Trevligt bemötande och smidiga att ha med att göra, men väldigt dålig passform på baslådefästet (Fiat Ducato) måste bygga om fästet för att det skall funka 🤔
Har en nyare elbil som jag inte var nöjd med ljudet och saknade bas. Men då det är en elbil viste jag inte riktigt hur jag skulle göra eller vågade göra. Vände mig till Bilstereohörnan och fick myck... Näytä lisää
Kan varmt rekomendera bilstereohörnan när det gäller bilstereo och högtalare,Har alltid blivit nöjd med dom varor jag beställt bra kvalitet och snabb leverans. Bo Lundgren Östers... Näytä lisää
Kunnig personal som har många års erfarenhet och lyssnar på vad kunden har för mål och ger vägledning där efter. Bra produkter och inga konstiga märken som GAS och vad allt junk nu heter. Jag är s... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Bilstereohörnan är det familjeägda företaget grundat 1985 med en stor passion för musik och ljud i bil. Tillsammans har vi över 80 års erfarenhet med god produktkännedom och installation.
Krankroksgatan 3c, 72131, Västerås, Ruotsi
- 021 350900
- info@bilstereohornan.se
- bilstereohornan.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Bra produkter som fungerar kanon.
Inte så bra!
Svarar knappt på mejl, uppdaterar inte kring leveransen, lägger i en kola och en klubba som plåster på såren, skickar fel uppgifter till transportören. Trevliga, visst men inte särskilt bra, effektiva eller serviceminded. Kommer inte handla där igen!
Väldigt bra bemötande och snabb leverans
Väldigt bra bemötande och snabb leverans
Grabben köpte fel och de hjälpte till…
Grabben köpte fel och de hjälpte till direkt att ändra order mm
Har fortfarande efter 14 dagar inte…
Har fortfarande efter 14 dagar inte fått beställningen.
Med facit i hand så skulle jag beställt hos någon annan leverantör.
Alltid bra hos er.
Snabb leverans och bra grejer
Första produkten var trasig
Första produkten var trasig, dålig paketerad. Fick vänta på 1 produkten ett tag. Men vid samtal med er, så kom en ny del mycket snabbt. Så det blir fyra stjärnor nästa gång jag köper något från er.
Fick aldrig min beställning kund…
Fick aldrig min beställning kund service suger och svarar aldrig skulle inte Recommenderat att beställa grejer här
Bra produkt och snabb lev
Mycket snabb leverans!
Fick hjälp via mail å bilder fram…
Fick hjälp via mail å bilder fram tillbaka förr att få tag i rätt grejer å rattstyrning adapter när vi skulle byta stereon. Han jag mailade med spenderade hel del tid på hitta info å fakta om det hela vilka kontakter adaptrar osv som skulle passa
Mycket bra service och snabb leverans
Kundtjänst
Det tog flera dagar innan det skickades och sen när man väl frågade kundtjänst så ville de inte svara