BioFriend AS - Norges ledende leverandør av naturlige, plantebaserte og giftfrie produkter mot flått, mygg, edderkopper, snegler og andre uønskede insekter. Våre produkter er trygge for hele familien og miljøvennlige. Testet og dokumentert effekt.
Sandalssvingen 13, 4022, Stavanger, Norja
- Post@biofriend.no
- biofriend.no
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
God og radk service😀
Bra kundeservice!
Mottok feil produkt som ble raskt ordnet opp i. Veldig bra kundeservice! Har nå mottatt riktig produkt og er spent på hvordan den funker.
Pakka kom raskt
Pakka kom raskt, har prøva den på vindusblad spent på om det virkar. Har spraya på begge sider av blada og jorda.
Kjempe bra kjempe bra
Gode produkter jeg har handlet hos dere .
Har vært og er veldig fornøyd med varen dere selger . Terning kast 6
Rask levering
Rask levering, spray for mennesker funker bra hittil. Har ikke rukket å bruke spray for katt enda.
Giftfrie alternativer
Plantebasert, naturlig og et miljøvennlig alternativ! Vanskelig å si nei til akkurat det.

Vastaus yritykseltä BioFriend AS
Rask levering og effektive produkter
Rask levering og veldig effektive produkter!🤩 De lukter også veldig godt👌🏼

Jeg må virkelig skryte
Jeg må virkelig skryte av tetreoljen, den er helt magisk på myggstikk. Jeg reagerer på dem og kløen forsvinner helt når jeg ruller på oljen. Helt fantastisk! 10/10
Flått og myggmiddelet er vi i test perioden av enda, men liker det jeg har sett så langt. Vi har hatt 3 skikkelige skogsturer hvor den har fått testet seg. Første gangen fant jeg noen flått, men jeg sprayet ikke på så mye som jeg burde. De neste to turene var jeg mer nøye med påføring og fant ingen flått på hundene etterpå!
Sprayen lukter veldig godt, men skulle ønske flasken var litt større og at produktet får en tilsvarende "sprayflaske topp" som de andre spray produktene de selger har. Det hadde gjort det litt lettere når en skal spraye en hund med mye pels. Gleder meg til å teste produktet videre, så langt virker det lovende med riktig påføring.

Vastaus yritykseltä BioFriend AS
Veldig godt fornøyd med produktene…
Veldig godt fornøyd med produktene deres. Har brukt flåttmiddel til hundene våre. Enkelt å spray på før tur. Ikke en flått i pelsen etter vi begynte å bruke Biofrend. Takk

Vastaus yritykseltä BioFriend AS
Liker godt at produktene er naturlige…
Liker godt at produktene er naturlige og kan brukes både på mennesker og dyr. 🌿 Veldig rask behandling og levering. Sprayflaskene gjør produktene enkle i bruk og så lukter de nydelig! 🌸