Jeg køber altid t-shirts til mit firma her og er glad for det. Det er en dansk virksomhed med ægte flinke mennesker - jeg har engang hentet mine t-shirts hos dem i Helsingør, fordi jeg havde fået bes... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
BilligTshirt.dk har været min faste leverandør af t-shirts og trøjer til flere forskellige foreninger igennem mange år. Samarbejdet fungererer perfekt - altid hurtigt svar, ekspedition og levering. Pr... Näytä lisää
Faktisk en ægte dansk butik med lynhurtig kundeservice - og hurtig produktion og levering. God kvalitet også. Desværre var der en fejl i trykket til den T-shirt jeg bestilte. Jeg skrev til kundese... Näytä lisää
I needed an original and personalized t-shirt for a Christmas party -no better place to create one that billigtshirt.dk. I got exactly what I wanted, and the print is very good quality. Thanks guys!... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Det er ikke tilfældigt at vi hedder billigtshirt. Vi sælger Danmarks billigste t-shirts med eller uden dit tryk, men vi leverer også meget andet. F.eks. Sweatshirts, hættetrøjer, sportstøj til foreningen, dig selv eller firmaet. Derudover leverer BilligTshirt.dk Danmarks laveste priser på arbejdstøj på et meget bredt udvalg. Vi søger altid at holde en høj standard i service og responsetid. Vi svarer normalt frem til kl. 22.00 på alle dage, så du roligt kan sidde derhjemme i sofaen og få svar på de spørgsmål du måtte have til din bestilling.
Yhteystiedot
H P Christensensvej 1, 3000, Helsingør, Tanska
- 71991957
- info@billigtshirt.dk
- billigtshirt.dk
God service og hurtig levering
Tak for den hurtige levering og den gode service.
Sender dig i RKI
Jeg bestilte noget tøj, og valgte at betale på forhånd over netoverførsel via netbank. Jeg betalte hvad regningen lød på, og fik så mine varer som det skulle være. Jeg tænkte ikke nærmere over det, da alt jo havde gået som det skulle.
Så en dag fik jeg et brev i min postkasse med, at jeg manglede at betale regningen og at RKI skulle have over 700 kroner for at opkræve pengene. Der var også kommet en masse gebyrer på i den anledning, som jeg også skulle betale.
Billigtshirt.dk blev kontaktet mange gange med at jeg HAVDE betalt. RKI nægtede at tage telefonen eller at besvare noget som helst. Jeg fik det ene brev efter det næste ind ad døren med at jeg mangler at betale til billigtshirt.dk. Jeg HAR betalt min regning for det tøj, som jeg bestilte. Nu har jeg så i dag fået endnu et brev ind ad døren med, at jeg skylder dem penge, og at jeg nu står som registreret i RKI.
Fejlen lå og ligger hos billigtshirt.dk, som har rod i deres indbetalingssystem. Det er dem, der ikke kunne finde min indbetaling og intet har de gjort for at undskylde DERES EGEN fejl, som IKKE er min fejl. Jeg har gjort, hvad jeg skulle, da jeg lavede min ordre. Det er så dem, der kludrer i det, og mig der nu står i RKI for noget, som slet ikke er min fejl.
Siden er ovenikøbet en e-mærket side, men jeg føler personligt, at det har de ikke gjort sig fortjent til - når de kan behandle en sådan... og så ikke engang komme med en undskyldning eller noget som helst. Det er virkelig for ringe, synes jeg.
Dårlig levering
Jeg fik ikke nået besked om det var ankommet til pakkeshop. Og det var rigtigt det mobil nummer jeg havde skrevet på ordre. Men fik heller ikke mail om det.
Som en Toyota 112% i orden :-)
GOD pris, flotte varer og hurtig levering.
Sådan ! :-)
Kære BilligTshirt.dk
Kære BilligTshirt.dk
Det har virkelig været en fornøjelse at handle fra jer! Produkterne kom hurtigt. Tøjet var så flot med jeres fine print!
Desuden lår der små poser slik i kassen, hvilket virkelig var fedt. Jeg vil uden tvivl handle fra jer igen næste gang!
Tusind tak!
Kh Maria
De er sørme hurtigere til at lave det …
De er sørme hurtigere til at lave det her jeg bestilte 4 t-shirts og 2 trøjer og jeg har selv siddet designet det jeg skulle have på og det var meget syns jeg og bum i dag klokken 13 var de klar flinke mennesker 😁
Nemt og smertefrit
Nemt og smertefrit - lækker og brugervenlig hjemmeside
Tak for alt - superservice :)
Fine priser og et godt udvalg, dårlig levering og kundeservice
Fine priser og et godt udvalg, dog lover de en levering på 2-6 arbejds dage. Jeg skriver så for at spørge hvornår jeg kan forvente min pakke ankommer til pakkeshoppen hvorefter de svarer 19-20 april (jeg bestilte d. 12). Jeg får så en mail d. 20 om at nu er den sendt men der kan gå 1 dag før den bliver registreret.
