Vastaus yritykseltä Birkelsehotelogkro
Vi har holdt konfirmation på Birkelse Kro, hvor vi blev holdt i hånden hele vejen: Flotte lokaler, det venligste personale, lækker menu og dejlige værelser med god morgenmad. Birkelse Kro får vores varmeste anbefalinger!!

Vastaus yritykseltä Birkelsehotelogkro
På besøg med lokal beboerlaug til stegt flæsk
Meget fine lokaler, dejlig mad og betjening
Kan varmt anbefales