Kan klart anbefales. Nem hjemmeside, gode produkter, gode priser, og ikke mindst hurtig levering. Og som en ekstra bonus, et klistermærke, til at sætte på printeren, fulgte med. Med QR-kode for nem ge... Näytä lisää
Billigtoner har gjort det nemt at finde den rette toner og bestille den på et kort øjeblik. Det er og bliver det sted, jeg igen og igen vender tilbage til, når jeg skal have toner til min printer.
Jeg havde en super oplevelse ved at bestille toner hos BilligToner. Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering - fik det allerede dagen efter. Mener man kan bestille indtil kl 17:00 for at få de... Näytä lisää
En enkel og hurtig bestilling efterfulgt af en meget hurtig levering. Bestilt den 25. marts sen eftermiddag, og leveret den 26. marts ca middag.
Tietoja yrityksestä BilligToner.dk
Hobrovej 55, 2610, Rødovre, Tanska
- info@billigtoner.dk
- billigtoner.dk
On vastannut 82 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Hurtig levering!
Varen blev leveret hurtigt og efter ønske.
Mit go-to sted for toner til min printer
Måtte rykke for manglende levering.
Måtte rykke for manglende levering.

Vastaus yritykseltä BilligToner.dk
God oplevelse
Det har været en god oplevelse ved enhver henvendelse til BilligToner, god service, gode priser og altid villige til at hjælpe.
Har handlet hos jer før
Har handlet hos jer før, gode priser og hurtig levering, perfekt kundeservice hvis behov for det👍
Bare helt ok.
Dejlig vejledning af jeres personale !
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside, godt udvalg og efterfølgende hjælp på e-mail hvis det skulle drille.
Hurtigt behandling og forsendelse.
Bestilt tidlig morgen/leveret næste morgen i nordjylland
Bestilt tidlig morgen, leveret næste morgen ,FLOT
God telefonisk kundeservice og tonerne…
God telefonisk kundeservice og tonerne kom dagen efter.
Dejligt at min tidligere ordre dukkede…
Dejligt at min tidligere ordre dukkede op, så jeg ikke behøvede at bruge tid på at finde den rette toner. Hurtig levering
En enkel og hurtig bestilling…
En enkel og hurtig bestilling efterfulgt af en meget hurtig levering.
Bestilt den 25. marts sen eftermiddag, og leveret den 26. marts ca middag.
Hurtig levering 👍
Tilfredshed
Hurtig levering! God pris. Produktet fungerer tilfredsstillende
en god og hurtig levering
en god og hurtig levering, varerne kom dagen efter bestillingen, godt med god service, mange tak for det....