Jeg har også spurgt ind til om jeg kunne ændre min ordre fra en small til en medium men her har de så undladt at svare mig.
Overall fine priser men dårlig levering.
Vi bestilte 50 hættetrøjer
Vi bestilte 50 hættetrøjer, hvor det eneste vi skulle var, at lave en navneliste. Super enkelt og let og finde ud af.
Super billigt, hurtig leveringen, servicen var helt i top og hurtigt. Kvaliteten også god.
Alt i alt en super god hjemmeside.
Fantastisk service
Jeg gik en fantastisk service.
De har stor tålmodighed.
Leverer lyn hurtigt.
Har nok nettets billigste T-Shirts.
Og ikke mindst så ligger der en lille overraskelse i pakken.
Fin service, skarpe priser
Alt helt i top - kan klat anbefales
God serviceminded butik
Bestilte en sweatshirt med tryk foran og på ryg, leveringstid var lidt over en uge grundet en fejl de havde lavet på trøjen og som kompensation, havde de vedlagt en t-shirt med samme tryk som på sweateren og en lille tekst "Vi har lagt en ekstra gave i pakken, beklager forsinkelsen" :-)
Kvaliteten af trøje og t-shirt er god - vil anbefale til andre og helt sikkert handle der igen.
Super nem og overskuelig hjemmeside med gode mærker og af fin kvalitet.
Bestilte 10 T-Shirts og 2 klassiske sweatshirts af mærket ID Identity.
Lækker kvalitet og udseende af tøjet passer til billederne på hjemmesiden.
Vil helt klart anbefale dem til venner og familie og jeg bestiller helt klart der igen.
Dejlige og billige trøjer samt fin service :-)
Har bestilt arbejdstrøjer fra billigtshirt.dk (Engel, combat) - Lækre trøjer i god kvalitet og jeg er glad for dem og er sikker på de holder i mange år i anlægsverdenen og til fritidsbrug!
Bemærk at prisen er meget billigere end de der ellers forhandler dem (godt 100 kr i gennemsnit at spare, ved at handle hos Billigtshirt.dk). Hurtig service og engagerede medarbejdere (Jesper).
GLS er dog ikke den helt optimale leveringspartner/fragtpartner.. men det er jo en anden historie.
Sumplim service trods billig pris
Bestilte trøjerne tirsdag ved middagstid, fik dem dagen efter. Behøver jeg sige mere.
God oplevelse til billige penge
Vi var 4 gutter, som ville bestille nogle trøjer med tryk, i en festlig anledning. Vi bestilte trøjerne onsdag aften og modtog allerede trøjerne fredag eftermiddag.
FANTASTISK
jeg er positivt overrasket over både leverings tid og kvalitet. hvis jeg skal være ærlig, havde jeg virkelig ikke de store forventninger til jer da jeg bestilte mine trøjer. Men hold fast jeg blev overrasket da trøjerne ankom efter jeg havde bestilt onsdag aften og de kom fredag eftermiddag. Kvaliteten af trykket er så flot! meget imponeret! og jeg har prøvet mange selv designede trøjer, men det her tager prisen!
i har fået jer en glad kunde, og jeg regner helt sikkert med at handel hos jer igen! :D
God hjemmeside, tynde T shirts og dårlig indpakning.
Handelsoplevelsen på Billigtshirt.dk er helt fin, nem og overskuelig hjemmeside, gode priser og varene kom til tiden.
Men vær opmærksom på at deres T Shirts er MEGET tynde. Jeg købte 4 forskellige slags for at få de farver jeg ville have og de vejer alle lige omkring 120g pr stk, sammenligner jeg med mine andre T shirts som typisk er købt i supermarkeder til 3 for 100, så vejer de alle mellem 180g og 220g pr stk.
Mine T shirts blev leveret i en slags bærepose der var svejset sammen i toppen, hvilket vil sige at der var to store håndtagshuller, hvor skidt kunne komme ind til mine T shirts. Der var heldigvis ikke komme skidt ind i posen, så jeg havde ingen gener af den dårlig indpakning.
Great shop, great products!
Only a little minus goes actually to GLS -their delivery man had difficulties in seeing the mailbox 1m from him... :P
Happy holidays!
Billigt men lang leveringstid
Bestilte en FE Engel arbejdsjakke som var billigst hos billigtshirt.dk
Bestilte den en onsdag aften og modtog den 12 dage efter. Kontaktede billigtshirt.dk efter første uge for at finde ud af hvor mit produkt blev af, de svarede at de havde lukket pga. ferie. Den oplysning kunne jeg godt have brugt ved min bestilling.

Vastaus yritykseltä BilligTshirt.dk
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.