Biofeedback Sundhedsklinikken Arvostelua 8

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

1. Ravintoneuvoja

Hos Biofeedback-sundhedsklinikken vejleder vi i, at skabe balance i kroppen. Vi tilbyder en bred række behandlinger for, at kunne imødekomme netop dine behov.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Jeg har taget snus I 17 år

Jeg har taget snus I 17 år, jeg fik 2 behandlinger ved Annette (skide sød by the way) og har været stoppet siden. Det er 7 måneder siden i dag. Jeg er normalt meget kritisk overfor sådan nogle behandlinger, men jeg kan med hånden på hjertet sige nu, at det har hjulpet mig mere end noget andet.
Hvis du ikke kan slippe ud af dit snusforbrug - så ring og få en tid. Kæmpe gamechanger!!
Tak Annette!

18. elokuuta 2025

Kære Philip.
Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🙏
Stort tillykke med dit snus stop, det er mega flot klaret.👏👏Jeg er rigtig glad for at kunne hjælpe dig😊

Uden abstinenser

Jeg har været ryger i over 40 år og har forsøgt flere gange at stoppe, med nicotinplaster og andre hjælpemidler. Det er bare slået fejl hver gang.
02.04.25 havde jeg en aftale med Annette i Løsning og for 1. gang følte jeg at trangen var væk! Det er virkelig fantastisk at det kan lade sig gøre, men jeg føler jeg er blevet hjulpet rigtig meget, uden nogen abstinenser

1. huhtikuuta 2025

Det virker!

Har fået behandling og har ikke røget siden. Så det virker. Kan varmt anbefale det🙂

25. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Biofeedback Sundhedsklinikken

Stort tillykke med dit rygestop 👏👏 1000 tak fordi du deler. Det er altid dejligt at hjælpe folk til et røgfri liv 😊

Røgfri efter 40 år nu er det kun de…

Røgfri efter 40 år nu er det kun de gamle vaner jeg skal kæmpe lidt med. Selv humøret har Anette klaret. Så en kæmpe tak og mine varmeste anbefalinger til Biofeedback og Anette

3. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Biofeedback Sundhedsklinikken

1000 tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at få lov til at hjælpe dig til et røgfri liv. Du kan være så stolt af dit rygestop👏👏 40 år er lang tid med rygning godt du stoppede👍👍

Rygestop

Besøgte Biofeedback for 6 uger siden fik en behandling af en times varighed og har ikke røget en eneste cigaret siden, fantastisk, jeg anbefaler det til alle de rygere jeg kender 💪

23. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Biofeedback Sundhedsklinikken

1000 tak for din dejlige anmeldelse. Det e altid dejligt at kunne hjælpe og stort tillykke med dit rygestop 👏👏

Kæmpe hjælp i rygestopsrejsen

Kæmpe hjælp i rygestopsrejsen.
15 år som ryger er slut! Fik første behandling den 16 september, fik en ekstra behandling den 19 september. Og har ikke røget siden første behandling.
Det eneste jeg kæmper med er vanerne man lige skal kaste til side.

Annette er et utroligt sympatetisk og lyttende menneske. Tak for hjælpen!

16. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Biofeedback Sundhedsklinikken

1000 tak for sådan en skøn anmeldelse 😊 kæmpe stort tillykke med dit rygestop Det kan du godt være stolt af 👏👏👏👏

Fantastisk

Fantastisk Hot Stone massage