Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
In dit digitale tijdperk versturen we berichten vooral via e-mail en chats, hierdoor zijn cadeautjes steeds minder persoonlijk. Birambi gaat terug naar de basis: een simpele flessenpost in een nieuw jasje. Vul je flesje met je favoriete product, schrijf een persoonlijk berichtje en verstuur! Wie wordt er nou niet vrolijk van zulke originele ouderwetse post?
4635BC, Huijbergen, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kwaliteit zag er goed uit, echt een leuk persoonlijk cadeau om te geven voor speciale gelegenheden zoals moederdag!
Super snelle bezorging van een heel persoonlijk cadeautje. Er was wat mis gegaan bij de post en dat had ik aangegeven. Birambi reageerde spoedig en deed een check en voorstel om een nieuw cadeau te sturen. Gelukkig was het met de post goed gekomen en hoefde ik het aanbod niet aan te nemen. Een heel lief en fijn en meedenkend bedrijf met hart voor haar klanten.

Vastaus yritykseltä Birambi
Kort geleden bij jullie een armbandje bestelt als klein cadeautje voor iemand anders. Het is ontzettend goed ontvangen, ze waren enthousiast over de unieke verpakking and het armbandje zelf natuurlijk ook. Levering ging ook prima. Zeker om aan te raden en voor herhaling vatbaar!

Vastaus yritykseltä Birambi
Had een moederdagcadeautje besteld en aangegeven het de zaterdag 8 mei te laten bezorgen. De dag voor moederdag. Kreeg ik een berichtje van mijn moeder op 29 april; dank je wel voor het cadeautje... Beetje te vroeg dus. Jammer. Het buisje met butterfly kisses was wel super leuk en de 'butterfly kisses' hebben een grote betekenis voor ons. Prachtig! Ze was er heel blij mee.

Vastaus yritykseltä Birambi
Hele mooie spulletjes, goeie prijs, snel bezorgd en mooi ingepakt! En ook nog eens snelle en lieve communicatie/klantenservice! Alleen maar positieve ervaringen gehad met Birambi, ik stuur het naar al m’n vrienden als verjaardagcadeau

Vastaus yritykseltä Birambi
Leuk & origineel! Wel jammer dat je geen voorbeeld ziet als je een persoonlijke tekst bij ‘opmerkingen’ hebt gezet.

Vastaus yritykseltä Birambi
Mooi verzorgde website met leuke producten om te sturen naar vrienden of familie. Ondanks dat het erg professioneel oogt, is het op onder andere social media ook leuk om de persoonlijke touch te zien. Snelle levertijd is ook prettig!
Een unieke en originele manier om een kleinigheidje cadeau te doen! Zelf heb ik een flessenpost van Birambi cadeau gedaan aan mijn moeder, gewoon als aardigheidje. Ik vind dat je vaker lief mag zijn voor je geliefdes en door Birambi kan dit op een leuke, lieve en speelse manier!🥰
Wat een origineel concept! Mijn vriendin in Utrecht, die ik niet vaak zie, een birambi flessenpost opgestuurd voor haar verjaardag. Ontzettend veel mogelijkheden voor de inhoud, maar uiteindelijk gekozen voor een armbandje met daarbij een persoonlijke boodschap.
Ze was er erg blij mee en ik zou het aan iedereen aanraden!
Superfijn geholpen bij Birambi voor een zakelijke bestelling. Snelle reactie en afhandeling, echt een topservice!