Billo Arvostelua 249

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 4/5 tähteä

Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag behövde betala räkningen i sista minuten, och Billo löste mitt problem. Jag ska få pengar inom en månad, och sedan betalar jag till Klarna. Tack till Billo och klarna.

Saanut 5/5 tähteä

Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... Näytä lisää

1. Posti
  2. Tilisiirtopalvelu
  3. Maksupalvelu
  4. Postitoimisto

Tietoja yrityksestä Billo

Yrityksen kirjoittama

Billo är en kostnadsfri och statligt godkänd digital brevlåda.

Med Billo får du såklart digital post från företag och myndigheter – men du kan också välja att få den papperspost som annars hamnar i brevlådan, direkt in i mobilen. Dessutom får du tillgång till marknadens snabbaste betallösning, samtidigt som vi hjälper dig att betala räkningar i tid. Det är Billo!

All post i mobilen!
✓ Statligt godkänd brevlåda
✓ Digital post från företag och myndigheter
✓ Automatisk inskanning av din fysiska post
✓ Blixtsnabb och säker betalning av räkningar
✓ Betala räkningar med kreditkort eller via Klarna

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Fick hjälp med mitt ärende snabbt

Fick hjälp med mitt ärende snabbt. Bra förklarat av Billo hur jag skulle gå tillväga, tack.

15. huhtikuuta 2026

Hej Ann-Charlotte,

Tack! Vi jobbar hårt för att ge snabb service och tydliga svar, så det är roligt att du är nöjd.

Alltid bra svar

Alltid bra svar. Och får man inte svar direkt får man alltid återkoppling.

15. huhtikuuta 2026

Hej Mathias,

Kul att höra! Vi jobbar hårt för att alltid hålla våra kunder uppdaterade.

Saanut 5/5 tähteä

Bara så grymt bra tjänst och support.

Bara så grymt bra tjänst och support.

12. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Billo

Tack för de fina orden! Vad kul att du är så nöjd med både tjänsten och supporten.

bra service

får svar på frågor och hjälp med sidan

12. huhtikuuta 2026

Hej Staffan,

Kul att höra att vår service uppskattas! Vi strävar alltid efter att vara snabba och hjälpsamma.

Saanut 5/5 tähteä

Snabbt smidigt enkelt och bra…

Snabbt smidigt enkelt och bra kundsupport!

6. huhtikuuta 2026

Hej Daniel,

Tack! Vad roligt att du är nöjd med både tjänsten och vår support.

Saanut 5/5 tähteä

Jag behövde betala räkningen i sista…

7. huhtikuuta 2026

Hej Jamela,

Härligt att höra! Det är precis därför vi erbjuder den lösningen, för att göra det enkelt när det behövs som mest!

Bra upplevelse

29. maaliskuuta 2026

Hej Maria,

Stort tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd.

Proffsigt bemötande

23. maaliskuuta 2026

Hej Göran,

Stort tack! Vad roligt att höra att du uppskattade vårt bemötande. Det betyder mycket för oss!

Tjänsten Billo+ är lite oflexibel

Tjänsten Billo+ är lite oflexibel. I stället för att betala per månad, så vore det bättre om man kunde betala per försändelse, och välja REK eller vanlig leverans.

29. maaliskuuta 2026

Hej Max,

Tack för din feedback! Syftet med All Post+ är just att ge flexibilitet under kortare perioder när man befinner sig på annan plats som du självklart kan slå på och av vid behov, men vi förstår din poäng med betalning per försändelse.

När det gäller REK-försändelser går det jättebra att kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig att lösa det manuellt.

Jag tar absolut med mig dina förslag om både prissättning och fraktval vidare till mina kollegor. Det hjälper oss att bli bättre!

Fungerar alltid

Fungerar perfekt när jag både är i Sverige och Spanien. Vet att jag alltid får min post👍

21. maaliskuuta 2026

Hej Inga-Lena,

Tack så mycket! Vad roligt att Billo underlättar när du är i Spanien. Tryggt och enkelt ska det vara!

Saanut 2/5 tähteä

Billo uden bank id: NO GO.

Som dansker uden bank id kan jeg ikke bruge Billo, kan ikke betale. Laholm bank kræver bank id når Billo bruges. EN MEDARBEJDER I BILLO HAR SAGT AT JEG BLIVER SLETTET FRA BILLO. FÅR DOG STADIG MANGE MAILS MED AT JEG SKAL BETALE……

12. maaliskuuta 2026

Hej John!

Tack för din recension. Billo som tjänst för dig i Danmark fungerar som en brevlåda, inte som en betallösning. För att betala fakturorna du får i din svenska Billo-brevlåda kan du ta de betaluppgifter som finns på filerna, och betala dem via din bank med exempelvis MitID. Om du har frågor gällande din uppsägning, kontakta oss gärna på +4620-202100 eller hello@billo.life så hjälper vi dig!

Lätt att använda.

9. maaliskuuta 2026

Hej Ann,

Kul att du är nöjd! Vi jobbar för att det ska vara så smidigt som möjligt.

Saanut 1/5 tähteä

Fört dyrt och kringliggande.

Fört dyrt och kringliggande.
😒

14. maaliskuuta 2026

Hej Jonas,

Tack för din recension. Billo är en digital brevlåda som är helt kostnadsfri, precis som andra digitala brevlådor på marknaden. Här kan du ta emot digital post från både anslutna företag och myndigheter helt gratis.

Dessutom erbjuder vi en unik betallösning med Klarna för att kunna betala dina fakturor med kort eller med delbetalning.

Om du vill slippa all papperspost så erbjuder vi även tjänsten All Post för 49 kr/mån. Då får du en fysisk postadress hos oss, där vi tar emot, scannar och digitaliserar all din fysiska post så att du har allt samlat direkt i appen.

Jätte bra tack så jättemycket

Jätte bra tack så jättemycket

10. maaliskuuta 2026

Hej Mousa,

Stort tack! Vad roligt att du gillar Billos tjänster.

Tycker det var sådär

Tycker det var sådär, använder Kivra som är gratis inget som kostar per månad.

4. lokakuuta 2025

Hej Alexander!

Stort tack för din recension. Tänk på att Billo som digital brevlåda är helt gratis, precis som andra digitala brevlådor! Billo erbjuder däremot också en fysisk hantering av din post som kan scannas in och digitaliseras, och detta kostar 49 kronor per månad. Det är förstås inget krav att ha den fysiska delen för att kunna utnyttja Billo som en vanlig digital brevlåda, och ändå ta del av våra betallösningar med Klarna.

Saanut 5/5 tähteä

Alltid ett nöje att bli hanterad av…

Alltid ett nöje att bli hanterad av Billos kundsupport. Som alltid gör sitt bästa för att fixa med de som levererar fel eller vad det kan vara.

Stort tack och med varma rekommendationer!

Hälsningar,
Anders

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Billo

Stort tack för det fina omdömet, Anders! Det betyder mycket för oss att du uppskattar vår kundsupport.

Bra kundsupport!

1. maaliskuuta 2026

Hej Carl-Gustav,

Tack så mycket! Vad roligt att du uppskattar vår kundsupport.

Ni är bäst jätte nöjd

Ni är bäst jätte nöjd

21. helmikuuta 2026

Hej Marija,

Tusen tack! Vi uppskattar din feedback.

Billo fungerar bra

Billo fungerar bra

22. helmikuuta 2026

Hej Sven,

Tack för omdömet! Vi är glada att du är nöjd med Billo.

Dina vänner på Billo

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin